-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz tonerz #108251 üzenetére
Röviden tömören azt mondják, hogy a DS4 -en kijövő minőség és hangerő is gyenge, jobban jár az ember ha használ egy BT-s headset -et, de még az USB hangkaris megoldás is jobb.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Sefter
veterán
-
Zanik
addikt
válasz kovacsroli #108244 üzenetére
Szerintem SWAT szerű játék nincs PS4-re. Meg a TPS-ek nagy része inkább futurisztikus környezetben játszódik. Talán még a Sniper Elite 4 jöhetne szóba, esetleg arra vess egy pillantást!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Ashenvale86
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, ellopták a PSN accountom...
Pár hónapja írtam ide, amikor eladtam az előző ps4emet, majd pár napja végre sikerült beszereznem a Pro-t. Be is aktiváltam rajta az accountomat, de nem fogadta el a kódot, amit régen használtam, ezért csináltam egy újat. rá 1-2 napra jött is egy email, hogy változás történt a fiókomban. Nem olvastam el tüzetesen, mert azt hittem a pw cserével kapcsolatos, de miután ma meg akartam venni a Horizon:Zero Dawn-t, és nem tudtam belépni az accountom-ba, elolvasva a levelet jöttem rá, hogy az email címem változott meg. Persze ezt nem én kezdeményeztem... Sajnos a link már nem él, amin vissza tudnám csinálni, ugyanis 22-i.
Írtam a magyar support-nak egy levelet. Nem tudom, ők tudnak-e segíteni. Jelenleg is várom a válaszuk. Próbálkoztam a külföldivel, de falakba ütköztem, mivel nem tudtam belépni... Még egy email címet sem találtam, amin elérhetőek lettek volna.Esetleg nektek lenne valami ötletetek, mitévő legyek? Hozzá van rendelve a bankkártyám is a fiókhoz, emiatt is aggódok.
Milyen adatokat fognak elkérni tőlem azonosításom végett? A bankkártyaszámom elég lehet, mint bizonyíték?
Köszönöm a segítségeteket, Ashen
-
Mister_X
nagyúr
válasz Ashenvale86 #108258 üzenetére
Első körben változtasd meg az emailfiókod jelszavát. De emellett hozz létre egy újat is, hogy majd arra aktiválják vissza a profilod. Bankodnál zároltasd a kártyád pár napra, esetleg jelezd, hogy kikerültek harmadik félnek a kártyaadataid.
Support tudtommal pár információra lesz kíváncsi: név, születési idő (-> személyi), eredeti email cím, bankod meve, bizonyítéknak korábbi PSN-es vásárlások bizonylatai.
-
Egyébiránt mondd, hogy nem fiókkal együtt adtad el az előző géped direkt / véletlen...
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
SH4D0W2011
őstag
Előtölthető a Horizon: Zero Dawn, 43 GB.
Topikot csinál majd valaki? -
Sianis
addikt
válasz kovacsroli #108244 üzenetére
Miért volt nagy csalódás? Nekem bejött.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz SH4D0W2011 #108260 üzenetére
Csináltam. Horizon: Zero Dawn
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
A pcgamesupply-ról szeretnék érdeklődni. Valaki vett már tőlük akciós PSN feltöltőkódot? Mennyire megbízható? Vásárlás után mennyivel küldik a kódokat?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
explo1
csendes tag
válasz Ashenvale86 #108258 üzenetére
Ilyen esetben azonnal hívd a magyar supportot, amint elérhetőek. Nekem ugyan ilyen problémám volt két hónapja és két perc alatt megoldotta a srác.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz PowerBuldog #108264 üzenetére
Ah, akkor ez átverős hirdetés..
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
aktív tag
válasz Csabee86 #108265 üzenetére
Szerintem megbízhatóak, az elmúlt évben 3x vettem tőlük feltöltőket.
Kb. 10 perc múlva érkezik a kód.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
kovacsroli
senior tag
válasz Sianis #108261 üzenetére
A grafikától nem esett le az állam, a járművek fizikája katasztrófa, az MI buta, a térkép egyhangú, kevés taktikai jelleg a beharangozóhoz képest, nincs briefing, a küldetések unalmasak. Én nem arra számítottam, hogy szabadon kóborolsz egy indokolatlanul nagy mapon, aztán ha van kedved bemész egy küldetésbe puffogtatni, mint a GTA-ban. Ezen kívül az egész játék a Far cry 4 hangulatát idézi, közel azonos környezet, járművek, mozgások, skill-rendszer, stb.
Én azt gondoltam lesz lehetőség a küldetéseket megtervezni, briefingen esetleg bemutatják hova kell menni, mivel, milyen felszereléssel, ilyesmi.Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
törölt tag
válasz kovacsroli #108272 üzenetére
Azért ha haverokkal játszol akkor valamennyire lehet tervezni meg taktikázni, de egyedül erre semmi esély.
A térképnek biztos lesznek érdekesebb részei is. Én majd megveszem szerintem, ha olyan 5000 forint környékére leakciózzák.
-
LeventeV
senior tag
Azok akik próbálták a béta 4.50-es Fw-t. Milyen a sebessége a külső HDD-nak, USB 3.0-n? Van olyan jó mint a belső HDD?
-
Ashenvale86
tag
válasz explo1 #108266 üzenetére
Felhívtam őket. A srác a túloldalon kedves volt. Kis egyeztetés után sikerült beazonosítania, majd közölte hogy 22-én történt egy email cím változtatás, majd másnap bannolták. Ennek részben örülök, mert így nem tud vásárolgatni a bankkártyámmal. Továbbküldte az esetet, mivel a bannoláshoz nem írtak indoklást. Holnapra ígért választ. Pedig elő akartam rendelni a Horizon-t... Ugranak a bónuszok...
(#108259) Mister_X : Nem, dehogy is. Annak idején itt kértem segítséget, hogyan távolítsam el az előző gépről a fiókomat. Nem volt hozzárendelve eszköz több hónapon át.
-
PowerBuldog
veterán
válasz Ashenvale86 #108275 üzenetére
Rendeld elő dobozosan és kész.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Tavares
tag
sziasztok, HD capture eszközökkel kapcsolatban lenne kérdésem, van erről is egy ismertető az összefoglalóban, vagy kérdezhetek itt?
-
törölt tag
válasz kovacsroli #108279 üzenetére
Én nagyon vártam amúgy a hangulata miatt, elég kevés ilyen drogkartelles játék van, pedig tök jó téma lenne akciójátékokhoz. Aztán a bétából kiderült, hogy a hangulaton kívül kb. tök üres a játék. A kevesebb több lett volna, de ezt azt hiszem már leírtam egyszer. Kisebb térkép, erősebb sztori, érdekesebb világ.
-
Lefty
addikt
A ketlepcsos azonositast mindenkeppen hasznald, ahol csak lehetseges az eletben ott hasznald, mert nem fogjak tudni ellopni az accodat.
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Az inicializálást is megcsináltad?
Amúgy meg a legnagyobb tanulság, ha bármilyen account-tal kapcsolatos mailt kapsz, olvasd el, mert fontos lehet. Ha más nem is, ez legalább a tanulság az esetnek.
------------------------------------------------------------------------
Amúgy nem tudja valaki, hogy PSN-re nincs valamilyen 2 step verification lehetőség?
Tehát mondjuk hogy a iOS-es PlayStation app-ban kapjak egy kódot?Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
törölt tag
Hallottam olyanról, hogy ma érkezik az új szoftver, ez igaz?
-
szasanyi
félisten
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-vel játszik / játszott vki? Tegnap megvettem, és csak belenéztem de nekem furcsa, hogy nincs menü, pályaválasztási lehetőség, stb. Hogyan lehet ezek elérni?
-
Bad Pritt
félisten
válasz szasanyi #108289 üzenetére
Ha végigcsináltad az első pályát, amikor napraforgóval mész, akkor utána bedob a Backyard Battleground nevű helyre. Ez egy amolyan lobby, a köztes tér két végén a zombik illetve virágok bázisával. A bázisokon érsz el mindent, a köztük lévő részen mini open world questek (céllövölde, checkpoint verseny, vadászat, ilyen alap dolgok), összeszedhető cuccok vannak (a ládákra érdemes rástartolni, csomó pénzt adnak).
A két bázison gyakorlatilag ugyanaz található meg, van egy "öltöző" közvetlenül a bejárat mellett, ott lehet karaktereket csinosítani, alakítani illetve váltani, vele szemben egy csillagkapu, onnan tudsz pvp módokat elérni. A csillagkapu kis konzolján kiválasztod, aztán átmész a cuccon, kb ennyi. A csillagkapu mellett egy nagy hirdetőtábla, onnan lehet a questeket felvenni, ezeket bármikor meg lehet nézni options-t nyomva. Ezzel egy vonalban a másik oldalán van egy lebegő autó/repülő cucc, onnan éred el a koop küldetéseket. A felkiáltójeles karakterek küldetéseket jelölnek.
A virágok fáján és zombik mauzóleumán belül lehet megnézni a különféle karaktereid statjait, illetve ha elérik a 10-es szintet, akkor fejleszteni őket és kezdődik elölről a szintezés. A két bázis között egyik oldalon van egy nagy épület, azon belül szintén egy csillagkapu, speckó játékmódok változnak ezen belül, elég fun. Nagyjából ennyi, megvan gépre illetve PS4-en is ezzel szoktam szórakozni néha.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
batai15
félisten
közbe be rendeltem egy zalman 300as fülest,3900 ért. elég sok jó vélemény van róla, használ valaki ilyet?
-
saelin
veterán
válasz batai15 #108291 üzenetére
Én.
Kényelmes és jól szól, de a mikrofon felőli pánt ki fog lazulni annyira, hogy pusztán a kábel és a mikrofon szét fogja húzni. Nekem le van ragasztószalagozva...
Ja, és jobb ha tudod, hogy a hang és a mikrofon két külön jack csatin jön. Szóval ha chatelni is akarsz, akkor kell egy átalakító.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Fortian
tag
-
törölt tag
-
Vadernagyúr
senior tag
Srácok,amiket a PS ad "kupákat" fel lehet valamire használni? Vagy csak úgy vannak?
PSN: joskovagyok199
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest