Új hozzászólás Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    válasz spanyoll #1513 üzenetére

    Alább minden szigorúan szvsz ! :)

    Pedig épp említeni akartam hogy az eleje, bár nem kifejezetten az én zeném, még számomra is emészthető :)
    Na jó, a 40 perc utáni rész is. Főleg ami 50 perc után van.

    (#1514) Eperkutyus: nem is tudtam hogy ezt ismerem :) a mjúzikot ismeri a fülem, de az előadót/címet sehogy se tudtam volna megmondani. Ez azért a populárisabb ágazata a műfajnak, ugye? (gondolom abból hogy még én is ismerem, illetve emészthetőnek, sőt kifejezetten könnyen ehetőnek találom).
    (#1515): hátöö, itt az első 4 perc azért számomra határeset, de az itt kezdődő flamenco-s beütésű rész kellemes. Csak az az ufóhang nem kéne bele. :D De én már ehhez öreg vagyok, vágom. :B

    (#1517) Real_Necro: nekem csak c64 jutott :) de a retro/nosztalgia különdíj akkor is a tiéd :) ez az Antwoord elég kemény.

    A később linkeltben a "rohadék" megvan :)

    (#1529) Eperkutyus: jééétéélleg, ezt a daftpunkot is ösmérem. 2unl meg mainstream volt. :)

    (#1532) spanyoll: korcsság rulz! :R

    (#1533) Eperkutyus: A Queen volt az első zenekar, amit hosszú évek audio-junkfoodja (MC Hammer, C&C Music factory, ilyenek) után hallgattam (persze ez így nem kategorikusan igaz, mert az azt megelőzően hallgatott pl. Kaláka és 100 Folk Celsius igenis zenekar!). Matt Bianco-tól csak pár nótával találkoztam sztem, de a többiektől elég sok megvolt. Vollenweider nagy király, szerintem mondottuk korábban is :)

    (#1534) Real_Necro: ez után készült a milyen alak ez a Lala? :D

    Na abbahagyom, dógozni köll.

    Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák