Új hozzászólás Aktív témák

  • Qorthral

    őstag

    válasz Motion_Blur #1728 üzenetére

    Most Hamilton hozhat egy kis pénzt is vissza egy 12 milliós drágulással az amúgy is korrekt pénz mellé, amit a pontokért kapsz. Persze nem azt mondom, hogy egyből el kell adni. :)

    Igen, az elején lévő srácok között sok nagy noob van, a PH! ligából sokatok jobban nyomja náluk, csak pechesebbek vagytok... Az ilyen arcok azért vissza fognak esni, nincs mindig mákja az embernek :D Úgy nem lehet majd a végén TOP10ben lenni (remélem), hogy végig kb csak mákja volt az illetőnek.

    Igazából madstert leszámítva egyedül V.Anita az, akit veszélyesnek érzek, de Ő nagyon ragaszkodik Kimihez szerencsére (nyilván drukker), így, ha Ő nem kezd rendszeresen dobogókat hozni, nincs nagy gond. Persze nem akarok semmit elkiabálni, simán hátra lehet még esni, elég hozzá pár rossz döntés mellé némi pech. Amúgy hihetetlen mennyi Kimi fan van. Egy jobb futam Raikkönennek és máris rengeteg új arc van a TOP100ban, persze Kimivel mint pilótával :D

    Sajnos én is sok pénzt elszórtam már a cserékkel, de ki tudja? Lehet, hogy kevesebb cserével (és így kevésbé az egyes hétvégékre optimalizált csapatokkal) hátrébb lennék. Sokkal előrébb nem lehetnék :) Egyébként érdekes kérdés, hogy mi a helyes taktika... Azt gondolom, eleinte a pénzre, de az év 2. felében már inkább a pontokra kell menni.

    [ Szerkesztve ]

    PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Új hozzászólás Aktív témák