-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Koszi.
Ha nem talalok a konyeken es nem marad mas akkor rakerdezek naluk.Viszont elso korben itt helyben oldanam meg,mert a postakoltseg tobb lenne sztem,mint a gumi.
Nezegettem amugy,de motorosboltbol meg veletlenul sem lehet rendelni,nem is ertem miert nem tartanak ilyeneket is.(onnan mindenkepp kell rendelnem dolgokat,igy ha lenne csovuk egy postaval letudnam....)Sony® & PlayStation®
-
newwave0507
aktív tag
Ebben elég sok igazság van. Nálunk is szerény ok miatt rúgták ki a Rendőrkapitányt. Ki adta gyönyörűen a járőrnek, hogy ma ennyi bírságot kell kiszabnod. Lefényképezte a papírt, felküldte Pestre. Azonnal kirúgták a Rendőrkapitányt.
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Tegla80
addikt
Szia
Biztam benne,h Te is megszolalsz.
Contirol amugy mi a velemenyed/tapasztalatod?
motorgumi jelolesek: utananeztem es az a sulyra(terhelhetoseg) vonatkozo erteket mutatja.
Szoval szted melyik lenne a nyero nekem,"sm" vagy a "sport"?
kb 130kg a moci ha jol tudom plusz a vezeto es 160+km/h a vege ha igaz....(jaratos igy ezt nem tesztelem egy darabig)Exian
Jol irod, azok az ertekek vannak itt is.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
Koszi
Sajna a kulsore(burkolat ,tank,stb ) csak egy polir jutott,mert azt csak tavasszal tudom talan finanszirozni/festeni.Plusz a gumit fontosabbnak tartom jelenleg,mert vannak festesi gondok,de nem veszes es hasznalhato igy is.
A maradek burkolat ha fent van es az uj gumik is,tolok majd egy kepet.Sony® & PlayStation®
-
Exian
addikt
Csak ezzel a motormosással óvatosan, én rendesen megszívtam egy helyen... kókler pancser banda volt, szerintem nagyon kezdő, utcáról beterelt alkalmazottal, akinek lövése nem volt a szakszerű mosásról.
Hozzáteszem, nekem is első autóm volt, én még annyira sem értettem hozzá, bár sejtenem kellett volna, hogy valami nem lesz oké.
Szóval, elgurultam egy autómosóhoz, ahol vállaltak motormosást is. Természetesen üzemmeleg, sőt, meleg nyár lévén forró motorral mentem oda. Srác nyitja motorteret és uccu neki a jéghideg öblítést azonnal! Utána nyomott rá brigéciolt, utána meg meleg mosást.
Szerintem az az autóm ott és akkor ment gallyra, eleve úgy indult a dolog, hogy nem indult! Mármint a kocsi... valahogy piszok nehezen sikerült elindulnom, de a motor úgy járt, mint egy traktor motorja, valószínűleg szana és széjjel repedt a motor és/vagy hengerfej és egyéb alkatrészek. Utána azzal az autóval nagyon sok gond volt sokáig, motorikusan. Cseréltek benne egy halom dolgot, volt olyan, amikor konkrétan a szerelőm (ismerős) meg sem merte mondani, hogy mit cserélt, meg hogy miket talált Azt mondta, jobb, ha nem tudom...
Olyan ez, mint amikor jéghideg pohárba-bögrébe mondjuk forró vizet öntünk... garantáltan szétpattan azonnal.
Hasonló eset, és ettől is óva intek mindenkit, amikor olyan helyre visszük az autót olajcserére, ahol nem várnak egy percet sem, hanem leeresztés után AZONNAL tölti rá a hideg olajat... ilyenkor is szokott repedni a motorban ez meg az... kollégám járt így, neki olajcserekor pattant szét valami, igaz azt ő maga csinálta, egész pontosan nem olajcserekor, hanem kellett rátöltenie és a forró motorra döntötte rá az olajat. Halk pattanás, utána motor kampó lett
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Nem is vitás, oké, hogy friss jogsim volt, ennek ellenére tudnom kellett volna De akkor és ott aban a helyzetben minden olyan természetesnek tűnt, alapvetően akárhová megyek, bízni szoktam az emberekben, meg nem is voltam a kocsi mellett közvetlenül, csak utólag jöttem rá mindenre. Ez van, régen volt már
Főleg azért írtam, hogy figyeljen oda az ember, mindenképpen ragaszkodjunk ahhoz, hogy ott lehessünk a kocsinál, ne küldjenek el és várjanak minimum fél órát vagy akár többet.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Vidd el szakemberhez és bízd rá! Ha ő úgy látja, akkor lemossa a motort amit, ha valóban szakemberről van szó, akkor nem vízzel fog elvégezni és nem úgy, ahogy hirtelen, mi laikusok gondoljuk. Mint írtam, a motormosás ritka esetetkben szükséges csak és akkor is inkább a blokk letisztításáról, mint az egész motortér kimosásáról van szó.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Jövedelem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest