Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz saelin #18280 üzenetére

    - craftolás: a crafting benchen ha lefelé görgetsz, akkor a fehér, még nem aktivált modoknál kiírja, hogy hol tudod feloldani.

    - orbok: a chroma, jeweller forrást már leírták, még annyit, hogy na nagyon sos kell, akkor az egyes actok fegyverkereskedőinél minden szintlépéskor változik a kínálat. Azt is végig lehet nézni, ha nagyon meg vagy szorulva

    - minden farmolási lehetőség alapja a mapozás. Mapon találhatsz szulfitot a bányához, mapon futhatsz össze Alvával, hogy piramist építs, mapon találkozhatsz a szindikátus tagokkal, Elhar beastjeivel vagy a memory fragmentekkel. Mapozás nélkül nem tudsz mozdulni semerre. (Akik azt mondják, hogy "én csak a bányát tolom, nem mapozok", azok célirányosan, scarabokkal mapoznak annyit, hogy tudjanak a bányában haladni, de kihagyni ők sem tudják.)

    - az alapjátékba visszamenni nem érdemes, lvl68-as pályaszint alatt a dropra is érvényes a büntetés, ne fogsz találni semmit, ha már magasabb szinten vagy. Az XP-ről nem is beszélve.

    +1: a 6L cuccért nem fuse-t, hanem egy divine orbot ad a kereskedő, de ha nem corrupted-ként esik, akkor jobban jársz vele, ha eladod a traden. (közben már más is megírta :D )

    [ Szerkesztve ]

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák