Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Milka 78 #5349 üzenetére
BSG az egyik legjobb, bnom nem ismerte igy par honapja megneztuk, azota Gaius Baltar poloban jarkal Az legyik legkomolyabb arc es a karakter fejlodese zsenialis, nagy kedvenc
Firefly a masik, eszmeletlen hangulatos, egyedi es poenos, Malcom Reynolds karaktere nagyon jol ki van dolgozva, Nathan remek valasztas volt ra, abbol el tudtam volna nezni meg par evadot
-
Milka 78
nagyúr
Óóó istenem,ez egy igazi baromság
Babylont is néztem,az is nagyon baba volt anno.Ezen felül Killyojs,Dark Matters (ezt kaszálták)Extinct,Netfixes Daredevill,Ironfist,Luke Cage és az összes mellék sztori+Marvell minden mennyiségben és persze Supernatural meg még egy rakat amire nem emlékszek...
Sziasztok...Milka vagyok és sorozat függő! -
Milka 78
nagyúr
válasz #45997568 #5356 üzenetére
Vivááá losz torrentosz!Isten igazából mindent letöltök inkább,mert tv-zni nincs időm
Paganínilayers : Kikiki innét Bélám...azt mondjad inkább te ki Bobby Ewing,hogy megint mit szerezrél be,mert ha a Hüllőnél is kiverted a biztit (aki szintés a zavarosban matat) akkor kurva drága dolog lehet!!!
-
-
addikt
Ma reggel 6 órakor a milf éjszakás műszak végeztével beült az én kis autómba (azzal ment el dolgozni) beindította, bepakolta a táskáját, majd lendületesen kiszállt cigizni, és huszáros lendülettel becsapta az ajtót, ami bezáródott az összes többivel együtt! Persze kulcs az csak egy van.
ERRE ijedtében, a helyi biztonsági őr telefonjáról, helyettem kétszer felhívta saját magát! Szerintetek felvette?
Én kérek elnézést, hogy ilyen is van a háznál...
Autószerelő, tolvaj f**zom tudja milyen lapos vas, elektromos ablak rövidre zár, problem megoldva... Reggel hatkor...
komolyan mondom, úgy felhúztam magam, hogy az egész napom elb**zódott...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
Meg 146 es egy kicsi es kerek egyeni arckepet amit majd ugyis elvesznek koholt vadak alapjan
Biro ur, en artatlan vagyok!
-
törölt tag
tailor a tettes
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Loptam az offból
-
törölt tag
Sasssss![link]
-
Erdei88
veterán
hupsziiii hol vagy? Dzsihád van a vs-ben!! Név szerint téged szólítottak
"Innen nem repulsz azoknak a droidoknak nev szerint pepee rupsz stb nem er el a keze."
-
törölt tag
Na, ott ko kovon nem fog maradni
(#5384) Erdei88: ott hianyzik egy hsz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag