Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
Van valamelyikőtöknek tapasztalata ezzel a noctua hűtővel?
Töröm a fejem egy itx am4 gépen egy fractal node 202-be beépítve, ahol 56mm a hűtő max magassága..
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
Vs az egyik legjobb kabare rovat, ammikor ilyen puma - raizen - jackalok vitatkoznak az zsenialis
Emesztek aztan szerelek
Remelem mindenki szorpozik, nem csak en itt egyedul
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gyorsan kotottem is egy biztositast a cuccainkra ha mar berlunk A gepemet kulon megemlitettem, accidental damage-re is (hatha magomlese lesz )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #35434496 #4467 üzenetére
Neked elhiszem baratom
Kozben osszeraktam a gepet az uj tappal, vegre megy az Aquaero is rendesen, gorbek, hofokok szenzorra raallitva, alom ez a gep, csak az AMD!
Majd merek valamikor, most nem prioritas, bar jo lesz referencianak majd a teli nagy driver csomaghoz viszonyitani, felteve ha be is kapcsoljak vegre a funkciokat
-
addikt
Sírok...
Én kérek elnézést!
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Milka 78
nagyúr
Rupszi nálatok mennyi a vizes Vega?
-
Milka 78
nagyúr
válasz #45997568 #4473 üzenetére
Basszsu a vizes így is drága.Itt 145-150-160 a kis Vega míg a nagyobbik 190 körül ment a PH-s árusoktól.Úgy gondoltam ebből kiindulva a vizes meglehetne 220 körül vagy még kicsit olcsóbban is.
Mellesleg ezek mind Alza garis új karik,csak gondolom EU-s adószám és Szlovák cégen keresztül van megvéve. -
törölt tag
válasz Milka 78 #4479 üzenetére
Nem nagyon kovetem most a dolgokat, Customokrol sincs meg semmi hir, eleg mulattsagos ami megy, nagyon erdekelnenek az okok. Valahogy az arazas nincs hozza igazitva a teljesitmenyhez. Vagy nem akarnak sokat eladni, ezert magas az ar, vagy varhato meg jelentos teljesitmeny novekedes, fene sem tudja, vagy csak szimplan ennyiert adjak azt akinek kell megveszi...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hú de beszörpöztem tegnap.
-
törölt tag
Tailor, tanulni valo
-
törölt tag
Vega felfuti a gepet, kap meg egy radit a szerkezet, keverek bele pink vizet
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt hiszem a nagy drivercsomaggal egyutt indul a dzsihad is
Players, szerintem most vegyel Vega-t, kesobb mar dragabban kapsz csak, ha jut Ti-t meg vesd a tuzre
Milyen a piros lotyi? Olyat nezek en is, meg milyen csovet hasznalsz, EK?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Thermal Grizzly Hydronaut a legjobb.
-
törölt tag
válasz #35434496 #4494 üzenetére
Ja, az van nalam is, azt rendeltunk a multkor.
Hat a fene tudja mi a gond, vagy levegos meg a rendszer es az a gond, vagy szarul raktam ossze vagy a fene tudja, lehet csak rosszul latok (a zizegest sem lattam ami termeszetesen nincs jelen sehol) vagy a fene tudja, renedelek par motyot ma, EK csoveket, Piros lotyit 2 palackot, beszerelem ertelmes helyre a homerot (radiatorra), ujrapasztazok mindent (VGA-CPU) es meglatjuk mit eredmenyez.
Jo Tygon cso kellene, csak az 3-4 nap mire megjon...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na valami ilyesmi lesz az uj melos laptopom
A mostanit is imadom, I7-Quadro, de az eleg jonak nez ki, egy 1700-Vega 10-11 eleg is lenne, csak munkara
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest