- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz werszomjas #1501 üzenetére
Ha a t-online smtp-jét akarod használni akkor autentikálni is kell.
[link]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
teglasz
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Az előző gépemen XP volt és Outlook Office 2007-et használtam.
Kimásoltam a tárolómappából a leveleket (.dbx) és a címjegyzéket
(.wab), ez eddíg működött is mindíg amikor újraraktam az XP-t,
csak vissza kellett másolnom a helyére, majd megnyitni az outlookot
és minden a helyén volt. Most összeraktam az új gépem, majd
feltelepítettem a Win7-et és az officet 2007-et. Meg is találtam az
outlook levél tárolómappát, de abban pst fájlok vannak, tehát hiába
másolgatom be semmi. Outlookból sem tudom sehogy importálni a
fájlokat. Hogy tudnám a helyére tenni a leveleket és a címjegyzéket?Előre is köszi a válaszokat!
teglasz felhasználónak 238 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése a fórumon! ------ Eladó termékeim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/teglasz/index.html
-
codec
senior tag
Üdv!
Outlook-nál ha a beérkező üzenetek.dbx fájlból eltünnek levelek(2009.12.06 és 2009.12.18 közötti levelek egyszerűen nem szerepelnek a listában.), és nem kerülnek bele a törölt elemek.dbx-be, akkor azzal mi történhetett, és van-e rá mód hogy visszállítsam őket?
Előre is köszi!
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
félisten
Hali!
Hát ha minden leveled megvan, csak az említett dátumok közti hiányzik, akkor annak nem sok köze van az Outlook Express-hez. Valaki kitakarította, ha rajtad kívül is használja valaki a levelezőt, akkor kérdezd őt.
A másik, hogy esetleg spamok, vagy egyéb kéretlenek levelek voltak és a vírusirtód ESETLEG egyből takarított...Mást elsőre nem tudok "elképzelni"...
Fire.
UI: teszteld le, valamelyik fiókról, küldj magadnak egy mail-t és nézd meg mi történik vele. Ha megérkezik és nem tűnik el, akkor valaki takarított, ha meg eltűnik(és nem víruskergető miatt), na az akkor már érdekesebb...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
codec
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #1505 üzenetére
Az a baj, hogy valóban más is használja, de amennyiben törölte volna a levelet akkor az megjelenne a törölt elemek.dbx-ben. Vírusírtó nem hiszem, hogy piszkált a levelekhez. Az említett dátumok között volt több már korábban elolvasott levél.
Ami számomra most fontos lenne, hogy van-e valamilyen program ami a törléseket segíthetne visszaállítani?Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
rlazol
veterán
Nem tudom PAB-ba exportálni a címjegyéket. aszongya, h győződjön meg róla, ha van e személyes címjegyzék és az aktuális-e. Ez mit jelent és hogy tudom megoladni? köszi
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Homer
tag
Szasztok! Lassan már az agyamra mennek a spam-ok. Májkroszoftos outlook-ban hogyan lehet beállítani olyan szabályt ami valóban működik ha kapok egy levelet és megfelel bizonyos feltételeknek? Már többször próbáltam beállítani, most ez van beírva, de elég sokszor nem fut le automatikusan:
Mi lehet a gond?
Ha a szabályt manuálisan futtatom akkor valóban törli ezeket a leveleket...[ Szerkesztve ]
-
szmutkolaci
tag
Sziasztok!
Én nem vagyok valami nagy zseni, ezért kérlek nézzétek el nekem, ha valami bagatell dologgal zargatom a topiklakókat...
Szóval most lett újratelepítve a gépem, és világ életemben Outlook Express-t használtam a leveleim olvasására, írására. Újratelepítés óta, amikor belépek a programba, automatikusan megnyitja a windows messengert is, majd utána amikor bezárom a programot azt is bezárja. A gondom az, hogy sosem használtam messengert és igazából idegesít, hogy mindig be akar jelentkezni. Az outlookban már beállítottam az eszközök/beállítások/általános menüben az automatikus bejelentkezés a következő szolgáltatásba: Windows Messenger, ám még továbbra is belép, amikor megnyitom a programot.
Windows indításakor nem jelenik meg a kis messenger ikon, csak ha az outlook meg van nyitva.
Ezt hogyan tudom megszüntetni? -
válasz szmutkolaci #1510 üzenetére
Feladatkezelőben lődd ki a messenger.exe-t, töröld a program files\messenger mappát, ahol a messenger.exe van, és msconfiggal szedd ki az automatikus indításból.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Jared
aktív tag
Sziasztok!
Egy szerencsétlen windows rendszerösszeomláskor teljesen eltűnt a "beérkezett levelek" mappa tartalma. Megnéztem a kérdéses "dbx" kiterjesztésü file-t, létezik, 2gb, de a program mégsem látja. Kérdésem, hogy létezik ilyen dbx helyreállító program?
Előre is köszönök minden segítséget, tippet, kb. az "életem" múlik rajta! Igen tudom biztonsági mentést kellett "volna" csinálnom, de megtanultam a leckét.
Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.
-
temes69
aktív tag
sziasztok!
eltüntek a levelek a kollegám otthoni outlookjából. megnéztem a tárolókönyvtárat, a könyvtárak szerinti .bdx fileok ott vannak. kimásoltam onnan egy másik könyvtárba és próbáltam importálni de semmit nem hoz át. próbáltam másik gépen is, de ugyanúgy semmi. kollegám azt mondja hogy a gép áramszünet miatt állt le, és utána tüntek el a levelek. én arra gyanakszom, hogy esetleg megsérülhettek a fileok. pls help!!
-
-
Jared
aktív tag
válasz kraftxld #1515 üzenetére
"Te is érted a 2GB-ot mint Jared?" Nem értem a kérdés mire vonatkozik.
Egyébként megtaláltam a megoldást. A sok fizetős program után végül szerencsére belefutottam egy teljesen ingyenes programba, amely úgy néz ki működik. A program a sérült dbx tartalmát, külön eml kiterjesztésű fájlokba menti el, ami (szerintem) bármelyik levelezőprogrammal már olvasható. Nyilván ez sem képes csodát tenni, a sérülés mértékétől függően változó az eredmény. Remélem a hasonló problémákkal "küszködőknek" segíthet felfedezésem.
És természetesen big respect a program készítőjének! Általában nem alkalmazom ezt a smiley-t, de most nagyon is helyénvalónak érzem.A program:
[link][ Szerkesztve ]
Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.
-
Geby
senior tag
Erre tud valaki valami okosat ?
-
félisten
Hali!
Igen a registry-ben tárolja az account adatokat(ez érvényes az Outlook 2007-re is), ergo, ha nincs meg a komplett registry, akkor nem lehet "kinyerni" a szükséges adatokat.
(Nem tudom hány account-od van, hogy nem tudod fejben tartani a jelszavakat)Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Geby
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #1518 üzenetére
Ki írta hogy enyém az account ?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Ez mitől lehet?
Nem sikerült kapcsolódni a kiszolgálóhoz biztonságos jelszó-hitelesítés (SPA) használatával. Fiók: 'mail.externet.hu', Kiszolgáló: 'mail.externet.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR Invalid command.', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 0x800CCC90, Hibaszám: 0x800CCC18
-
félisten
válasz AMD Power #1520 üzenetére
Hali!
Ahogy olvastam, a következőket kell állítani
pop: pop3.enternet.hu
smtp: smtp.enternet.hu, 25-ös port
Ez utóbbi azt jelenti, hogy nem használ titkosított kapcsolatot, azaz nem kell bekapcsolni a SSL/TLS-t.
A kiszolgáló hitelesítést igényelFiók beállítása Outlook Express 6.0
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Kicker
őstag
sziasztok
miért van az hogy freemailről ilyen üzeneteket kapok egyes személyektől
" st szeretn=E9m ezt pontos=EDtani.Tudni szeretn=E9m milyen szab=E1lyzatokat = "
Nem értem miért vannak benn ezek a E9= szarok...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
-
félisten
Hali!
Ilyen "szemeteket" nagy ritkán SPAM-be szoktam kapni. Esetedben olyan illetőtől kapod az ilyen "szétkent" levelet, akit ismersz is?
Fire.
-
Poo
senior tag
hali.
tudnátok egy olyan progit ajánlani ami működik is és szét tudom bontani a dbx-t levelekre vagy valahogyan a dbx-ből kiszedni a leveleket?
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
Kicker
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #1527 üzenetére
konkrétan igen, ismerem őket és fontos mailek...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
-
félisten
Hali!
Akkor kérdezd meg az ismerőseidtől(akiktől újabban ilyen kódolású leveleket kapsz), hogy nem álltak-e át másik email kliensre, pl Thunderbirdre, stb stb
Fire.
-
Kicker
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #1533 üzenetére
freemailből online küldik, ott két lehetőséget találtam, sima szöveg, vagy formázott.
-
félisten
Hali!
Saját magamnak küldözgettem, minden szemetet, de mindig jól jelent meg outlookban, nem tudom nálad mi lehet sajnos... Korábban írtad, hogy a karakterkódolás nem megoldás, mást nem tudok javasolni.
Fire.
-
Kicker
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #1536 üzenetére
most a magyarorszag.hu-ról érkező visszaigazolás mail is hasonlóan jelent meg... én sem tudom mi a rák bújt bele...
Mindenesetre érdekes, lehet hogy én nyomtam el valamit, sőt biztos.Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
félisten
Hali!
Max annyiban tudok még segíteni, hogy a Levélformátum alapértelmezett beállításait berakom. Aztán hogy ez segít-e valamit, az majd kiderül.
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #1538 üzenetére
Hali!
Bocsesz, ezzel nem mész semmire, ez Outlook Express topic, benéztem...
Fire.
-
percy007
csendes tag
Egy beérkezett üzenet mellékletét (pl. word) innen megnyitva, majd ebben felülírni valamit, ill. belejavítani és csak simán menteni - hová menti el a gép???? Ill. hogyan lehet megtalálni a gépen?
Mert amikor újra megnyitottam - természetesen az eredeti üzenet volt benne.
Nem találom sehol az általam átírtat - segítsetek, sajnos nem elöszőr fordul elő velem. Hírtelen rákattintok a mentésre és annyi ... -
krack
csendes tag
Hali!
Sehol sem találtam, gondoltam megkérdem, hogyan lehet OE Express-ből üzenetszabályokat Outlook 2007-be exportálni.
Az oké, hogy Express-ből csak registry-ből tudok exportálni, de aztán azzal a .reg-gel mit kezdjek? -
[HUN]Zolee
őstag
Üdv.
Outlook 2007-ben nem igazán akar működni a pst tömörítése. Felvillan a folyamatablak hogy dolgozik, de 1sec-en belül el is tűnik. Lomtár üres. Érdekesség hogy az archivált pst fáljra működik rendesen.
Ötletek hogy az alapértelmezett pst-re miért nem működik?[ Szerkesztve ]
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Kicker
őstag
sziasztok, az alábbi kóddal hibaüzenetet kapok levél küldéskor, a bejövőkkel nincs gond.
"A kiszolgáló váratlanul megszakította a kapcsolatot. Ez adódhatott a kiszolgáló, a hálózat, vagy a hosszú ideig tartó tevékenységhiány miatt. Tárgy 'Andinak', Fiók: 'mail.externet.hu', Kiszolgáló: 'smtp.externet.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '451 See http://pobox.com/~djb/docs/smtplf.html.', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 451, Hiba a szoftvercsatornában: 10053, Hibaszám: 0x800CCC0F"
Gép nálam van, vagy az externetnél?
-
félisten
Hali!
Várj azért egy napot legalább, hátha valami átmeneti zavar lesz.(Nem írtad, hogy régebb óta használod, de eddig nem volt hiba, csak most először)
Amit találtam, hogy engedélyezni kell a 25-ös portot(már ha ez a gondja): [link]
Bevallom, nem tudom, hogy ez bármit s megoldana, csak akkor próbálkozz vele, ha estig sem lesz változás, esetleg az ügyfélszolgálatra dobj egy mail-t.Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Kicker
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #1544 üzenetére
4 napja nem használtam a netet, amúgy már 2 éve gond nélkül ment...
Externet levél tavalyról:
"Telefon Xpress ADSL Domain Tárhely Külső SMTP szerver használataTisztelt Előfizetőnk!
Az utóbbi időben egyre több olyan vírus támadhatja meg a számítógépeket, amelyek a felhasználó tudta nélkül küldenek tömegesen kéretlen reklámlevelet vagy vírusokat más felhasználók számítógépére.
Az internet szolgáltatók - így az Externet is - a felhasználók védelme érdekében igyekeznek megakadályozni az ilyen jellegű eseményeket, ezek ugyanis veszélyeztetik a hálózat és az internetezők biztonságát is.
Annak érdekében, hogy az Ön számítógépéről ne küldhessenek leveleket az ilyen vírusok, letiltjuk az ún. 25-ös port használatát.
Amennyiben az Ön levelezőprogramjában az Externet levelezőszervere van beállítva levélküldésre (smtp.externet.hu), úgy semmilyen további teendője nincsen, a levelek küldése és fogadása változatlanul fog működni. "
nálam az smtp van beállítva..
-
félisten
Hali!
Esetleg nem tartalmazott a levél valamilyen tömörített csatolmányt?
Pl gmail kapásból visszadobálja a zip csatolmányt, de akkor viszont írja is, hogy azzal van gond.
Ha nem ez a gond, akkor mindenképp küldj egy levelet az ügyfélszolgálatra, vagy ha van telefonos "segítség" , akkor úgy keresd meg őket.
(Meg még várhatsz estig, hátha valaki jön PH-n és megmondja a megoldást egyből )Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Kicker
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #1546 üzenetére
Valami rosszat csatolhattam, fene a pofáját... köszönöm...
-
gabipaci
őstag
Hi!
Újratelepítettem a gépet, előtte exportáltam az outlook-al a személyes mappafile-t.
Felraktam a rendszert, outlook-ot, inportálnék, de a file menü import/export lehetőség nem kattintható. Ki van halványodva.
Valamilyem megoldás van esetleg?Logitech hardware tester
-
Restart®
tag
Hello!
Nem régen elromlott a gépem, és kaptam kölcsön egy másikat (a levelezésem ott maradt, az előző gépen). A kölcsön gépen elkezdtem levelezni (míg a sajátom a szervizben volt). Miután megjavították, vissza akarom adni a kölcsön gépet. Csak hogy van egy kis problémám! Az elküldött leveleket szeretném átvinni a saját gépre, hogy azon (a saját gépen) megmaradjon a régebben elküldött levél is. Tehát a két elküldött levél fájlt lehet valahogy egyesíteni? Tud ebben valaki segíteni nekem? Köszönöm a segítséget előre is!
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
Louro
őstag
Sziasztok
egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne azt beállítani, hogy ha email-t írok, akkor alapból legyen beállítva egy betűszín és egy háttérszín. (Nem cikizni, nem nekem kell, de néztem pár beállítást és nem találtam meg.)
Előre is köszi
Mess with the best / Die like the rest
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest