Új hozzászólás Aktív témák

  • Victoryus

    addikt

    LOGOUT blog (1)

    Arra van valamilyen szabályozás, hogy rehabon mennyit kéne foglalkozni egy beteggel? Ha ninincs gyógytornász, akkor kéne helyettesíteni eleve szerintem, de sose szokták. Vagy a gyereke van táppénzen, vagy ő. Szerintem Mamámat simán fel lehetne/lehetett volna annyira erősíteni, hogy legalább tolószékbe be/ki tudjon ülni egyedül, de jelenleg heti 1-2 alkalommal foglalkoznak vele. 4 hónap egy ágyban meg kimeríti az emberkínzás fogalmát szerintem. Néha kiültetik a betegeket székbe, hogy legalább ablakon keresztül napozzanak. De ezt nem heti vagy kétheti 1x kellene. Ha megyek, akkor se mindig van elég kapacitás, hogy kiültessék, egyedül meg nem is lehet.
    Katasztrófa ami megy. Győr mellől is Békés megyébe hoznak időseket, mert nincs hova tenni őket. Meg is halt az egyik néni, mert csak heti 1x tudta az unokája látogatni. Etetni meg nem nagyon etetnek senkit, ha nem tud enni éhenhal gyakorlatilag. Kicsit még nyomnak bele infúziót, hogy a látszat meglegyen. Ennél még az eutanázia is jobb.
    Én értem, hogy nincs elég ember, de akkor legyen akkora fizetés, hogy 2-3 magán ápolót fel tudjak fogadni 24 órás munkára.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

Új hozzászólás Aktív témák