Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz DrDobos #2138 üzenetére

    ő endokrinologushoz ment most a napokban újra az új leletekkel és ő állitotta be neki most megint a gyógyszerezéseket, szóval elvileg ő oké, legláabbis az endokrinológus szerint, nála még esetleg elzáródás vizsgálat indokolt amit mondott neki a doki meg valami speckó labor, azt is intézzük.
    (először alulmüködött neki a pajzsmirigy aztán a gyógyszerrel meg túlműködött, vagy fordítva :D szóval egyikből lett a másik, illetve az ir is jó lett neki most már meg fogyott is.

    köszi, akkor hát Andrológia lesz.
    A konkrét ok hogy akarom tudni hogy nemzőképes vagyok e.
    Ha jól vettem ki hogy a férfiaknál a spermakép vizsgálat az első amit érdemes megcsináltatni.
    Nekem Here leszállási zavarom volt egyik herémmel, de ezt alsó általános iskolás koromban sikertelen hormonkezelés után megműtötték alhasi vágásos műtéttel. Nem tudom egy ilyen beavatkozás bármennyire is csökkentheti e a nemzőképességi esélyeket. Akkor azt mondták hogy nem merthogy idejében lett mütve,de aztán meg ki tudja én sajnos nem vagyok ezzel képben.
    Akkor most hát amit itt linkelltél (Semmelweis) itt ezt tb-re elvégzik a viszgálatát? és kb tudja valaki hogy mi szokott lenni az idő mig ilyen vizsgálatnál sorra kerülök ? (hetek-hónapok?) Merthogy állitolag cegléden ilyet már nem csinálnak, és hogy budapest a legközelebbi hely ahol van ilyen.

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák