Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz bluobluo75 #24344 üzenetére

    Még mindig nincs normális verzió? :F
    Ahogyan írtam, ez relatív. Szerintem, és sokak szerint már régóta van.

    Már hónapok óta várom mikor dobnak már ki egy olyan verziót, amire azt mondhatom, hogy végre lecserélhetem rá a mostani 12.17-es operám :(
    Ha egy új 12.17-et vársz, akkor nyugodtan abbahagyhatod a várakozást: sosem fogsz pont olyat kapni, mert ez egy teljesen másik böngésző. Sok helyen gyengébb, sok helyen jobb, voltak olyan Opera jellegzetességek, amelyek megmaradtak, voltak olyanok, amelyek eltűntek, de ami a legfontosabb: más. Azt, hogy nálad az előnyök vagy a hátrányok kerülnek túlsúlyba, csak és kizárólag te tudod eldönteni.

    Kicsit olyan érzésem van, mint ha a fejlesztők szobrok, akik egyirányba néznek, és
    semmit nem csinálnának :W

    Igen, egy ilyen nagyságú cégnél úgy van, hogy a fejlesztők önmaguk hoznak döntéseket, és mindenki megy a maga feje után. Ja várjál, nem. Voltak a cég részéről bevallottan és nem bevallottan elhibázott döntések az új Operával kapcsolatban, volt amikor a látható fejlődés nagyon lelassult (ahol a nem fejlődés != nem fejlesztés), de azért egy használhatatlan kőbaltából idővel egy egyre jobb valamit csiszoltak. Ami persze messze nem tökéletes, ahogyan az O12 sem volt az.

    Hihetetlen........
    Inkább az a hihetetlen, hogy valaki képes még az egyre több sebből vérző 12.17-et elsődleges böngészőnek használni a lehetőségek felmérése nélkül.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák