Új hozzászólás Aktív témák

  • Flow

    senior tag

    Hali srácok.
    Igazából kicsit meggyőződésem megerősítéséért is jöttem, mert ugyan korábban nagy opera fan voltam, terjesztettem, stb, kb egy éve egyszerűen szenvedés és megalkuvások sora ez a böngésző. Kezdek kicsit besokallni, és amik most hirtelen eszembe jutottak:

    - összezuhanások (pl: hasznaltauto.hu képre kettintás, bár legutoljára már működött, octavia-rs.com párszor egyszerűen kilövi)
    - mouse gestures - elveszett a bezárós gesture, újra beállítás után elég "suta", nem működik úgy, mint korábban
    - néha sok másodperig nem kezdi el tölteni az oldalakat (proxynál)
    - x.blog.hu-n nem hoz be semmit, csak tölt, csak tölt... szintén proxy. Beállítások ellenőrizve, ie, ff behoz mindent gond nélkül.
    - Ha nincs bent a "do not use proxy on addresses below" alatt, a localhost, akkor sokszor percekig all, mig betölt egy oldal, ha egyatalan betölt
    - pár napja ha beírok gmaps-be bármit, akkor megtalálja, de nem tudok fel le mozogni a térképen, ha ránagyítok 1-2-t, akkor az egesz terkep megszűnik, helyette a "sajnos ez a rész nincs ilyen részletben az adatbázisban... blabla" jelenik meg végtelenítve, és innentől kezdve már kizoomolni sem lehet. Ez otthon win7+opera+normál net, valamint cégnél XP+opera+proxy is előjött.
    - vimeo.com : eltűnik a kurzor... csak mozgatáskor jön elő. Ezt régebben már megcsináltam valahogy, de egyszerűen szégyen, hogy még mindig ez a probléma.
    - néha történik olyan, hogy a flash bekrepál, és se youtube, se semmi flash alapú nem jön be többet. (bár ez nem 100%, hogy az opera sara)
    - gdocs végtelen ciklusba kerül az átirányításkor. Cookies törlésével működik újra. Hasonló történik párszor bizonyos csatolmányok megnyitásakor
    - Sk8erPeter által is említett gtalk néha fehér alsó margót produkál (?)
    - quakelive támogatás nincs (bár ennek nem az opera az oka)

    És még sorolhatnám. :( User error? Őszintén, örülnék neki, mert tényleg, talán 6 éve már, hogy egymáshoz nőttünk, de most a hasznosság érzése helyett szinte inkább keseríti a hétköznapjaimat...

    [ Szerkesztve ]

    Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

Új hozzászólás Aktív témák