Új hozzászólás Aktív témák

  • LaMotta

    aktív tag

    Néhány napi "szórakozás" és próbálkozás után az alábbiak a rejtélyek kulcsai:

    1. A "gyári" leírás, ami a FB-on keresztül elérhető, alapvetően jó, csak néhány információ hiányzik hozzá.
    Elképzelhető, hogy a driverek és a szoftver hibaüzenettel nem telepíthetőek.
    Erre a megoldás az, hogy ideiglenesen totálisan kikapcsoljuk az UAC-ot, pl. EZZEL.
    Ha ezek megvannak, az Intel Phone Flash Tool-t még ne használjuk, mert előtte szükséges, hogy a PC-kre feltelepüljön egy olyan illesztőprogram, ami "Android"-nak nevezi magát. Ezt pedig úgy tudjuk megtenni, hogy a tabletet kikapcsolt állapotban, gépre csatlakoztatva nyomunk egy "hangerő fel"-t, s közben bekapcsoljuk. Ilyenkor kb. úgy települ fel, mint amikor egy USB pendrive-ot csatlakoztatunk, először.
    Persze ez is akkor fog megtörténni, ha a driver-ek helyesen fel vannak telepítve - ez is a "gyári" csomag része.

    2. Az "Téma összefoglaló"-ban a 4,9GB-os illetve 5,58GB SCRIPT-es változatok mindenféle probléma nélkül felmennek, ha legalább a Droidboot működik a tablet-en.
    (Ha Droidboot nem működik, mert valami bekrepált, akkor a gyári módozattal (Intel Flash), amit az 1. pontban vázoltam, fel lehet tenni.. Ehhez a 10%-os telepítésig legalább el kell eljutni.. De akkor már javallott végigfuttatni 100%-ig és utána használni a nagyobb tárhelyet és rendszergazdai módot tartalmazó Script-es csomagokat.)

    3. Az 1-es vagy 2-es esete után célszerű a Google Play Service-t manuálisan feltenni, amit pl. INNEN érhettek el.
    Hogy a telepítést végre tudjuk hajtani, előtte - illetve letöltés előtt - célszerű a "Biztonság" --> "Eszközfelügyelet"-en belül az "Ismeretlen forrrásokat" bekapcsolni.
    A Google Play szoftvere önmagától frissül, de néha az sem megy. Az APKMirror tárhelyen az is megtalálható, manuális telepítéshez.

Új hozzászólás Aktív témák