Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Egyszer egy Toyota Corolla ment hazafelé, egy 4 sávos úton a kanyarodósávban megállt, előre nézett, hogy jön-e valaki szemből. Nem jött senki. 90-es szakasz, tehát különösen figyelnek az autósok általában a kanyarodásra. Ha jön valami bármilyen messze, inkább mindenki kivár. Nem jött senki, Toyota gázt adott, balra nézett a cél út irányába, eltekerte a kormányt, kinyomta a kuplungot, húzta volna a kettest, egyszercsak visítás, majd egy robbanás, és a Toyotás pár másodpercig nem tudta hol van. Füst és benzinszag volt, üvegszilánkok szerteszét, és csend. A Toyotás körbenézett, és azt látta, hogy az autó hátulja nagyon nem úgy van mint 10 másodperccel azelőtt. Kiszállt az autóból, és azt látta, hogy millió apró alkatrész, törmelék hever szerteszét, és valami van az autó hátuljában. Mivel sokk hatása alatt volt, azt hitte két motort lát, ám mikor jobban megnézte, akkor döbbent rá, hogy ez valamikor egy volt. A motor darabjai felé indulva kereste a sofőrt, aki a 10 méterre lévő árok partján egy villanyoszlopnak repülve feküdt.
    A történet innentől számára homályos. A mentők a szétszakadt motorosdzsekiben egy nyaktól combig gumiszerűen pépesre tört valakit találtak, akit 6 embernek kellett a hullazsákba emelni, mert a saját csontszilánkjai lekvárosra zúzták a többi részeit.

    A tanulság azonban, hogy ha van annyi pénzed, hogy a harmadik 200 lóerő feletti motorodat veszed meg, mert az előző kettőt hasonlóképpen szilánkjaira törted, és egy 4 majd, egy 8 hónapos kórházi ápolás után is felépülsz, akkor az előző nap az udvarban lerakott 0 km-es motorodat lehetőleg ne a közúton teszteld, mert ha 240-el mész, akkor esetleg hirtelen felbukkan előtted egy gyerek, egy öreg bácsi, egy másik motoros, egy Toyota Corolla, vagy egy 8 tengelyes 50 méteres 70 tonnás hidraulikus építődaru.

    Nem egy embert hallottam, akik ismerték, hogy hú de szegény. Nem. Évekkel az eset után sem tudom sajnálni, és soha nem is fogom az ilyet. Megérdemli. A halált. Igen, a sajátját. Nem érdekel az adrenalinhajhászás, nem érdekel a szabadságvágya, nem érdekel a kurvasok pénze amiből megteheti, egy dolog érdekel, hogy az ilyen hozzáállással, mentalitással, felelőtlen potenciális gyilkos alkattal, mielőbb tegye magát oda, ahová az első 2 alkalommal nem sikerült neki. De ne engem találjon el 240-el, mert ha túlélem, a sírjában sem fog nyugodni.

    Évekkel korábban, a városközpontban, az egyik legforgalmasabb kereszteződésben, még a lámpásított korszak előtt volt egy hasonló eset, egy hasonló hülyegyerek vagánykodott, kereszteződésben 50 helyett 140-el volt kedve menni. Egy Toyota hiace meg épp balra kanyarodott, mert szemből látszólag nem jött semmi. Nos hát a bukósisak a Hiace felső vízszintes merevítőjén az ajtó fölött pontosan 3 felé tört, és a darabjait 120 méterre találták meg. Azóta is próbálják bizonyítani, hogy a kisbusz sofőrje volt a hibás. Az illetőnek az volt a 3. motorja, és a 3. nagy balesete. Törött medencével, és bezúzott mellkassal valahogy elvegetál. Viszont apróra tört koponyacsonttal, meg 7 db törött csigolyával kevés az esély a túlélésre. A gyalogos jelzőlámpára nagyítva látszik a koszorú. Ha 140 helyett 70-el jön, akkor ugyan megb.ssza a rendőr, de nincs most ott koszorú. Gyanítom akkor máshol lenne.

    [ Módosította: radi8tor ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák