Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz s4hu|SyD^ #19145 üzenetére
Nem tudom...itthon meg hatvanezertől kapható. Igaz nincs ingyen Buds, ellenben LTE-s... Ha nem dzsunka webshop, akkor sem sokkal drágább.
El is gondolkodtam...tud mindent, amit én szeretnék (NFC-s fizetés, amoled kijelző, LTE). Csak ez a fránya üzemidő...Akkor sem tud vajon 3 napot, ha LTE off üzemmódban van?
Ha nem Samsung telefonnal használom (Xiaomi Mi 8), akkor mi nem megy rajta? -
Selynelar
aktív tag
válasz s4hu|SyD^ #19153 üzenetére
Ma ezzel én is igazán gondban voltam, csak Classic 46mm-hez.
Ez lehet jó:
SPGUARD Displayschutzfolie für Galaxy Watch 4, 44 mm, 3 Stück, gehärtetes Glas, kompatibel mit Samsung Galaxy Watch 4 44 mm : Amazon.de: Computer & AccessoriesVagy esetleg ez.
Diruite Pack of 4 Tempered Glass Screen Protectors for Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Screen Protector for Samsung Galaxy Watch 4 Intelligent Watch [Anti-Scratch] [Anti-Oil] [No Bubble-Free] : Amazon.de: Electronics & Photo
Én ebből vettem a Classic-hoz, majd kiderül, amikor megérkezik, hogy milyen -
addikt
válasz s4hu|SyD^ #19222 üzenetére
Erre rá kell, hogy cáfoljak! A Lego SW Freemaker család kalandjai az egyik legjobban sikerült gyerek rajzfilm mostanában. Ahogy pl Grogu is egy imádható karakter. Nálunk 7-5-3 évesek a fiúk, nyilván sem a Mandalorian sorozatot, sem a filmeket nem nézhették meg, de betéve tudják az univerzum majd minden egyes karakterét, az alap történetet, a dark side és light side karaktereit. Ha ezt az órát meglátnák, mind ilyet akarna.
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest