Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz vilmose33 #22074 üzenetére

    Jobbat én sem találtam, úgyhogy amíg kijön a Xiaomi Wear OS órája addig megvettem a Galaxy watch 5 44m-t.

    Vagy felületes voltam, vagy videókban azt nem nagyon reklámozták, hogy:
    1) Vezeték nélküli a töltés, de vezeték nélküli telefon töltővel nem tölt (hosszú hétvégére lehet venni a +1 töltőt).
    2) Baromira lassan tölt, 69%-ról 100%-ra 55 percet ír (3 óra a teljes töltöttség).
    3) Samsung fiókba bejelentkezni google fiókkal nem lehet, mert 404-es hibára fut, ha nem megy, miért ajánlják fel mint opció?
    4) 1db számlap van rajta, amíg nem regisztrálok samsung fiókot a fenti hiba miatt, addig lehetőség sincs cserélni. Xiaomi S1-en volt több 100 számlap ingyenesen, itt ahogy nézem elég sok a fizetős.

    Csomagolása meg indokolatlanul nagy, kb mint egy Lays Chipses zacskó (pedig olyan büszke Samsung, hogy milyen környezetvédő cég), meg szoktam tartani gari lejáratáig, de ez lehet landol a kukában.

    Xiaomi S1-hez képest egyetlen előnye a Wear OS. Hasonló árkategória, de nincs zafír üveg, nincs ajándék bőrszíj, azt lehet vezeték nélkül tölteni és ahogy nézem milyen gyorsan merül az 3x annyi ideig bírja :D

    Töltőn a mágnes nem túl erős, tehát az sem opció, hogy számítógép oldalára felragasztom a töltőt és zuhany előtt csak odarakom, mert egy kisebb szellő, vagy asztalnak ütközés és ledobja.

    Úgyhogy már kb értem miért nincs túl sok erről az óráról erről a topicban, nem rossz nem rossz, de valahogy többet vártam.

Új hozzászólás Aktív témák