Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Elmentem a husboltba egy valamiért. Nézek be az ajtón, bent négyen állnak, egymástól távol, egyet szolgáltak ki. De mondjuk őt minimum 7 percig, szóval biztosan nem tonnaszam vásárolt... Én be se mentem, megálltam az ajtó előtt. 7 perc alatt kb. 10-12 idős ember jött arra, és bámult engem, meg befelé a boltba, hogy itt ugyan mi történik. Némelyik meg is kérdezte, hogy nem lehet bemenni? Az egyik engem kikerulve be is nyitott, kb olyan fejjel, hogy na itt mit osztanak ingyen, de mikor látta, hogy fegyelmezett emberek sorukra várnak, ki is fordult azzal az arccal, hogy ő ebben a hülyeségben részt se akar venni. Miután 7 percig nem történt semmi, én meg az üvegen át láttam hogy nincs is bent amiért mentem, tovabbmentem a piaci boltba.
    Ott 3 ablaknál szépen sorba álltak az emberek, a kiirt szöveg szerint minimum 2 méterre egymástól. Mígnem odajott egy idős hölgy, az egyik ablaknál álló fiatal srácnak félig nekidolve behajolt az ablakba, hogy van e mittudomenmi. A srác és a boltos is megutkozott, mondták hogy vírus meg járvány, meg 2 méter, de ő nem tagitott, azt mondta jóvan, tudja, de csak nyomta hogy neki ez vagy az kéne. Én végül sorra kerültem, de közben elgondolkodtam, hogy akkor tényleg bajok vannak, lesznek, és nem vak ez a ló, hanem bátor. Aki szakadékba akar ugrani, azt nem tudod megakadalyozni, de ha nem megy szép szóval, ne állj elé, mert magával ránt.

    És de, megértem azt is, ha valaki idős, szenilis, egyedül van, nem megy el helyette senki. Éhen ne haljon. Ezt elfogadja az ember. De hogy ha már lement, még pluszban direkt hülye, az már kellemetlen.

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák