Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz parandroid #59769 üzenetére

    Selejtes a társadalom, és már megint csak az afrikai meg délamerikai törzsek élnének túl. Meg max. 1-2 magányos ultramaratonista. Merthogy régen aki nem futott elég gyorsan és kitartóan, azt megette a kardfogú és egyéb más tigris. Amióta viszont az elhízottakat nem mészárolják le a vadállatok, azóta gyártjuk a selejtet.

    Erről egyébként eszembejut egy nemrég a társaságunkban megrágcsált téma. Történt ugyanis, hogy a tengerparti nyaralásunk alkalmával megreggeliztünk, elmentünk egy szép helyre fürdeni, majd lassan ebédidő címszóval, elmentünk egy másik szép helyre, ahol terveztük, hogy szétnézünk a várfalon körbe, és aztán a várban megebédelünk. És a társaság egyik hölgytagja kiszállva az autóból jelezte, hogy most ő enni akar. Ezután jött a 15 perc séta a városba fel, majd a 10 perces városfal-"túra", teljesen vízszintes úton. De már a 10 perces túra is elég paprikás hangulatban telt. Speciel pont az a rész, amikor élvezni kellett volna a látványt, a helyet.
    A társaság másik hölgytagja is sokszor volt hasonlóképp, ám ő várandóssága okán mindig tartott magánál valami péksüteményt, amibe belefalatozott, mikor rátört a falánkság.
    És ebből pattant ki egy kis diskurzus. Hogy hogy létezik olyan, hogy az emberek egy része (főleg a hölgyek) nem éhessé válik, nem éhes lesz, nem megéhezik, hanem bináris módon 11:27 perckor még egyáltalán nem éhes, majd 11:28-kor meg már majd szétszakad a gyomra, és ha nem ehet 2 percen belül, akkor pusztuljon el mindenki 10 km-es körzetben. És ezt elég sokaktól hallom. Okát nem értem egyelőre, de ilyenkor mindig eszembejut, hogy ha neadjisten kitörne valami háború, vagy elemi csapás, vagy bármi, amikor nem kapnának 1 percen belül kaját, akkor ott azonnal szörnyethalnának? Hogy ezt is a társadalom nevelte ki? Hogy mostkelldeazonnalmertkülönben? És amíg nem kapnak ételt, addig tűzokádó sárkányok.
    Ez csak azért szokatlan, mert nekem az éhség több fázisú. Először úgy érzem, hogy lehet hogy enni kéne? Vagy mégse? Aztán érzem, hogy kiürült a gyomrom, ha most ennék ideális lehetne. Aztán érzem, hogy megkordul a gyomrom, és hogy akkor most már éhes vagyok, de ha éppen tetőlécet ácsolunk, vagy cserepet cserélünk, vagy autót szerelünk, vagy városnézünk, vagy tengerben fürdünk, vagy sziklát mászunk, még legalább 1-2 órán át, akkor 5 perc után oda se figyelek, 20 perc után meg elmúlik, és már egyáltalán nem is érzem az éhséget. És akkor onnantól még legalább fél napig ha nem jutok kajához, akkor ugyanolyan embernek érzem magam, mint teli gyomorral, de semmi esetre sem okádok tüzet.
    Beszélünk állóképességekről, meg fitnesszz meg spárta meg wellnessz, de 5 percet nem bírunk ki éhesen. Vagyis már aki.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák