Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz bobsys #50798 üzenetére

    Én egy 37xx-es Atommal szerelt Dell Venue tabletet használok néha (hosszú történet, a lényeg az, hogy vagy az asztali gép előtt használom ki a wow előtt eltöltött holtidőt, vagy lusta vagyok előkeresni a tabletet, és iphone-ról netezek még itthon is), abban is csak 32GB az eMMC, szóval a benne lévő 64 GB-os microSD kártyát hazsnálom háttértárnak, arra tökéletes. Programot nemigen telepítettem rá, Hearthstone-t játszottam rajta egy darabig, az SD-n volt telepítve, nem tűnt assúnak. Jellemzően egyébként az egész rendszer úgy ahogy van, jóval gyorsabb és gördülékenyebb, mint a Core2Duo-s HP laptopom, amit aztán ennek kapcsán most már vagy 2 éve elő sem vettem, vagy csak párhavonta. :(

    Az igazi az lenne, ha le tudnék végre jönni a WoW-ról (bár már így is nagyon kazuár-üzemmódban vagyok, pár naponta egy-másfél óra van rá, szóval akár be is szüntethetném végre), és meg lehetne szüntetni az asztali gépet, játékra úgyis ott a konzol, iternetezésre meg kb bármi jó.

    e=mc2: Netflix marha jól néz ki tévén *, nekünk a Sony okostévén van beépített lejátszó hozzá, dedikált Netflix és lejátszó gombokkal a távirányítón, azért elég feelinges onnét tolni. Bár a home server is ott vana tévé mellett, azon is fut Kodi/XBMC, ami elvileg szintén kezeli a Netflixet, de ugye ahhoz sem árt egy vezeték nélküli billentyűzet, hogy távirányítsd.

    * Ahogy olvasgatom az első magyar tapasztalatokat, sokat panaszkodnak, hogy csak 720p a Netflix HD-je, nem tudom, hogy ez most piacspecifikus, vagy a konkrét filmtől, sorozattól függ, vagy valami egyéb dolog van mögötte, én ilyet nem tapasztaltam, itt gyönyörű fullHD kép van, szemben az Amazon Prime agyontömörített HD-jával, meg azzal, hogy ők gyakran SD-ben adják a cuccokat, a HD-ért meg van pofájuk az előfizetési díj mellett még külön pénzt kérni.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák