Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
válasz srac773 #4038 üzenetére
Ha jól tudom, háromszor figyelmeztet.
1. Figyelmeztet, hogy valószínűleg ki fog fogyni.
2. Figyelmeztet, hogy valószínűleg kifogyott a tinta, és cseréld ki a patront. Ekkor kell nyomni a reset gombot 5 mp-ig. (Bekapcs alatti gomb.)
3. Nem hajlandó tovább nyomtatni! Ezt én még nem vártam meg.Nekem bevált a procolor tinta. Igaz, minden nap nyomtatok, így nem tudom, mennyire szárad be gyorsan.
Után tölteni nem érdemes. Csak piszkolsz vele, szurkálod a tartályt amiatt lehet, hogy folyni fog...stb.
Ha kikapcsolod a figyelést, nem fog kijelezni semmit. -
atala
addikt
válasz srac773 #4051 üzenetére
Ha X van a tartályok felett, akkor azt jelzi, hogy a nyomtató szerint kifogyott a tinta. Ha legközelebb feldobj az ablakot, hogy most már tényleg kifogyott, akkor nyomd a bekapcs alatti gombot 5-8 mp-ig.
Ha ki van kapcsolva a figyelés, akkor csak az üres tartályokat mutatja. -
atala
addikt
válasz srac773 #4053 üzenetére
A chip számolja a kinyomtatott oldalakat, ez alapján jelzi ki a tinta szintet. Ha feltöltöd, attól még Ő üresnek fogja érezni.
Már nem emlékszem mennyi volt benne amikor kikapcsoltam a figyelést. De ha nem csal az emlékem, már kifogyott a tinta amikor átraktam egy új tartályra, és még abból is fogyott valamennyi, amikor ki kellett kapcsolni. -
atala
addikt
válasz srac773 #4070 üzenetére
Canon IP 4700 nyomtatód van? Nekem bevált. Csináltam fotópapírra teszt ábrát az eredeti patronnal, egy IT medias patronnal, és a procolorral is. A procolor ugyan azt a színt hozta mint az eredeti patronok.
Egyébként lehet állítani a nyomtató szoftverében a szín egyensúlyt. Vegyél vissza a kékből.Nagykerből vettem idáig, de most kifogytak.
Most innen rendelem, de most mint ha nem lenne nekik, vagy csak én nem találom.
szamitogepalkatreszbolt.hu/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson WorkForce Pro WF-4820 Wi-Fi multifunkciós nyomtató hibátlan állapotban
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- HP Scanjet 8200(L1975A)
- Eladó - CANON MB2750 - Nyomtató / Szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest