Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz zeg #8831 üzenetére

    Nem kell oda kínai festék. Sokkal banálisabb dolgokat is lehet csinálni. A végén nem a mérnökdiplomás, márkára és termékkategóriára specializálódott szakember fogja kezelni, hanem valaki, akinek az a munkája, hogy kiszolgálja a vásárlókat egy üzletben és nyomkodja a gombot.

    Volt már, hogy mikor véletlenül odakerültem ilyesmi kisebb féle útszéli "nyomdák" vagy grafikus stúdiók közelébe, ahol ellenőrzésképp nyomtattak a munkájukból, akkor próbáltam velük elbeszélgetni arról, hogy szeretnének-e esetleg csináltatni velem színprofilokat, akkor A: nem is tudták mi az, B: mikor próbáltam elmagyarázni, akkor rájöttem, hogy nem is képes értelmezni a szubsztraktív színkeverést. Ott vannak előtte a CMYK festékes nyomtatók, de mikor magyarázni kezdesz ezekkel valamit, akkor előjön belőle, hogy neki az iskolában még azt tanították, hogy 4 alapszín van, amiben nincs benne a fekete, és amúgy is mi az hogy cián vagy bíbor, mert ő csak a kéket és pirosat ismeri, akkor azért... khmmm... nem is vesződök többet, hamar feladom a gerillamarketinget. :W

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák