Új hozzászólás Aktív témák

  • mkRoland

    senior tag

    válasz Tipszon #5175 üzenetére

    A Waste Ink Pad-et kell cserélni és elhitetni a géppel, hogy cserélve van. Ha van kedved kockáztatni, hogy nem fog ebből a használt hulladék-tinta-tartó-tartályból kifolyni az elhasznált tinta, akkor a megoldás a következő:
    0, A gép bekapcsolása után "Stop" gomb, hogy ne a hibát írja ki, hanem a készenléti állapotban legyen.
    1, Az alábbi kód 2 másodpercen belüli bepötyögésével tudsz belépni a "MAINTENANCE"-ba: *2864 (ha nem megy, Stop gomb után újra lehet próbálkozni)
    2, Ekkor már bent vagy a "MAINTENANCE"-ban. A 80-as menüpont kell neked, ami az alábbi rendkívül bonyolult kóddal hívható elő itt: 80 és talán kell hozzá a "Set" gomb is, de ez nem biztos.
    3, Ezután a B/W (Black/Fekete/S/W) Start gomb nyomogatásával érd el a "purge count"-ot, ami valószínúleg a 25. helyen lesz, és egy párezres négyjegyű értéket tartalmaz (valószínűleg 6000 fölöttit)
    4, Ezt az értéket kell lenullázni, amit az alábbi kód beütésével végezhetsz el: 2783. Ha sikerül, akkor kiürítettnek hiszi a tartályt (az értéke 0 nulla lesz).
    +1, kilépés a "MAINTENANCE"-ból: Nyomkodd a STOP/EXIT gombot, amíg ki nem érsz újra a "MAINTENANCE"-ba. Ekkor a 99 kór beütésével visszajutsz az elvileg immár tökéletesen működő nyomtatódhoz!

    Egy visszajelzést azért írj légyszíves, hogy működik-e, mert eddig csak numerikus gombsor nélküli (nem FAX-os) Brother-öknél csináltam.

    [ Szerkesztve ]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák