Új hozzászólás Aktív témák

  • sharpapa

    aktív tag

    softair.hu-t ajánlom figyelmetekbe. A dolog úgy néz ki, hogy 30ért tok venni ak47est, full fém kivitel, csak hogy maga a márka kínai, a motorja viszont Tokio Marui (a legjobb), de nekem G36-ra fáj a fogam, ami jóval drágább...az airsoft ugyanaz mint a paintball, csak annyi hogy itt a találatot a játékosnak kell jeleznie. a legjobb benne az, hogy az igazi fegyverek megszólalásig pontos másaival játszák, és ha megvan a felszerelés, onnantól már sokkal olcsóbb mint a paintball, 4-5ezres bb-csomagot kapsz 2000ért, ami 10 hicapa-tár, ami 10 nagyobb játékig kitart-szemben a paintballal ahol markert venni még olcsó, de aztán a lőszert venni az már drágább mulatság. Régen én is paintballozni akartam, de aztán mikor marker után kerestem ráakadtam az airsoftra, és a fegyverek meg a felszerelés élethűsége nagyon megtetszett...a képgalériát nézegessétek egy kicsit, majd akkor megértitek

    szerk.: 40 rugóm van. az as-t a korhatár miatt ugy is csak áprilisban kezdem. Elszántam magam, amennyiben nem egyezik semmilyen családi programba, akkor megyek.

    [Szerkesztve]

    "Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

Új hozzászólás Aktív témák