Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz Yushchenko #1373 üzenetére
Valóban szép az Adria, de csak a keleti szakasz. Az olasz az szerintem pont olyan semmilyen. Ha Olaszország, akkor a nyugati part, Livorno, Genova, vagy Nápoly környékét tudom csak ajánlani.
A keleti parton mi voltunk 2005-ben Cattolica-n, nem messze Rimini-től és az elég gyenge hely, tele tömeggel![ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Most látom a TV-ben, hogy Ausztriában 2500m-en már -2°C fok van, azt hiszem mostanában nem megyek a hegyekbe, mert teljesen meg van bolondulva az időjárás és lefagyna a hátsóm.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
AMD Power
titán
Tud valaki egy jó utazási irodát ahol vannak olcsó buszos utak?
-
1hijjanhusz
senior tag
Hali!
Van vkinek erről véleménye/tapasztalata?[ Szerkesztve ]
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
Yushchenko
őstag
Végül is módosítottam a mára tervezett Grado programot a megtervezés hiánya miatt, és elmentünk inkább Poreč-Novigrad-Umag-ra egyet sétálni és fürödni. Umagon összeakadtam egy medúzával is De egyébként jól sikerült a nap, nagyon kevesen vannak még a városokban, de a lehúzás már azért megy (Poreč partján pl. macedón gyerek kivágja a fejedet papírból és rád akarja tukmálni). Az idő pont jó, nincs kánikula a tenger pedig elég meleg. A strandokon alig van ember, az is mind helyi.
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1405 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1408 üzenetére
Mondjuk elég béna az oldaluk mert a busz árak már be sem jönnek.
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1410 üzenetére
Az lesz.. bár meglátjuk mi lesz a nyaralásból hisz autót is jó lenne venni.
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1412 üzenetére
Nem hinném ,hogy meglesz nyár végéig.
-
1hijjanhusz
senior tag
Nekem gyors megoldás kéne Magyarországon belűl. Adott az egész ország. Tehát fogalmam sincs, hogy hol, mit. A lényeg, hogy 5-6napra mennénk már csütörtök-péntektől. Csak fürdeni lehessen.
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
AMD Power
titán
Nagyon húz a szívem Olaszországba.. akár Velence de legjobb lenne a Róma - Vatikán. Valami jó buszos út jó lenne...
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1416 üzenetére
Velence nekem max 1 nap és elég lenne. Róma már inkább.... De Rómába nem nyáron kéne mennem 30 fokban.
-
Leeza
tag
Egyiptom az úticél, lécci, akinek vannak tapasztalatai, ossza meg velem.
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1418 üzenetére
Mondták már mások is ,hogy dög drága Olasz.
-
Yushchenko
őstag
válasz AMD Power #1420 üzenetére
Lehet nem voltam egyértelmű. A vonat ami kegyetlenül drága, ezért azzal kis távon érdemes max utazgatni. Szállás szerintem egész oké áron van. Kaján pedig külvárosi éttermekben lehet spórolni (Milánó külvárosában 4.5 euroért ettem margaréta pizzát!), illetve apartmanban ugyebár
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1421 üzenetére
Félreértettem! Mind1 majd elválik mi lesz... lehet ,hogy Görög lesz. De azt tudom ,hogy Rómába illetve a Vatikánba főleg el kell mennem.
-
aesir
veterán
Ha Egyiptom az úticél, akkor szervezd meg magadnak a programot és a szállásokat, lehet venni repjegyet charterre is, így játsz legjobban mind ár, mind élmény szempontjából.
Ha pedig Hurghada meg a hozzá hasonló semennyire sem egyiptomi nyaralóförmedvények a cél, akkor menj nyugodtan utazási irodával és élvezd a sok "rántotthúsos" magyar társaságát.
Vizet csak palackból, ne engedd a jégkockát az italodba, nyugodtan eheted azt amit a helyiek és ott ahol a helyiek, tartsd tiszteletben az iszlám előírásait. Hepatitisz A oltás célszerű.
Van saját életem...
-
Ha visszajön a párom, akkor elugrunk egy hosszú hétvégére Hanmer Springs-be
[link]
Augusztusban jó hideg lesz még, biztos hibátlan lesz a havas hegyek között termálfürdőzni| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
AMD Power
titán
Nah úgy néz ki megvan... Görögbe megyünk.. Busszal Augusztus 20-22 környékén. Last minuteben lenne jó foglalni valamit.
-
Mawyx
őstag
válasz AMD Power #1428 üzenetére
Kíváncsi leszek mennyiért sikerül találni. A mai repülős árakat látva kétlem, hogy busszal olcsóbban megúszható.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz AMD Power #1430 üzenetére
Én a márciusi hosszú hétvégére foglaltam, 20volt a jegy Malévnál Athénba. Szállást még korai néznem.
Most nyáron meg irány Spanyolország inkább nem mondom meg mennyi volt a repjegy
Busszal max 200km-t mennék, de a 40-45 nem rossz 1hétre.[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz Yushchenko #1432 üzenetére
Az a kivétel nekem épp elég
-
-
dragonfx
veterán
én, paralia, 53k.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
AMD Power
titán
-
Leeza
tag
válasz AMD Power #1440 üzenetére
Én is velük voltam pár éve, akkor volt 40k. 10 nap, busszal, önellátás.
Még egyszer nem mennék, akkor jó volt, fiatalok voltunk és lazultunk, nem számított semmi, de már nem elégítené ki az igényeimet. Egyébként sem nagy durr nekem Görögország - a szárazfölről beszélek -, többet vártam tőle. Én nem mondanám koszosnak, de az említett ismerősöm, aki most jött haza, ezzel kezdte, hogy neki nagyon mocskos volt, pedig 4 srác ment, a buli kedvéért, ők sem vártak nagy luxust.
Mondjuk ennyi pénzért az ember ne is várjon túl sokat, ingyen van. Már a Balatonra nem mész le ennyi pénzért egy hétre és akkor még az időjárás is közbeszólhat, azért így könnyebb biztosra menni.
Összességében egynek jó, pihentünk, buliztunk, csavarogtunk, szép emlékeim vannak róla, de ez nem a helynek köszönhető, inkább a jó társaságnak, akikkel voltam.
Viszont a wc papírt a kukába dobálni dolog nem hiányzik, elég gáz...
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
Boxer001
veterán
Nem tudom miért tartjátok görögöt "igénytelennek" (jó a vécépapíros téma tényleg gáz)...1x voltam, örültem, mint majom a farkának. Mondjuk kinek milyen igényei vannak, milyen életszínvonalon él...úgy tűnik én paraszt vagyok, leültem.
Ja hogy a topic kérdésére válaszoljak: sehova, semennyiért.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1443 üzenetére
Google Earth kicsit körbenézek...
-
nem_tom
őstag
Én, sehova, semennyiért.
Valószínűleg majd haverokkal leruccanunk ide-oda pár napra, természetesen az országon belül. Szívesen mennék külföldre, de ez is elég jó lesz.
Eddig tervbe van:
Agárd 1 hét. Kb 20-25-ből fogunk kijönni.
És még egy másik hely (elfelejtettem a nevét), 3 napra. 2-5 ezerből kijövünk, mivel egy nyaralóban leszünk. Nem lesz víz (strand), de nem is azért megyünk.Nem tudom, hogy ezek mennyire mondhatóak nyaralásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest