Új hozzászólás Aktív témák
-
Puzzony
kezdő
ASUS TUF 310-ért Aquánál, rendeltem is egyet.
Persze október 1 a várható érkezés, mert balkánisztánba szamárháton jön minden.[ Szerkesztve ]
-
Puzzony
kezdő
válasz Dare2Live #464 üzenetére
700 dodó az MSRP ami kb 213000 magyar pénz, erre jön a 27% áfa, azzal 270 kerekitve, erre valszeg még jön a vám is valszeg még (nem gondolom hogy az első batch eun belülről jön/jött). Trükközés, meg bemákolás nélküli vásárlásnál a nyers ár 290 körül lehet itthon, szóval 20 rongy profitjuk van rajta kb.
-
Puzzony
kezdő
válasz -=RelakS=- #478 üzenetére
Persze, de az valami eu-n belüli vám elmismásolós ár gondolom. Nyilván vannak szürkezónás olcsóbb megoldások.
-
Puzzony
kezdő
válasz -=RelakS=- #494 üzenetére
A sima TUF-nál volt csak Október 1, a másik kettőnél nem, lehet hogy csak bent maradt egy korábbi copypastából a description-ben.
@sylex1 kösz az infót, akkor remélhetőleg jövő héten már a gépben fog nekem is ülni -
Puzzony
kezdő
Azért egyelőre úgy tűnik hogy PCX meg Ipon jól elejtette a labdát.. Nem tudom mi lelte őket, hogy egy huncut darabot se raktak ki eladásra.
-
Puzzony
kezdő
15:35-kor jött a visszaigazoló mail nekem hogy felvették a rendelést a TUF-re amit vettem, remélem nem találják ki hogy 5 perc alatt már nem vagyok abban az x darabban benne aki nem fél év múlva kapja meg mert akkor megy a chargeback a p*csába.
-
Puzzony
kezdő
Az Aquának is kijárna a s*ggbek*ki, ugyanis nem előrendelésként árulták a kártyákat, hanem simán, aki előre fizetett, annak jól elhasználgatják a pénzét hetekig a nagy semmire.
-
Puzzony
kezdő
Egyeseknek olyan mail jött ma délután fél 4 után az Aquától hogy "nem tudni mikor lesz vga", ugyanakkor nekem olyan mailt küldtek hogy "rendelésem összeállitását megkezdték".
Bár kevéssé valószinű, de lehet hogy megkapták az első batch kártyát a nagykerből, és az első X megrendelő rendelési idő szerinti sorrendben meg fogja kapni, azoknak küldték azt hogy megkeztdék a rendelés összeállitását, a többieknek pedig a másik mail ment hogy "sorry". Az is lehet hogy azt is nézik hogy ki az aki előre fizetett, és az előrébb van véve a sorban, nem tudom (Asus TUF non-OC, előre fizettem). -
Puzzony
kezdő
"Összekészités alatt" és "Státusz: úton az üzletbe"
15:35-ös rendelés.
[ Szerkesztve ]
-
Puzzony
kezdő
viszont az hogy megjelent az Aquában egy új rendelhető kártya, remélhetőleg azt jelenti hogy a nagykerből bejött a többi is, csak ugye azokat nem rakják ki eladásra mert túlrendelés van igy is, viszont ha igazam van akkor azt jelenti hogy jó eséllyel még ma nekiállnak kiküldeni a maileket hogy lehet menni a cuccért.
-
Puzzony
kezdő
válasz AsakuraDave #1974 üzenetére
Ha előre kifizette valaki, és úgy cancelezik, aztán utána rögtön felkerül ugyanaz a kártya 100 ezerrel drágábban, akkor abból akkora fogyasztóvédelmi atombomba lenne nekik hogy ihaj csuhaj. Inkább vállalják be az első körös buktát mint a milliárd forintos büntit (hasonló miatt is kapott tavaly Black Fridaynél gigabüntetést az Emag vagy az Alza, nem tudom már melyik).
-
Puzzony
kezdő
Azért arra kiváncsi lennék hogy ki és honnan, és mivel hozza ezeket a kártyákat pillanatnyilag, mert ugyebár reggel nyitás óta "úton az üzletbe" van. ~ Hét óra alatt bármelyik nagykerből elsétálok gyalog is bármelyik Aquába, szóval vagy nagyon hülyének néznek most minket, és sehol semmi, vagy "úton van az üzletbe a gyártósorról kinából" és akkor meg még inkább.
-
Puzzony
kezdő
válasz elite.cs11 #2022 üzenetére
Persze, rá lehet fogni hogy bugos, de akkor még miért nincs napok óta egy webmaster aki megcsinálja, vagy akár kikapcsolja? Egyszer majd valakinek berakja hogy termék átvehető és felutazik vidékről érte, a nagy semmire? Szvsz semmi köze nincs ahhoz hogy bugos, csak elkezdtek pánikolni és kapkodnak jobbra-balra.
-
Puzzony
kezdő
válasz elite.cs11 #2026 üzenetére
Erre annyit tudok mondani, hogy februárban vettem egy új notebookot; egy egész hetet vártam visszaigazoló email-re/telefonra, hogy mehetek érte mert megvan. Egy hét után fogtam és besátáltam az üzletbe, hogy most akkor mi van, mire kezembe nyomták a gépet szó nélkül. Kérdeztem hogy ez most WTF, erre az volt a válasz: A weboldalon ki volt irva hogy 2-3 nap a szállitási/átvételi idő, bejöhettem volna már érte akkor (Digiprime volt egyébként, nehogy valaki hasonlóan járjon). TL;DR nagy az isten állatkertje, és a kerités is alacsony sajnos, ez érvényesül üzletekre is.
-
Puzzony
kezdő
Most jött email-em és SMS-em hogy rendelésem átvehető (ASUS TUF non-OC) az Aquánál.
-
Puzzony
kezdő
Megvan a kártya, haza is értem vele, Váci úti Aqua-ból. Az eladó mondta hogy 3, azaz három darab kártyájuk érkezett ma reggel, szóval nem mindenkinek lesz örömteli napja sajnos aki oda rendelte
-
Puzzony
kezdő
A dobozban nekem semmi nincs, szóval vagy Nvidiának írás lesz, vagy bukó.
-
Puzzony
kezdő
válasz Laraxior #2371 üzenetére
Crytek meg az ő "giga gépigényű" játékaik... Crysis2-nél is tekergették a hereszőrt hogy mennyire nextgen mert nem megy semmilyen vga-n maxon, aztán kiderült hogy textúra alatt le volt a full pálya még egyszer modellezve, és duplán számoltatta ki a tesszelációt is a játék a VGA-val. Itt sem más a helyzet.
-
Puzzony
kezdő
Toltam néhány gyorstesztet (Asus TUF non-OC). Bátran kijelenthető hogy itt bizony vaskos power limit van sajnos. Ha nem 100%on pörög a kártya akkor az 1950 mhz-et stabilan tartja a core, viszont amint eléri a 100%ot, 1780 és 1850 mhz között ugrál folyamatosan. 117%-os power limitnél vesz fel 323 wattot, amit nem igazán értek mondjuk; viszont 62 foknál feljebb nem sikerült tornáznom a hőmérsékletet. Mindez +35 mhz offsettel a core-on, nem próbáltam feljebb, mivel így nincs sok értelme. majd ha lesz custom bios ami unlockolja a power limitet, akkor meglátjuk (szerintem a kártya jóval többet is bírna).
-
Puzzony
kezdő
válasz Zsombors97 #2402 üzenetére
i5-8600k, 5ghz all core.
-
Puzzony
kezdő
DSR-el felhúztam 4k-ra a felbontást (1440p monitor), így próbálgattam a játékokat, ebben az esetben 1940 mhz konstans core clock, fene se érti ezt
-
Puzzony
kezdő
válasz Phoenixres #2498 üzenetére
non-oc TUF csont ugyanaz mint mint az OC.
-
Puzzony
kezdő
Azért a mondatért már lehetne fogyasztóvédelmi pert indítani az imperium ellen, konkrétan bizonyítva hazudtak egy vevőnek.
-
Puzzony
kezdő
válasz Cassio1987 #3007 üzenetére
Nekem nem volt még crash, mondjuk csak három játékot próbáltam: The Outer Worlds, Path of Exile, WoW retail (BfA).
Outer worldsnél volt egyszer hogy startupnál crashelt, de az sajnos ennél a játéknál nem vga kérdése -
Puzzony
kezdő
Szerintem meg Nvidia minden téren beszállt a harcba az AMD ellen, most volt a rész amikor nekik is szar drivert kellett kiadni rálicitálva
-
Puzzony
kezdő
+100 core, +1000 memory mellett nem volt , viszont a power limit folyamatos vga intenziv játékokban. Custom curve-el belőttem 900mV/1850mhz max clock-ra, igy a max TDP az 330W körül van, és elkerüli a power limitet, kb 2 fps-el van kevesebb mint 1950mhz-es core boosttal.
-
Puzzony
kezdő
válasz sittes79 #3845 üzenetére
az RM850x egy nagyon jó táp, én is ma rendeltem egyet, most egy CX750 van a gépben, amiről tudjuk hogy fröccsöntött kínai, eddig jó volt, nem hisztizett a 1080ti-al, de tegnap este elkezdett kattogni, meg a gép is fagyni így a 3080+8600k OC kombóval, 4500-ra lehúzva a procit stabil most, de biztos ami biztos alapon lecserélem.
-
Puzzony
kezdő
DDU után felraktam az új drivert, az egyetlen különbség amit látok az az hogy egy ócska szar curvet sikerült belőniük freq/voltage-re, a kártya 1815 és 1845 mhz között ugrál, és persze powerlimiten feszül mint Jézus a kereszten. Asszem maradok a saját curve-mnél ami 1845-ön tartja stabilon a kártyát és 25-30 wattal a powerlimit alatt.
Némi stresszteszt után szomorúan konstatáltam hogy bizony a CX750-es tápom kutyafing a 8600K+3080-nak, 4.7 ghz-en is crashel már a proci mert nincs elég szufla. Nem meglepő igazából mert kb kényszermegoldásként vettem anno, de eddig szót se szólt a 1080Ti mellett. Nem baj, berendeltem ma egy RM850x-et, holnap este meló után át is tudom venni itt a szomszéd Aquában. -
Puzzony
kezdő
válasz Albigator #3943 üzenetére
Igen, amig a 1080Ti volt bent, stabilan ment 5 ghz-en, most már lassan két éve.
@Mumee jövőre nem fogok generációt váltani, hacsak nem hozzák a 4k 165 fps-t amit nagyon kétlek Ezzel a kártyával meg DLSS-el az 1440p 165hz-es monitorom kb ki lesz használva, szóval jól lesz ez igy.[ Szerkesztve ]
-
Puzzony
kezdő
válasz Albigator #3952 üzenetére
Holnap meglátom az új táppal, ha esetleg gebasz van akkor downclock 4.5-re, aztán meglátjuk mit tartogat a zen3, itt van úgyis a sarkon. Ha nem bazári majom vakitás az a +17% IPC increase amit rebesgetnek akkor eljött az ideje a platformváltásnak jó eséllyel, ha meg nem akkor beruházok egy 9900k-ra.
-
Puzzony
kezdő
az RM850x berakása után játszogattam kicsit a beállitásokkal.
A fesz kicsit magas, de még nem vészes tekintve hogy a kártya ugyanúgy 63 fokon topol.
[link]
a 2070 mhz-et stabilan tartja, nincs crashszerk.: egyébként az asus oldala a TUF-nál frissitette az ajánlott tápot 850 wattra.
[ Szerkesztve ]
-
Puzzony
kezdő
válasz Cassio1987 #4421 üzenetére
a legelső napokban release után 750w volt kint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest