Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz t72killer #9340 üzenetére

    igen, van egy multimonitor topik itt a ph!n, de nem emlekszem hogy lett volna barkinek slije, surround se nagyon elterjedt. egy quad sli + 5760x1200ra emlekszek meg regebbrol innen, emlekeim szerint logoutja is volt, de az emlekeim szerint kb ket-harom generacioja volt.

    a reklamozas egy dolog, engem a technologia kiforrottsaga erdekel:DDD. eyefinity kb kint van negy eve, ismerem a haklijait, viszont 275/300Wost TDP az nalam nogo legen (a matrix platinum hutoje is szenved a 290xel, ez kb mindent elmond mennyire rossz a helyzet). 970 meg kb szivarvanyon megy es fak nonek a nyomaban.

    szoftveres resz ahogy en latom mindket gyartonal hasonlo szinten van. eyefinity + cf felhasznalo vagyok masfel eve, tehat ha valami nem megy akkor nalam hatvanyozottan szokott kijonni.

    harom eve harom kijelzovel tolom (2007 ota kettovel bar azt kevesebb jatek tamogatta, pl supreme commander), szoval tisztaban vagyok, hogy kb mekkora ero kell ala. okkal van 7850 OC CF jelenleg a gepben. viszont kompromisszumkepes vagyok:) emiatt is agyalok eloszor egy 970en, viszont hosszu tavon lehet kelleni fog melle egy par, Far Cry 4nel elegge ijeszto volt, hogy 5760x1080on lowon nem ment rendesen a jatek (viszont ket honapos driverrel, nem neztem meg a betat, a cf meg meg nem megy, az fpsem meg realisan a harmada annak amit a gepnek tudnia kene. nem alltam neki meg cfgt se tweakelni, nincs idom bugfixelni kikapcsolodas helyett. jelenleg kivarom a normal patchet -nincs idom betazni- es meglatjuk mi lesz harom het mulva, de ettol fuggetlenul lehet ideje lesz valtani.). tehat ujabb cimekben 970 mar egyedul nem biztos, hogy megfelelo szinten eleg lesz, viszont ket kartyaval kb dupla teljesitmenyre szamitanek.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák