Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz MPowerPH #6035 üzenetére

    Nyilván komolyabb tuninghoz kell egy egyedi NYÁK erősebb tápáramkörrel, de ha nem akarsz extrém tuningot, akkor rendben lesz a refnyák is. A hűtéssel meg - ha tényleg jó az ár - ne foglalkozz, ha úgyis cseréled rövid időn belül.

    #6036: Mármint a 750D árában jobb? Azt, hogy olcsóbban kaphatsz uolyat, értem, de továbbra is kérdés, mi hiányzik/mit nem tud a 750D? A nagyobb tornyok nekem nem opció, van már elég ruhásszekrény a lakásban :U . Ezt még elvileg épp elfektethetem és betolhatom a TV alá, ha úgy adódik.

    #6037: Ajánlhattak volna olyat is, aminek kiszedhetők a rekeszei :((( . Nézd meg, hogy némi fúrás-faragással nem tudod-e megoldani. A HTPC-házam (Silverstone GD05B) amúgy teljesen optimálisan van elrendezve, hosszában elfér benne egy ref 290x (~27centi), csak kevés a széle, ha be akarom dugni a PCIe powert, akkor le kell venni a ház tetejét. Most lesz egy kis lakberendezés is, és nem lesz muszáj fektetni a házat, de azért maradok midi-towernél. Nehezen tudok olyan vasat elképzelni a kezem alatt, ami ebbe nem férne be.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák