Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz qad #17631 üzenetére

    Teljes színprofil, nV vezérlőpultban megtalálod. Neten azt írták, a friss sem aktiválja automatikusan, pedig de, nálam aut. azt kapcsolta be. AMD-nél viszont nem, az YUV-ozik.

    Zorel: Eddig kb. 2 évente tudtam 50.000Ft körül egy 30-50%-kal gyorsabb VGA-t venni az előzőnél. Ma az 50k-s kártyák mind lassabbak a 7870XT-mnél, szignifikáns sebességnövekedést csak a 970-nel kaptam. Dupla áron ()az 50-hez képest, mert az XT tudású karik 60-65 körül vannak). Ahogy a processzoroknál sincs jelentős teljesítménynövekedés, 1 évtizede töketlenkednek 3-4GHz-en. 4670K-val ott vagyok mint 2500K-val anno.

    HSM: Köszi, de volt elég AMD kártyám. :DDD Amikor anno az nV volt hiányos, habozás nélkül AMD-t vettem, de az még 8800GT időszakban volt, azóta egyikkel sem láttam csalást, AMD-nél annál inkább (hát még ha az ember kitesztel egyes felbontásokat és beállításokat...). No de ne menjünk át zöld vs. rondább zöldbe... :DDD :R

    sixpak: Nagyon OFF Cat. topicban és 78701-ben is írtam részletesen többször.

    Vistaboy: Sosem értettem, minek ilyen szarokat felrakni. Be lehjet állítani a játékot, felül lehet vezérelni alkalomadtán driverből, az összes egyéb basztatás csak hibaforrás (+1 kémprogram a gépen :DDD ).

    proci985: Intel i5 Iris 6100-zal. 4k-ra van kitalálva. ;)

    Abu85: Kevés szarabb van, mint BF4 Mantle-lel. :P Bughegyek, éppen az említett pályán, még ki is dobott. DX11-ben vígan szaladt, gond nélkül.

    daveoff: Mantle épelméjű konfigban mindenütt lassabb, mint a DX. Persze, ha egy tré AMD procit teszel egy gyors VGA alá, rögtön látszik a teljesítménynövekedés, amiből szerintem világosan következik, mekkora csalásról van szó, hiszen ha valóban növelné a grafikus teljesítményt, egy erős (Intel) procin még jobban nőnie kellene, nem csökkennie.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák