Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz snecy20 #92455 üzenetére

    Először a Mass Effect Andromeda-val voltam úgy, hogy jó az 60-ra lekorlátozott FPS-el is, mert minek melegítse szét magát a VGA. Az csak egy offline-single cím. Annál meg édes mindegy, hogy mennyi idő alatt célzom be az ellenséget vagy ugrok félre stb-stb.

    Viszont élményre -számomra- teljesen más avagy jobb hatást ad a magasabb és így a folyamatosabb megjelenítés.

    A fentebbi beállítások a RDR2-höz meg inkább azért ajánlottak, mert ezekkel alig vagy szinte nem is vesztesz abból a látványból ami által még nagyon jól néz ki a játék, de nem zabálja meg a gépet és mindemellett van elegendő FPS-ed is.

    Anno a GTA V-nél is mint most a RDR2-nél az volt PC-re, hogy ott is matekozni kellett a temérdek beállítással az akkor hardverek avagy leginkább akkori VGA kártyák mellett, mert ha pl a füvet feltoltad maximumra, akkor gyakorlatilag feleződött az FPS-ed... hát ha még ezt-azt felraktál ultrára akkor meg könnyen jött a diavetítés. Persze azóta patchelték a játékot, javultak a VGA driver-ek, de azért még mindig le lehet térdeltetni adott hardverekkel rendelkező gépeket kimaxolt grafikával.

    Anno 2015-ben az i5 4460 >>> i7 4790K + GTX 760 konfigommal nagyon kellett állítgatnom a grafikán a GTA V-nél, hogy a VGA még tudja hozzni a minimum 52-54 FPS-t, de az átlag 60 vagy efelett legyen.

    Az 1070-nel már jobb volt a helyzet, de nem voltam elégedett annak a kártyának a teljesítményével...

    A GTX 1050 Ti viszont simán hozta azt vagy még talán többet is mint amit a GTX 760 hozott tuningolva.

    A GTX 1080 Ti-vel meg adott beállítások mellett elhagyhattam az FXAA-t és a x2-es MSAA egyidejű használatát, így élesedhetett a kép. Plusz tudtam kapcsolni játékon belüli felskálázást 1,750-re amivel ha minden igaz akkor 4480 x 2520 felbontásban fut a GTA V-Online.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák