Új hozzászólás Aktív témák

  • Pickit3

    aktív tag

    Heti kérdésünk: Melyik a legszarabb gyártó már megint? Hát persze, hogy az asus. Mit kell csinálni ilyenkor? Rommá kell fikázni. Miért? Mert giga fanatizmus van méghozzá hőcsöves. Egy mezei asus kártya le tudja állítani a ventilátorait? Strix biossal simán. Passzívan tud menni ezzel a "gagyi alu tömbbel"? Netezés, filmezés közben 27fok egy alig szellőző házban azaz röhögve.
    Gyerekek már megint erről szól a topik. Hőcsöves vs nem hőcsöves. Giga vs szarasus. 'Haggyukmárá!
    Közeli baráti körből járt nálam még egy asus és egy giga kártya. Asus koppra ugyanazt a hőmérsékletet és tuningot produkálta mint az enyém míg a giga tuningban már nem volt olyan erős és 2fokkal melegebb volt. Akik a giga hőcsőre verik azoknak elárulom, hogy a gigánál már halható volt némi szélzaj is az asushoz képest. De nem baj, az a lényeg, hogy a giga jobb vagyis nem. Az asus a plusz vga csatlakozó(régebbi konfigok miatt), a jobb tuning potenciál és a hőcsővel ellenben erősebb hűtő miatt már kiérdemelte a szar plecsnit. De mi van abban az esetben ha és szeretek szart használni? Ugye megengeditek?
    Szeretném mindenkitől kérni ( akár flame fanatikus akár addikt), hogy ne erőszakoljátok bele mindenkibe a gigát. Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák