Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mint 5770 utód jó a 6850, de szerintem akkor se kellett volna 800-as névvel ellátni. 4830-at váltott, ahhoz képest jókis kari volt. nagyjából elégedett is voltam vele. de hát elesett és sima GTX560 (nem Ti / Ti 448) lett belőle. MSI dual fanos verzió, teljesítménye már alapon is bőven sok 1440x900 felbontásra, ezért alulfeszelem. talán lehetett volna olcsóbban is GTX560, de mostmár mindegy. egy darabig biztos nem cserélem, mert elégedett vagyok vele. sőt.
[ Szerkesztve ]
-
toza
senior tag
hello..
evga gtx 560. nem ti de nem tom hova irjam ..
tul meleg ,pedig csak nem is ment semmi gepen,csak letoltes miatt volt bekapcsolva.. es kb egett szagot ereztem.. 2 oraja kepernyo kimelon volt..
a kepen a bal also sarokban piros karikaban levo csip volt rohatt meleg..
semmi mas kb.. miaz. mit lehet csinalni?(vga kulon 370 es taprol megy egyebkent..rendszer egy masik 450 esrol mukodik-lap,vvinyok..--- nemtom ez szamit e vmit..)
koszi.
[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
csabsz13
aktív tag
nem vagyok szakértő, csak egy GTX560 tulaj: nézted a kártya egyéb hőmérsékleteit valamilyen monitoring programmal? ha igen, és azok rendben voltak (és értelem szerűen pl. a ventik is mentek), akkor szerintem nézesd meg szervizben.
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Ez az 560 Ti-m van.
Meg tudjátok nekem mondani, hogy ami ezen a kártyán van mini HDMI csatlakozó az alkalmas-e a 3D BD tartalom átvitelére?Lehet hogy csak fáradt vagyok hozzá, de nem találom róla az infót.
-
Pipó
őstag
Vista 64-et használok Aero felület alapból be van/volt kapcsolva. Nemrég vettem egy 2560*1600-os monitort, ahová már igencsak elkél a vram. Nézem kis internetezgetés közben, hogy 370 Mb foglalt az 1 gigából. Bezártam mindent, de úgy sem ment 174 Mb alá, pedig párszor eljátszottam, inkább mindig e fölött volt (volt, hogy 270-en ragadt benn). Kikapcsoltam az Aerot, azóta ha kilépek netből, stb pontosan 63 Mb-ra ugrik vissza a használat minden esetben. Szóval, ha valakinek határon van a ram kihasználtsága játékban, előtte kapcsolja ki az aerot, vagy akár végleg. (Persze lehet, hogy win7 alatt kisebb a különbség, nem tudom)
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
veterán
Gigabyte GTX 560ti van nekem. Azlenne a kérdésem hogy érdemes lenne-e frissíteni a bios-t?
iPhone 13 Pro Max
-
Pipó
őstag
Giga 560 ti oc-t keresek sli-hez: [link]
Sorry, ha zavar, hogy ide is írtam
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Dezike
tag
Adjisten.
Szeretnék tanácsot kérni mi lehet a gond a következő szitummal.
Win7 x64, aero on, 2 képernyő on, 1-es tv dvi, 2-es monitor analog.
A vid kari GTX560 nem Ti.
A probléma pedig, nem akar energia takarékos módba váltani. 1 kijelzővel ok, bármelyikkel de 2-vel nem. Aero nélkül is 3D-órajelen "felejti" magát. Mit kellene még beállítanom ?"előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban"
-
bul07
nagyúr
Két monitorral nem is fog, ez normális dolog
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
-
bul07
nagyúr
válasz jozsi252 #9266 üzenetére
Nekem most 26 °C szobában idle 34-35 °C
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
válasz Faterkam #9267 üzenetére
Hát azért nagyon sokat számít maga a gpu. Mivel ugye 560 ti meg 560ti között is van különbség, főként aközött hogy a gyártók milyen hűtést alkalmaznak.
Nem mellesleg a másik dolog ugye hogy mekkora házba van benne, milyen hűtése van a háznak.. és még lehetne sorolni.
Idle-be most lement 36 ra. Szóval jó ez. load-ba meg 60 fok megse kottyan ennek a kártyának.
iPhone 13 Pro Max
-
JoolsNOS
veterán
29 fok, nyertem Bár itt max 25 fok van.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
csabsz13
aktív tag
-
MrCsiT
addikt
válasz jozsi252 #9266 üzenetére
én giga 560Ti-n nem frissítenék BIOS -t, ha nincs gond a játékokban : a BF3 miatt (?) kiadtak egy olyan "új" BIOS -t, ami mindössze annyit csinál, hogy megemeli a kártyán a feszt, az még netezéskor is többet kap innentől, hogy "nehogy kevés legyen".
Amellett, hogy GTX460 -on kiváló volt ez a 2 ventis hűtés, - a leghalkabb, amit valaha hallottam - ez az 560 Ti-ről már nem mondható el : a melegebb 560Ti chip miatt, eleve magasabb a GPU hőfok, és a gyári min. 40 % -os venti(1900-2100 rpm !) egy jó házban este, csendes környezetben már hallható. E miatt, én nem ajánlom a Giga 560 Ti-t.
A sima 560 -nak a nagyobb ventikkel csodásan halk a hűtése (50%-on hangtalan) , sajnos, nálam egy példány 90-100 C-ig melegedett 3 perc terhelésre, így gar. lett belőle.
Ezek után vettem az Asu 560Ti CU II-t. Ez netezésre teljesen elhalkítható, mert szabályozható a ventije. Játékok alatt hangosabb, mint a Giga megoldása, de nem túl hangos, és még mindig inkább ezt választom, mert sokszor netezünk, levelezünk, és akkor fontosabb a csend..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
veterán
Na nálam meg fura módon az a helyzet van hogy, nagyon halk. Tehát alapjáraton nemis hallom, terhelésnél meg a kártya még nemvolt 70 fok fölött, sőt 60-nál megszokott állni a hőfok. És nincs hangja, pedig emel a ventin már. Persze amikor 70 fokos volt akkor megjött egy picit a hangja, de egyátalán nem vészesen. A házba 20-as ventik vannak, annak is van hangja, maxon pörgetve, szóval lehet valamennyire elnyomja.
De a háznak elég jó a szellőzése így 60 alatt tudom tartani a hőfokot.
Most pl, hogy netezek, zenét hallgatok, filmezek esetleg, 38 foknál megáll a hőfok. És 40%-on pörög, ami az álltalad említett 1900as fordulat.
iPhone 13 Pro Max
-
bul07
nagyúr
válasz jozsi252 #9276 üzenetére
Miért megy 40%-on nem tudod lejeb kényszeríteni
Nekem az Asus alapjáraton 21% 1110RPM megy , és még biost se kelet bűvölnöm így működik azóta hogy megvettem
Így most 27°C szobába üresjáraton 35°C[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
válasz jozsi252 #9278 üzenetére
Én nem állítom, automatikus fordulatszabályozáson használom
Amúgy megpróbálhatod MSI Afterburner-rel szabályozni hátha lejjebb tudod tornászni[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz jozsi252 #9281 üzenetére
Jó kis progi én ezzel íratom ki a hőfokot játék közben , de sok minden másra is jó
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Sima GTX560 mennyivel erősebb a GTX460-nál? Van 10% köztük?
És tuningban hol van a vége feszemelés nélkül?[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #9283 üzenetére
~20% ha mindkettő alapon van..tuning lutri, mindig is példányfüggő.
De 900 általában megy gond nélkül. Mondjuk cserélni felesleges..a 460 is megy általában kényelmesen 850 körül, és más difi nincs köztük.. -
MrCsiT
addikt
Nem tudja, az az alap. Csak BIOS módosítással lehet csökkenteni, de azzal meg ugrik a gar, ha kiderül.
Nálam 16-19 dB -s ventik vannak a gépemben (gépet lsd. adataimnál) , szóval én este 10-kor, ha épp neteztem bizony kihallottam a 40% -os Giga 560Ti VGA-t a gépből.
..és , ha ez nem lenne elég, hibás lett a DVI vagy nem tudom mi a kártyán kb. 2 hét használat után - egyszerűen nem adott képet, pedig hallható volt, hogy tölt a Windows - így végül egy,a PH-n hirdető "kisker" , akitől vettem, laza 1 hónapig ült rajta "gariztatjuk nagykerben" címen , majd pénzvissza lett a dologból. (poén : mikor mentem a pénzért, az elvileg a nagykernél lévő kártyát ott láttam a polcon náluk, ahová 1 hónappal korábban együtt letettük ).. Kiváló. )[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
bul07
nagyúr
De legalább a lóvét visszakaptad
Én most úgy jártam hogy
Vettem majd két éve egy Debreceni cégtől Microsoft SideWinder X8 egeret 20.900Ft-ért
Több mint két hónapja elromlott(fel le görgetés) visszavittem mert 3év garancia volt rá, a nagyker is hibásnak találta először cserélni akarták de már külföldön se volt sehol így megpróbálták javítani , mivel messzi a bolt futárral hozták ki 900Ft volt, persze azonnal észrevettem hogy hosszabb görgetésnél hibázik
Ara volt dolgom így visszavittem és mondtam hogy úgyse tudják cserélni visszatérítést akarok vagy egy részéből egy G400-ast
Jött a email pár nap múlva hogy 12,500Ft van G400+1500futár ez nem volt jó mert 9500Ft adják máshol így teljes visszatérítésben állapotunk meg megadtam a számla számomat hogy oda
Na és itt kezdődött a probléma eltelt pár nap nem jön a pénz írtam neki ő válaszolt hogy ő átadta a pénzügyeseknek és megadta azoknak az elérhetőségét beszéltem velük többször indul az utalás indul és így telt ell 4 hét most már ott tartottam hogy megyek a fogyasztóvédőkhöz meg is írtam nekik, és lás csodát e hét csütörtök délután megjelent az összeg a számlámon[ Szerkesztve ]
-
S.O.S.
senior tag
-
nagyúr
Sziasztok!
Lehet buta kérdés,de még nem olvastam utána,gondoltam itt megkérdezem:
gtx560 Ti SLI,erősebb mint egy gtx580 ?Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
hááát...
mondjuk ez csak egy játék,de a többséget biztosan meggyőzné,mert rengetegen játszanak azzal a game-el.
mindenesetre jól mutat a grafikononnekem Zotac AMP! van
gondolkoztam vga cserén,de lehet hogy olcsóbban kijövök,ha veszek mellé mégegyet.
És ha igaz a történet akkor erősebb is.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Én még sosem mértem mi mennyit fogyaszt sosem érdekelt,de azt azért figyelni szoktam,hogy ne centizzem ki a táp képességeit.
" GeForce GTX 560 Ti in 2-way SLI
A second card requires you to add another ~175 Watts. You need a 700+ Watt power supply unit if you use it in a high-end system (800+ to a KiloWatt is recommended if you plan on any overclocking). ""What would happen if your PSU can't cope with the load? Here are some pointers:
-bad 3D performance
-crashing games
-spontaneous reset or imminent shutdown of the PC
-freezing during gameplay
PSU overload can cause it to break down "közben rátaláltam a grafikon szarmazási helyére is.
ott nem nagyon szoktak mellé beszélni
igy már hihetőbb az 560 ti sli fölénye.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz akoska07 #9295 üzenetére
a lényeg pedig itt van:
" With SLI you might run into some sort of small driver issue at one point in time, also compared to the GTX 580 you will consume more power. The flipside of the coin however is that the performance beats any 'single GPU' graphics card tested to date. "
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
pmheros
őstag
válasz akoska07 #9291 üzenetére
tény hogy olcsóbban jössz ki 2db 560 -al. Az is lehet hogy bizonyos beállítások mellett gyorsabb is lesz mint pl egy 580. De sli -ben a két vga ram -ja sajnos nem adódik össze, mert ugyanazokat a texturákat kell hogy tárolja mindkét vga memóriájában. És az 1GB magas minőségi beállítások mellett kevés lesz. Sajnos
Csak azért írtam hogy ebből a perspektivából is meg legyen világítva a cserenem vagyok tökéletes
-
nagyúr
válasz pmheros #9297 üzenetére
néztem videókat is most
SLI
BF3 - CoD - Crysis, ultra beállitásokkalnem láttam,hogy problémát okozott volna.
igen olvastam más fórumokon is,
ott is irták,hogy memória ügyileg jobb az 580Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
le van tesztelve pár játékkal.
persze vannak érdekes eredmények
[ Szerkesztve ]
-
Pipó
őstag
válasz akoska07 #9298 üzenetére
Én a héten újítottam be még egy kártyát. A hőség miatt még nem terheltem meg, Crysis 2-t játszottam pár órát, de nem egyszerre. Nagyon impresszív a teljesítmény növekedés, elsőre pikkpakk minden remekül működött, az 1 Gb vram sem gond, hiába fogy el, nem történik visszaesés, mert remekül gazdálkodik vele a fermi. (2560*1600) Az van benne, ami éppen kell. Ami eddig hátulütő: kb kétszer annyi a keletkező hő, úgyhogy kénytelen leszek tenni a két kártyára oldalról egy ventilátort (az alsó oké, de a felső melegszik). Chrome böngésző sokkal jobban terheli a gpu-kat, mint mikor egy volt, (állandóan felkapcsol 3D-be, hiába kapcsolok ki minden gpu gyorsítást). Explorer alatt viszont jó, csak nem azt szoktam használni. Én is elolvastam egy csomó tesztet, és szerintem nem hazudnak, bár 580-am nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest