Új hozzászólás Aktív témák
-
GFerr56
aktív tag
válasz TechN7ne #1593 üzenetére
...ez ilyen TUF-os világítás. Ha lehet vezérelni, akkor (legalább is nálam - SUPER -) először a laphoz az AURA SYNC-et telepítsd, aztán GPU TWEAK II TOOL fülnél van egy Graphics Card AURA (vagy valami ilyesmi), ha ott engedi letölteni, akkor siker, telepítve integrálódik az AURA SYNC-be.
Üdv
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
GFerr56
aktív tag
válasz TechN7ne #1626 üzenetére
Szia!
Vannak erősítős megoldások, nekem 10 méteres van, de észre lehet venni a képminőségen. Egy komoly cucc elég drága lehet, még az is lehetséges, hogy jobban kijössz egy másik konzol vásárlásával... ...főleg, akinek akkora kéglije van, hogy a másik szobába 50!!!!! méteres vezeték kell .
Üdv.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
GFerr56
aktív tag
válasz TechN7ne #1628 üzenetére
OK!
Nem komolyan írtam...
De tényleg nem olcsó egy profi, veszteség nélküli cucc.Üdv
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
dsbhg
csendes tag
válasz TechN7ne #1631 üzenetére
Nem. Olyan értelemben nincs nagy bajom.Gyárin használva jó az alap venti profil.Hozza azt ami elvárható. Régen nem voltam híve a passzív ventilátornak.Ha ez 2 évvel ezelőtt történik akkor komoly bajom lenne vele.Mert az akkori 1060 tudta a hagyományos,és félpasszív működést is tökéletesen.Programot se kellet hozzá elindítani,és venti profilt szerkeszteni, mert megjegyezte a kártya.
Arra hajlok nem egyedi meghibásodás ez a jelenség. Ez a jelenség amit írtam igen csak színvonal romlás.Ahogy a régi 3 ventis(1060) hűtéshez képest valamivel nagyobb hangerő is nagyobb fordulatokon -
csucsbicep
nagyúr
válasz TechN7ne #1650 üzenetére
Abszolut nem lowos. 47-75 van freesync. F1 2018-al tolom mostanaban. Az megy csutkan. Exodusra most volt idom, az megy talan highon, persze sivatagos resznel neha beesik. A vegsőkig csiszolt AC Odessey is megy High custom setuppal, persze itt nem kell csillio fps.
Probalok mindig ertelemes beallitasokat talalni.Anno majdnem V56 lett belole, de nem banom, hogy NV mellett dontottem. Pedig előtte évtizedekig ATi-AMD kartyaim voltak. GF2 volt az utolso hosszabb ideig megtartott zold kartyam.
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz TechN7ne #1652 üzenetére
Nem mondanám olyan kiemelkedőnek. 32", 1440p, 75Hz, Freesync, ips. Ezek kellettek nekem "minimum". Szerencsére alzán tudtam venni egy ilyen paraméterekkel rendelkező AOC-t 58-ért.
Próbaképpen elcseréltem a KFa2 1660Ti-met egy sima Giga 1660 Gaming OC-ra. Egy kicsit megcibáltam és nem igen marad el a Ti-tól.
-
GFerr56
aktív tag
válasz TechN7ne #1660 üzenetére
Sziasztok!
Nekem ROG STRIX 1660 S van (több változata van, én a legolcsóbbat vettem bő egy hónapja 95 k-ért...sajna mentek fel az árak). Mindenféle piszkálás nélkül 1950 MHz-re boostol. Dual bios-a van, a quiet tudja a 0 rpm-et, a performance mode 30 százalékon indul, de ott kajakabb lehet a kártya, én silent módban használom, a fenti boost ezen mérhető. Külön gombbal ki lehet kapcsolni a fényét (Ninja Mode), van egy 4 pin-es venti vezérlő csatlakozó...
[link]Egy 5700 XT-t váltott, mivel a monitorom 2k, 75 Hz, Freesync-G-Sync, nem volt értelme, a driver gondokról nem is beszélve. Jelenleg 1440 p-ben nyomok mindent (Jedi Fallen Order, SOTTR...), jobban viszi, mint az előző, sőt, egyáltalán élvezhető, nem laggol, akad, képi megjelenítési hibák, magas hőfokok stb...
Én is 3600-al használom, fél napos game alatt a cpu max. 60 fok, a VGA max. 62 fok.Ha van még kérdés, írjatok nyugodtan...valaki ilyenről érdeklődött.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
GFerr56
aktív tag
válasz TechN7ne #1662 üzenetére
...ja, egy alapjában véve erős kártya az XT, de hűtés terén nagy szórások vannak, a szoftveres részén kiábrándító (volt ?)... egyszerűen élvezhetetlen. 1660 Super-ből meg azért lett ez, mert bíztam benne, hogy, mivel régebben volt egy STRIX 1050 ti, az is tökéletesen tette a dolgát, nagyon csendesen (nem írtam, de ez is). Meg tavaly év végén volt a földönkívülieknél nagyon jó áron (256 GB Nvme SSD-vel), STRIX X570 f-gaming lap akcióban, hát legyen akkor ez is STRIX.
Szóval a kártyában sem, meg magában a 1660 Super-ben sem csalódtam.Üdv
-
veterán
válasz TechN7ne #1708 üzenetére
Csak azt nem értem mi.
Semmi extra nincs a gépen a pár játékon kívül.
Win 10 Pro,Bullguard,Emby mediaserver,MSI Afterburner,Qbittorrent,Asrock Polychrome sync.
Legfrissebb nvidia driver.
Már DDU-val legyalultam és újrahúztam,de ezután se lett jobb.
Próbálkoztam már a Rivatunerben is,lekorlátoztam 60fpsre,egy fokkal jobb lett,de még így is egy-egy pillanatra beesik az fps elég csúnyán több játéknál is.
Nagyrészt szépen fut,aztán gondol egyet és egy pillanatra beesik.
Régebben throttlingnál tapasztaltam hasonlóakat,de itt ugye a cpu 50-52 fok,a gpu meg 62-63 fölé nem igazán megy,tehát az nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz TechN7ne #1726 üzenetére
Végülis 114k-ért csak kicsit drágább, azért azt is nézem, hogy ha baj van akkor a webshoppal lehessen kommunikálni.
90K-ért kapni 1660 super PNY-t vagy 92K-ért Palit-ot, amelyek kétventisek és megbízható boltból vannak. Ott azért már van minimum 13K különbség.
Habár azt se tudom, hogy a PNY mennyire vállalható.[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
Lalos
csendes tag
válasz TechN7ne #1734 üzenetére
Értem, köszönöm. Későn tájékozódtam.
Amit sikerült most elérnem TweakII-ben:
-62fok felett 64%-os ventihasználatot állítottam be mindhárom ventire, ez volt azaz érték ami még nem túl hangos, de megfelelően hűt: 73fok lett a max.
Így már vmivel barátságosabb.Veszel vagy eladsz
-
-
fanti
addikt
válasz TechN7ne #2179 üzenetére
"Asus evo dual 1660 s t a megjelenése után vettem 93k ért 3 év garival ,pár hónap után továbbadtam 85k ért —— hogy tört volna le a kezem ,ha ezt tudom!"
Hát barátom, ha ez megnyugtat, én most vettem egy GeForce® GTX 1650 SUPER Pegasus OC-t 105-ért. Pár hetes volt csak, de kellett egy garis kártya, ami FullHD 60Hz-re elég lesz, és ez pont megfelel a célnak.
Egy Asus ROG STRIX RX 5700 XT-t váltott, amit három hónapja vettem 147-ért, és mostanában adtam el 205-ért, és kellett VGA. Mivel garis és normális 1660 Supert nem találtam elfogadható árban, ezért vettem meg a 1650 Supert, de úgy látom, hogy a rajta lévő 4GB VRAM pont elegendő az 1080p-ben való játszáshoz. A kedvenc játékaim közül mindössze 1-2 olyan van, ami kifut a VRAM-ból egy picit, de nem veszem észre ezt, csak ha monitorozom.
Úgyhogy drágán vettem, de papíros (nem Alzás) garim is van rajta, megbízható embertől van és patika állapotú.
Drága volt, de kellett valami, és nem akartam gari nélkül venni egy RX 580 8GB-osat 110-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest