- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
-
IT café
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Nemsokára eladom majd a 1070-et, mert csak Diablo 3, meg Minecraft lesz néha amivel játszani fogok, így oda overkill lenne, feltételezem, h WQHD, 60+ fps-sel megbirkózik a 1050 is e feladattal
Ami fontos, h ne legyen rajta tápcsati, mert egyel kevesebb kábel, amit nem kell a tápra dugnom, illetve, idle álló ventik, és load is kis túlzással hangtalan működés, 3 év garancia Ezt néztem ki, elvileg ezeknek a követelményeknek megfelel, árban is teljesen okés, anno 2 éve volt ilyen 960-am, tökéletes volt. Persze, ha van jobb ajánlat, akkor ne tartsátok magatokban[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Scholes9
nagyúr
Ez nem tudjátok, hogy leállítja a ventiket idle? Nem találtam róla infót
-
Scholes9
nagyúr
Jónak tűnik. 1070 downgrade lesz most nálam, így WQHD Diablo 3-ra meg CS:GO-ra keresek kártyát és a 1050 Ti-vel szemezek, már csak a típust kell megtalálnom. Ami fontos, h a lehető leghalkabb típus legyen, bár Dio 3 alatt úgy sem nagyon fog nagyon tekerni a kártya, de ott is a leghalkabb kell. Nekem is egy 20-as venti van elöl, ami némára van BIOS-ból szabályozva. Én is passzívban fogom használni majd a Mugen 2-t, eddig is úgy hajtottam, csak a 1070 mellé azért betettem a ventit, bár BIOS-ban így is némára van állítva, de hűt valamennyit így azért. Diohoz bőven elég lesz passzívan is. Ezt a Gigát nézegettem, mert elég jó az ára is A másik 2 az MSI Gaming, meg az Asus Strix, de mindkettőt 6 ezerrel többért tudnám beszerezni, ezért vagyok dilemmában
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Köszi Nah lassan kezdem látni a célt, MSI Gaming vezet jelenleg Mindig is tetszettek, de sosem olyat vettem valamiért, most lehet, h változik, egyedül az zavar egy picit, h nincs rajta backplate, bár nem befolyásol ilyen kis kártyánál semmit...Giga G1 is tetszik, az is baromi halk. Asus Strix is Ezeken van backplate Árban kb mind egyforma.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Szinte biztos, h az MSI Gaming lenne, amit vennék, az tűnik tesztek szerint a leghalkabbnak Csak az a dilemma most, h pont 5 ezerrel többért van MSI RX 470 Gaming 4G, ami meg jóval gyorsabb, igaz csak Diablora kellene, meg Overwatch talán, de azért lehet, h később jól jönne az extra sebesség...Nah estig eldöntöm
[ Szerkesztve ]
-
-
Scholes9
nagyúr
Nah MSI GTX 1050 Ti Gaming X lett végül 54500 Ft 3 év garanciával Cole-tól, mivel beszámolja a 1070-emet 250 ft különbség volt a nem X és az X verzió között. Régóta szerettem volna már egy MSI Gaming kártyát, most nem fogok 2-3 ezer forinton spórolni, pláne, hogy jön vagy 70 ezer vissza a 1070-ből
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Megjött a Gaming X kártya, tényleg brutál halk Diablo 3, Overwatch, Starfract 2 tökéletesen fut WQHD felbontásban
-
Scholes9
nagyúr
válasz tekergőke #881 üzenetére
MSI sztem az egyik legjobb márka most vga kártyák tekintetében, leginkább a hűtés miatt írom ezt, amit a Gaming szériával vívtak ki maguknak, teljesen jogosan. Persze sokszor az árlista végén szoktak elhelyezkedni, de nem minden esetben igaz ez azért Nekem ez az első MSI Gaming kártyám és abszolút azt kaptam, amit vártam, idle totál néma a gépem, de játékok alatt is kb hangtalanul teszi a dolgát
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Ez gyors volt. Néha én is kikacsingatok a 470 felé, de aztán rájövök, h sokkal hangosabb és melegebb lenne, mint a 1050 Ti, így gyorsan el is hesegetem ezeket a gondolataimat A pirosaknak - szokás szerint - van még mint fejlődniük fogyasztás terén
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz dangerzone #932 üzenetére
Nekem nem kéne, mennyivel hangosabb lehet az, mint egy 1050 Ti
-
Scholes9
nagyúr
válasz dangerzone #936 üzenetére
kisza25: jó lesz biztos
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Sokan szidják, h szar ár/értek aránya van a 1050 Ti-nek, de pl, ha már a fogyasztás/teljesítményt nézzük, akkor egyből más a helyzet, aláz bármit a mostani piacon, a hűvösségét és halkságát már nem is említem...akinek ezek fontosabbak, mint a teljesítmény, annak igenis best buy kártya ez...Én kizárólag WQHD felbontásban használom leginkább Blizzard játékokra és tökéletesen megfelel, emellett nincs hangja játék közben sem neki, 60-62 fok körül szokott lenne emellett, akkor miért is vettem volna mást nem? Ha így nézzük, akkor ez egy tökéletes kártya.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Pontosan, nyilván én sem a villanyszámla miatt "figyelem" a fogyasztást Hanem, ahogy írod is, kb a gépben lévő összes alkatrész hőmérsékletére és, ami számomra még fontosabb - mivel totál néma a gépem - az egyes alkatrészek hangjára is nem kicsit kihatással van Tehát, hiába fasza egy kártya ár/érték aránya, h brutál sokat fogyaszt
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Mielőtt megvettem a kis 1050 Ti-t azért tartottam tőle, h kevés lesz nekem, mivel 1070-ről váltottam vissza. De számomra elég mindenre a kicsike, illetve a hangjával is maximálisan elégedett vagyok. Fast sync-cel játszom, 60-70 fps között, már ahol ezt állítani leeht persze, de csak akkor hallok egy nagyon picit a gépből játék közben, ha odahajolok a ház fölé, meg persze kikapcsolom a hangrendszert, amúgy semmit A 1070-nel is elégedett voltam, de ezzel is legalább annyira az vagyok, már lassan 1 hónapja megvan ez az MSI, nagyon kellemes csalódás Gondoltam leírom, sosem árthat a tapasztalatcsere, ja és nem az MSI-t akarom sztárolni, ez nagyjából az összes Ti-re jellemző, amit fent leírtam, jó kis kártya ez na, el lett találva
Techpowerupos MSI Gaming X tesztből: "Non-gaming power consumption of the GTX 1050 Ti Gaming X sets a new record for the most efficient card outside of gaming. Only 3-4 W in all these tasks, including Blu-ray playback, it is almost unbelievable."
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz Viktor77 #1174 üzenetére
26%-ra veszi le, ez a minimum. És igen, egy nagyon picit lehet hallani, de csak azért, mert tényleg hangtalan a gépem, így bármilyen változást észreveszek De megnéztem, nem fűti fel a gép többi alkatrészét sem, ha idle áll a venti Persze ez csak akkor igaz, h egy cseppet hallani lehet, ha közel hajolok, amúgy nem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest