- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
válasz Lifer092 #818 üzenetére
Köszönöm szépen Most már akkor én is inkább áttérek erre Eddig nem használtam semmit ! Mert ugye az eredeti vírus védők nekem picit drágák voltak (Bár most látom,hogy valami 6000FT az alap felhasználású avast is 1-évre ) A kamu vírus védőkről tehát azok amik tört serial key el vannak azt hallottam,hogy kamuzik, hogy ő frissít meg keresi a vírust de ez nem igaz ! De ez most akkor nekem így marad
De lenne egy kérdésem !
Miért van az, hogy a GeForce-ben a megosztás fül az nekem nem működik ! Pedig működőt és most valamiért nem megy ! Pedig hasznosnak találtam és szeretném is használni ! Így néz ki az experiencem és itt látható az ,hogy a megosztás fül nincs bekapcsolva. De mikor bekapcsolom akkor meg ez az üzenet fogad ! Ez nem sikerült. Próbálja újra indítani a rendszert !Valakivel történt már itt ilyen ? VGA GTX1050 2GB OC
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robogó, kismotor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Autós topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest