Új hozzászólás Aktív témák

  • Shrike7973

    senior tag

    Hali!
    Segítséget szeretnék kérni, nem igazán tudom mit kéne tegyek a helyzetemben.
    Szóval, vettem egy 8800 GTS 640 MB asus t fél éve. 2009 ig garis. kb 4 hónapja érzékelek hibákat, de ezek a hibák olyanok, hogy eddig 7szer tapasztaltam őket, nem mindig jönnek elő. De vagy négy különböző játéknál is!!! Minden jel memoria dájingra utal sztem dehát még nemtom mivan. Driver 169.21 by asus (eddig nvidia drivereket szedtem, de átálltam asus oldaláról szedni, mert jobbak). Most épp azt tapasztaltam, hogy STALKER ben bár fps em totál rendbe, mégis az egész területet krix kraxok vették be, mert esett az eső... ott ahol eset ott szürke síkok jelentek meg pillanatara... jónagy tömeggel.... csináltam vagy 6 screeneshotot,de ezek közül csak 1 en látszik, ottis csak egy sík, nem több ergyszerre. Kiléptem a játékból, visszatöltés, semmi... egyszerüen mindig ez van... midnen játékban tapasztalok egy hibát.. .aztán meg nemtudok egyszerüen... COD4, Dark messiah, meg ezis ilyen hibát produkált. Airborneből is kimaradtak sok helyen textúrák, esetleg néha nem volt fegyvertüzem, csak löttme ki a semmit, dehát az nem vmi jól optimalizált játék, de kitudja, lehet az okozza. Jelenleg futtatom orthost terhelem hátha nem a vga a hibás.
    Config:
    8800 GTS asus 640 mb
    Core2Duo E6320
    Kingmax 2*1 gb ddr2 800 mhz
    Táp 450 w asus truepower
    Gigabyte s3 rev 3.3 965p alaplap.
    Minden alapon, no tuning... (voltak probálkozások, de mivel nem igénylem a + fpst meg miegyéb, féltem a gépet, visszavettem mindent alapra.. és akkoris csak aproci volt huzva.. vga sose... megnéztem 3dmarka mittud meg játékba és ennyi volt..).
    NA és ezt a helyzetet bonyolítja le, hogy Kecskeméten élek, míg a morales bt győrbe van.. z0ty dolgozik ott, ő ittvan ph-n is eléggé sok dolgot láttma tőle árulni.. (megbizhato?).
    Morales BT számát nem érem el, emailben kaptam a moralestől mobilt az jelenleg nem elérhető, z0ty ph s száma meg nem kapcsolható mert nincs olyan szám. :S
    MIT TEGYEK? Egyáltalán a vga a hibás?
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    Meg ha hibás valami akkor hogy lehet hogy fél év alatt max 6-7 szer hibázik ilyeneket...??? :F :F :Y
    HELP ME :O :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák