Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
megvan az UD3P...ASRock dobozban...
én bezzeg stresszeltem a driver CD és a kisfüzet miatt,emlitettem is az arcnak hogy mizu van, erre meg kapom egy fos dobozban. 3000ft-ot kérek a dobozbakiért...szerintetek nagy összeg? ha nem akkor lesz egy 15k-s utam, mert a cserélt alaplap már el lett adva"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #20301 üzenetére
benne van a hirdetésben..baszki
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zack
nagyúr
válasz Zoli1222 #20304 üzenetére
Mit nem értesz? Szereti kitenni azoknak a harvereknek a dobozait amiket használ.
Az a gondja hogy mivel "Gigabyte fan" nem kapott Giga dobozt, hanem kapott helyette egy Asrock-ot.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Laraxior
titán
tesztek a másik topikban...
nem valami meggyőző..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zack
nagyúr
válasz Laraxior #20307 üzenetére
Hát ez tényleg nem túl meggyőző.
Kurva egyszerű...CF elad, és vesz egy 4870 X2-öt 53k-ért. A fennmaradó lét meg félreteszed az autóra (30k).Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Laraxior
titán
doboz kő. doboz nélküli nem érdekel...rákérdezek majd, jelenleg nincsen az apróban
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
válasz Laraxior #20310 üzenetére
Bázz, hozok neked a nagykerből annyi Gigabyte csicsát, hogy boltot nyithatsz belőle.
Holnap be is szákolok egy adaggal! Nekem még a sapkám is Gigabyte-os, de a barátom lányának is Gigabyte-os top-ja vanTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Gyerekek! Valakit nem érdekel egy jó kis "játékos" notebook:
Core2Duo P8400-es proci (2.26 GHz/1066 fsb)
4 GB ram, 320 GB HDD, DVDRW
15.6" LED-es HD-s kijelző, 1.3 MP Webkamera
N-es WLAN, Bluetooth, kártyaolvasó
USB, E-SATA, HDMI, Expresscard
és a kényeget hagytam a végére:
GT240M, 256bit 1024MB DDR3 memóriával!!
Még a Crysis is rendben teker[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
-
Laraxior
titán
még mindig kevés a sávszél..agybajt kapok..még egy lapcsere..X38...
-
zack
nagyúr
válasz shteer #20318 üzenetére
Nem. Egy 5870-et is megcsap a 4870 X2. Persze a GTX 295 is jobb az 5870-nél.
Annak lehet jó az 5850 aki DX11-ben akar játszani, minden másban erősebbek a mostani duál GPU-s megoldások. Engem pl. hidegen hagy a DX11 addig, amíg nem látok egy Crysis-nál szebb játékot...addig csak parasztvakítás.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Laraxior #20319 üzenetére
Sejthető volt. Te mondtad hogy az "okosok" azt mondták elég lesz a 16+8, bár én már akkor is kételkedtem ebben amikor telón beszéltünk erről. Az X38 meg lehet 16+16 de melegszik mint állat, és tuningban nem fog addig menni szvsz. mint az UD3P. De valamit valamiért. Én mint mondtam már, nem cserélnék még egy lapot, inkább a CF-et adnám el. Nem ér 30k-t az kis többlet.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
keIdor
titán
P45 igazából CF esetén 8x-8x. Meg én úgy tudom, (bár már lehet keverem valami mással) hogy a déli hídból is jön PCI-E sín, és az tovább lassítja a 2. slotot. P45 elvileg támogat x16-ot, de ebből még megy el a LAN-ra, hangkártyára is stb. és ezért kell az ICH10-nek is adnia.
LGA775-re csak X38, X48-at érdemes venni CF-re. Én Full HD-nél nem spórolnék a sávszéllel.Laraxior: Vegyél te is inkább egy 4870 X2-t.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #20331 üzenetére
bepróbálom még egy X38al..azzal tuti jó lesz ha nem akkor marad az X2
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #20325 üzenetére
az a bibi hogy benézted... kevés a 8x-os..már egy 4850nek is. és ezt nem én mondom hanem neten találtam.
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #20336 üzenetére
számok..számok... mégis kevés neki hiába jönnek nekem ezzel azt osztok szorzokkal
azt viszont elfelejtették számolni hogy a déli hid vezérli..és bizony az még jópár mindent csinál, igy nincsen meg a tényleges sávszél
ennyit szorzótábláról[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #20338 üzenetére
változó = 10 rongy
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #20340 üzenetére
nem vészes. a lapcsere nem jött rosszul, ugyanis ebben tudom 4600on hajtani a procimat.
CF meg egyelőre teszt alatt van, ha nem tetszik visszadom az egyiket..vevő lenne rá, csak rajtam múlik hogy megtartom-e vagy sem
azért dobtam az apróba egy hirdetést..hátha akad X38"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zack
nagyúr
válasz ADAM1337 #20336 üzenetére
Na ja...a tápos topikba is megmondják a frankót, hogy 450W táp bőven elég egy asztali gépbe, az elég mindenhez, mert ők kimérték, és parasztvakítás nagyobb tápot venni. Aztán ha megveszed, és kicsi lett, megvonják a vállukat, és mélyen hallgatnak.
Oszi is pont ebbe a hibába esett bele sajnos, hogy az elméleti szakikra hallgatott.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ADAM1337
nagyúr
-
nagyúr
válasz ADAM1337 #20343 üzenetére
Hát a táp kérdés tényleg elég nagy homály. Ha "kicentized" a tápot, akkor tuti nem lesz elég, ráadásul fűteni is fog a táp mint az állat és bexarik idő előtt. Ha túlméretezed, akkor meg a terheletlenség miatt feleslegesen fog többet fogyasztani a géped. Eltalálni meg nem lehet, mert úgyis állandóan cserélgetjük a hardvereket
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Zoli1222
addikt
Milyen nvidia kártyát ajánlanátok 25k körül újonnan, 1440x900-as felbontáshoz?
Pl. ez: [link][ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest