- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
scofield657
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus X51RL laptop, nem mai darab pontos specifikáció ezen az oldalon (http://ipon.hu/?art=140)!
Még mielőtt nekiállnék szétszedni inkább kérdezek Szóval bekapcsolás után semmi asus logó semmi felirat nem jön be csak fekete kép! De még csak felvillanás sincsen! Alul az aksi töltöttség világít és még mellette a Zz vagyis a Sleep funkció ledje! Aminek elvileg nem kellene világítania! Neten keresgéltem volt már valakinek hasonló gondja de nem kaptak rá megoldást hogy mi a hiba oka! Ram jó, winyó jó! Alaplapra gyanakszok de lehet már ti találkoztatok ilyen hibával -
scofield657
csendes tag
Sziasztok!
Adott Asus Z83M 17" laptop!Processzor:AMD turion 64x2 mobile TL-52
Ram: 1gb
Hdd: 40gb
Video: Geforce Go 6100 512mb
-17"Wxga+,1440x900 felbontásuA gép egyik napról a másikra nem kapcsolt be. Felpörög a processzor ventilátor, felvillan a szokásos led. majd 3-4másodperc után lekapcsol.
Ki vettem a winchestert, a ramot ezek külön külön tesztelve lettek és működnek. Optikai meghajtót is kivettem bár sokat nem befolyásol. Más töltővel is kipróbáltam, aksi nélkül, aksival sehogy se kapcsolt be.
Gyanakszom a processzor (északi híd) hibára, elvileg már oda van integrálva.
Valami ötletetek van?Köszi előre is
-
scofield657
csendes tag
válasz Dell XPS #7441 üzenetére
És jól gondolom hogy javíthatatlan? vagy ha processzort sikerül szereznem hozzá előbbre vagyok? vagy ez inkább már alaplap cserés, ami beszerzés miatt kivitelezhetetlen?!
Egy másik laptop is volt a kezembe, aminek meg olyan gondja volt, hogy ment szépen a Windows és kékhalállal elszállt. Mindig megy valameddig majd elszáll. Akkor érdeklődtem, hogy mi lehet ez, és azt a választ kaptam hogy északi híd.
Lehet azt javítani házilag? Valahol olvastam, hogy valami melegítéssel javítható. Ha házilag nem akkor valaki tud kezdeni vele valamit?
Próbáljak meg szerezni abba processzort? -
scofield657
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy notebookot amin ez az endless operációs rendszer van! Próbálkoztam boot lemezről windows telepítővel de mindig elindult az endless ahelyett, hogy a telepítő ment volna. Olvasgattam neten mindenhol és egy külföldi oldalon azt találtam, hogy endless alól le kell törölni a linux particiókat (disks) nevű programmal és utána nem indítja el az endlesst mindig. Így is tettem, viszont most azt csinálja, hogy bekapcsolás után egyből biosba ugrik. Bármikor bekapcsolom egyből biost indítja. Mit csináljak vele? vagy mit lehet vele csinálni?
köszi segítséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest