Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Ember - szoktál Te szöveget értelmezni?
"Mindenben , de ez altalaban mindig is teljesul" - Ezt te írtad be. Ebből az jön le, hogy Te aztán ottvagy mindenben a szeren és okosabb vagy mindenkinél... Vagy fogalmazz sokkal egyértelműbben, vagy fogadd el, hogy másoknak esetleg nem az jön le, amit közölni akarsz...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Verus
senior tag
Miért kellene okosabbnak lennie akármiben is a másik félnek? Valószínű, hogy valamihez jobban ért, mint a másik, de ez nem egyenlő azzal, hogy okosabb is abban szvsz.
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Wolverine
félisten
Ha te tényleg minden általad ismert nőnél mindenben okosabb vagy, akkor a) te vagy a fény a sötét éjszakában, aki a megvilágosodásba vezeti az emberiséget; b) a körülötted levő nőnemű egyedek tartoznak a tökhülye kategóriába...
szerk: megvan! Te vagy a rocker arc a Rock of Love realityből
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Bubu79
addikt
válasz Wolverine #9755 üzenetére
B@sszus - ettől egyértelműbben nem is lehetett volna leírni a kritikát - köszi
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Kkocos
tag
válasz Wolverine #9755 üzenetére
Atfogalmazva, hogy meg bubu is megertse:
Tildy szerint az igeny az hogy: az szerintem alap, hogy azért a férfi legyen picit okosabb a nőnél... , az elvaras pedig Legalább valamiben
Ehez tettem hoza en a sajat altalanositasomat, nem keves ironiaval fuszerezve hogy ez mindig is teljesul.
Es ekkor :
a.) Honann jon az az altalanosan vett ertelmezes hogy en magarol azt alitottam hogy En vagyok maga az Isten?
b.) Ha te az a.) pontban teljes altalanositas vegeztel, a b.) pontban miert vetted csak a korulottem elo, altalm ismert noszemelyeket (ugy hogy halvany lilla fingod sincs rolam).
c.) Annak aki ezt sem erti, megis valaszol, nem valaszolok vissza mert mar az IQ-szinjet bizonyitotta is[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
A #9745 az én értelmezésemben (és a jelek szerint Bubuéban is) a következőt jelentette: tildy igénye (az szerintem alap, hogy azért a férfi legyen picit okosabb a nőnél... legalább valamiben) után szúrtad, azt, hogy Mindenben - azaz a pasas mindenben legyen okosabb... Az ez mindig is teljesul egyértelműen azt jelenti, hogy mindig a férfi okosabb a nőnél szerinted.
Akárhogy is nézem, #9757-ben épp csak azt az ominózus első szót és smiley-t hagytad ki a szövegelemzésedből, ami miatt felcsaptak a lángok és ami miatt Bubu beszólt
szerk: az mondjuk elég vicces, hogy Bubunál eljátszod a nemecsek-effektust, tildyt meg nagybetűsíted, pedig kicsivel írja a nickjét
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Bubu79
addikt
"...az szerintem alap, hogy azért a férfi legyen picit okosabb a nőnél. Legalább valamiben"
Mindenben , de ez altalaban mindig is teljesul
Ezt írtad te.
Hogy mit gondoltál mögé, az nem jött le abból amit írtál - ha megnézed nem csak nekem.
Wolverine írt egy meglehetősen szarkasztikus ( igen, nála jól érezhetően szarkasztikus ) választ arról, amit leírtál, erre helyeseltem, tekintve, hogy pontosan ugyanazt írta le, ami nekem is beugrott arról, ahogyan nyilatkoztál.
Nem végeztem általánosítást - egyszerűen megjegyeztem, hogy te aztán el vagy látva egoval rendesen, ha ilyeneket megengedsz magadnak...
IQ-t emlegetsz? Vajon miért lehet az, hogy ahol csak felbukkansz, mindenhol magyarázkodnod kell amiatt, amiket leírsz?
Á - értem téged mindenki utál és nem értenek meg, mert kevesek hozzád, a tapasztalatodhoz és a tudáshoz, ami a birtokodban van ( látod, ez ironia volt )
Ja igen - egy IQ fighter vagyok, hogy reagáltam erre a hatalmas horderejű és nem mellémagyarázott hozzászólásodra, ne is törődj azzal, amit itt leírtam...
Igen, mind hülyék vagyunk, te vagy csak egyedül helikopter
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Miért is?
Neked tuti imponálna, hogyha a pasid olyan egyszerű lenne mint az egyszeregy?
Egy nőnek jó, ha fel tud nézni a párjára . Oké lehet apró dolgokban is , de szerintem ez is kell , hogy észben is kicsit fentebb legyen , igen, hogy okosabb legyen nála.
Most vagy én fogalmaztam rosszul, vagy nem tudom mi van.Azt tudom, hogy téged sem ebben a topikban, sem máshol nem nagyon értelek...
De lehet velem van a baj. Lehet csak egy pofa sör kéne (utálom) , vagy csak leülni beszélgetni veled, de ... mindegy...Bubu: oké.
Wolverine: hm, ez az én mindig kisbetűvel írom a nevem...Beletrafáltál valamibe, most ezen el kell gondolkodnom kicsit...
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
-
Kkocos
tag
Szerintem Tildy erti mire reagalt Verus, csak te nem erted, hogy o mit nem is ert, marmint hogy miert langolt fel ez a hihetettlen vita egy artalmatlan, itt az o hzs-ere gondoltam, hozzaszolasbol.Legalabbis SZVSZ
Hogy itt senki se eertse az ironiat
#9764 Most meg hol a szentbe alitottam hogy en ismerem, sot jobban ismerem Tildyt. Azt mondtam csak hogy velemenyem szerint nem erted, es csak szigoruan az utolso hsz-ere ertem, nem vegzek felesleges altalanositasokat, mint te, amibol a sajat okossagomat emelem ki, mindenki lenezve.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Halkan megsúgom neked, hogy elképzelhető, hogy cseppet jobban ismerem Tildy-t, mint te - és a másik felet is valamivel jobban, mint valószínűleg te...
Verus: Így is van - örülök, hogy valamelyest ismerhetlek
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Igen, pontosan ez a "nagy" probléma, hogy nem ismersz. És itt ezt kevés ember is mondhatja el magáról. Nem úgy vagyok összerakva, mint a nagy többség, de aki ismer ezt tudja is. Az pedig, hogy ez most jó vagy sem döntse el mindenki saját belátása szerint. Nem mondom azt, hogy sajnálhatja az aki nem ismer, de az biztos, hogy kicsit másképp látok mindent.
A postod első részére pedig: Egy kapcsolatban legyen a két fél egyenrangú. Nem kell fitogtatni ki miben jobb vagy okosabb, ez az én véleményem. Én nem azért nézek fel valakire mert hűűű de ért valamihez, vagy azért mert rohadt okos valamiben(vagy csak ezt mutatja ) hanem azért ahogyan tud szeretni és azért hogy ezt felém hogyan mutatja ki. Egy kapcsolat érzelmeken alapszik, nem a tudáson szvsz.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Hát tudod... Egészen sajátságosan szemléled a világot, az fix...
Te nem általánosítasz, inkább belemagyarázol - ahogyan most is próbálod megmagyarázni, hogy én általánosítok - szerintem vagy nézz utána a szó jelentésének, vagy olvasd el többször is amiket írnak neked, mert hajlamos vagy olyasmit a dolgok mögé látni, aminek köze sincs az adott hozzászóláshoz...
Részemről befejeztem a dolgot - többen kifejtettük, hogy elég egyértelműen mást lehetett kiolvasni a hozzászólásodból, mint amit elmondásod szerint akartál közölni - ezt nem vagy hajlandó elfogadni, hát ez van.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Egyenrangúság bizonyos téren fontos.
De nekem pl. az is kell, hogyha kérdezek valamit, akkor tudjon segíteni , hogy ne nézzen bambán , miről beszélek .
Egyébként meg : olvass vissza , mit írtam mi a lényeg számomra ...
Szeressen, én is szeressem, és bejöjjön külsőleg is, lelkileg is. Ebből egy is hiányzik...Szerintem bukó. (Persze apróbb feltételek még vannak,a végén tényleg nem olyan egyszerű az elvárásaimnak megfelelni )"Egy kapcsolat érzelmeken alapszik, nem a tudáson szvsz."
A kapcsolat érzelmi része idővel kihűlhet, kisebb lángon mehet . És akkor sem árt, ha a másikban van valami , ami megfog. Hogy ez szépség , vagy tudás... Mindegy.
Lehet én látom rosszul, sőt biztos. Hogy fontos az, hogy ne a nő legyen az okosabb , főleg ha azonos az érdeklődési kör .(Lényegtelen az hogy van-e diplomája vagy sem).
És most -kövezzetek meg, ilyet is ritkán hallotok tőlem- lényeges az , hogy a férfi úgy tudjon irányitani , hogy azt a nő ne érezze tehernek , sőt. Kvázi férfi legyen a talpán, a nő meg nő lehessen mellette.Jahm, és abszolúte nem fitogtatásról beszéltem... Úúúú de nagyon nem.
Bár azt tényleg elképzelni sem tudnám, hogy én-én pl. egy bölcsészt, vagy gazdaságis embert fogjak ki.Uhh lehet bolondgombát ettem, hogy ilyeneket írok
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
Egy biztos - örök szerelem talán csak a mesében létezik, az a nem mindegy, hogy mi váltja fel a szerelmet idővel. Szeretet, tisztelet, közöny, gyűlölet, vagy valami más...
Részemről én is úgy gondolom, hogy fontos, hogy a felek egyenrangúnak érezzék magukat egy kapcsolatban, mert ha valaki alárendeltként kénytelen megélni egy kapcsolatot, folyamatosan irányítás alatt áll, annak a személyisége látja kárát később...
Meg kell hogy legyen a kompromisszumkészség mindkét fél részéről, hogy ne legyen elnyomva egyikük sem a kapcsolatban...
Szerintem.
-
tildy
nagyúr
Sőt egy nagyon fontos dolog: nem szabad összetéveszteni a vágyakat (és azt sem, ha a vágyaid látszólag teljesülnek) sem a szerelemmel. Hú de nagyon nem.
" Szeretet, tisztelet, közöny, gyűlölet, vagy valami más..." pl. irigység. Hogy a másiknak sikerül.
Irányítást úgy látom kicsit félreértetted De lehet én fogalmaztam rosszul, valószínűbb ez utóbbi...(Bizonyos helyzetekben mindig is lesznek alárendelt szerepek , szerintem. Sőt olyan is van, hogy valaki nem is éli meg az alárendelt szerepet alárendeltnek , sőt lehet még tetszik is neki... Gondolj arra, hogy pl. a szerelés általában férfimunka, a házimunka meg jobbára női, mégis milyen sokaknak természetes, hogy nem a nő fog vízcsapot szerelni Pedig kvázi alárendelődés van ott is... )
Na lehet belekavarodtam, lehet msot hagyom abba."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Verus
senior tag
Nekem nem "bizonyos téren" fontos, hanem minden téren. De lehet én vagyok túl büszke. Lehet egyenrangú partnerként jól működő kapcsolatot fenntartani, úgy hogy az érzelmi része sem hűl ki.
"A kapcsolat érzelmi része idővel kihűlhet, kisebb lángon mehet . "
Hát, ha kihül akkor nézze meg mindkét fél magát. Egy szerelem is lehet örök, csak tenni kell érte, ha az ember minden nap odafigyel a másikra és nem hagyja hogy rutinszerűvé váljon akkor nem hűl ki a dolog.
Erről jutott eszembe, a jómúltkor láttam egy idős párt (65-70) és még mindig úgy fogták egymás kezét, ahogy az ifjú szerelmesek. Ha nekik sikerült 30-40 évig a lángra lángként vigyázni, akkor másnak is sikerül, persze ehhez kell a megfelelő partner is."a férfi úgy tudjon irányitani , hogy azt a nő ne érezze tehernek , sőt. Kvázi férfi legyen a talpán, a nő meg nő lehessen mellette"
Engem márpedig bármilyen szinten is irányítanak az teher. Ha szeretem a másikat, akkor én tudok irányítás nélkül is úgy dönteni, hogy az mindkettőnknek jó legyen. Egy férfi a biztonságot adja meg, akkor lesz igazán férfi szvsz. Egy nő pedig akkor lesz nő egy férfi mellett ha igazán szereti az a bizonyos férfi."Szeressen, én is szeressem, és bejöjjön külsőleg is, lelkileg is. Ebből egy is hiányzik...Szerintem bukó. (Persze apróbb feltételek még vannak,a végén tényleg nem olyan egyszerű az elvárásaimnak megfelelni"
Igen, meg kell lennie a belső összhangnak is és meg kell lennie a kémiai folyamatoknak is. Aláírom. De sokszor ha megismer az ember valakit és belsőleg tökéletes az összhang akkor kisebb hangsúlyt fektet a külsőségekre, de lehet én látom rosszul. Utána meg úgyis csiszolódik az ember. Két ember tud formálódni egymás elvárásaihoz, mind külsőleg, mind belsőleg és egyéb dolgokban. Ez hívják valahol "önzetlenségnek" és ide tartozik az is hogy képesek vagyunk valakiért áldozatot hozni.
-
Bubu79
addikt
"nem szabad összetéveszteni a vágyakat (és azt sem, ha a vágyaid látszólag teljesülnek) sem a szerelemmel" - amíg nem tapasztalta meg valaki a szerelmet minden gyötrelmével és felemelő érzésével együtt, addig nehéz felismerni, hogy mit is érez az ember - és jobbára utána is csak későn eszmél rá, hogy bizony ez volt az...
"Bizonyos helyzetekben mindig is lesznek alárendelt szerepek" Erre írtam én ezt:
"Meg kell hogy legyen a kompromisszumkészség mindkét fél részéről, hogy ne legyen elnyomva egyikük sem a kapcsolatban..."
Alárendelődés alatt leginkább azt értettem, hogy mindig, mindenben az egyik fél dönt, az egyik fél irányít.
-
tildy
nagyúr
Önzetlenség???
ÁÁÁ , olyan nincs. Ha túlságosan önzetlen vagy, eléggé feladod önmagad, ez pedig szerintem hülyeség.
Erre pont minap gondoltam. Egyetlen egy pontig lehetsz önzetlen , és ez pedig az, amíg önmagadat ezzel le nem alacsonyítod, meg nem alázod. Egy alap büszkeség pedig igenis kell, hogy oké, szeretlek, bármit megtennék érted, DE ha te ezt nem tartod tiszteletben, ha engem nem tartasz tiszteletben, akkor én nem fogom ezt megtenni.Igazi önzetlen szeretet NINCS. Mindig várunk valamit cserébe, mindig. Ha msát nem, hát érzelmeket.
Tisztelet (egymás és önmagunk iránt) ez szerintem nagyon lényeges.
(Nem büszke vagy szerintem, csak kicsit egocentrikus (ahogy én is) Lehet ez baszarintja a csőrömet, tudod két dudás )
Bubu: szerintem akkor kicsit félreértettük egymást... Kicsit nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Verus
senior tag
De van önzetlenség, esetleg Te nem tapasztaltad még. Lehet önzetlennek lenni úgy hogy nem adod fel önmagad. De felesleges magyaráznom, mert úgysem lehet igazam.
Alázat.....Egy igen fontos tulajdonság az életben, nem lehet minden úgy ahogy mi akarjuk hogy legyen. Sokszor meg kell alázkodni, nagy erény ha valaki meg tud.
"Igazi önzetlen szeretet NINCS"
Nincs a fenét nincs. Egy anya a gyermekét példának okáért önzetlenül szereti. És lehet egy férfit is önzetlenül szeretni, hangsúlyzom itt is a megfelelő férfit.A másik pedig hogy nem érzem magam viselkedészavarosnak, nem vagyok én központú, nem ismersz, ezt ezért mondod. De igaz is, ismeretlenül könnyű ráhúzni a másikra dolgokat.
A két dudás dolog pedig szerintem megintcsak nem állja meg a helyét és most lehetek egoista vagy nagyképű, de nem tudok azonosulni veled. Egyszerűen azért mert rohadtul különbözök Tőled vagy Te tőlem ahogy tetszik.
Én igenis túl büszke vagyok, nem ismersz nem tudhatod.
"Tisztelet (egymás és önmagunk iránt) ez szerintem nagyon lényeges."
És mások iránt is. Mert ugyebár nem csak egy vagy két ember körül forog a világ.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
tildy
nagyúr
Nincs a fenét nincs. Egy anya a gyermekét példának okáért önzetlenül szereti.
Már ha szereti. Van olyan is , hogy nem szereti, sőt otthagyja a csába . De az most részletkérdés, és nem is ide tartozik.Sosem voltam még anya, max majdnem, de szerintem igencsak benne van abban a szeretetben , hogy "mert ő az én vérem, az én gyermekem", örömet okoz , ha lábra áll , ha eszik, ha csetlik botlik , stb . Bár ezzel megvárnám ladybugot, ő biztos tud valami okosságot mondani .
De ha már itt tartunk: te tudnál önzetlenül szeretni olyan embert, aki rád sem figyel, rád sem hederít, netalán (meg)bánt, nem szeret , satöbbi?
Ha igen, na akkor tényleg valóban önzetlen a szereteted. Addig egy pillanatig sem.(Bár lehet csak a szavakon lovagolunk)
Azt amit leírtam azt pedig a szavaidból szúrtem le. Persze tévedhetek , de ez jött le nekem.
Bubu: Éreztem ilyet én is, hogy bármire képes lennék a másikért. Hajaj de éreztem. Csak lett egy pont: és az a pont pedig az, hogy hiába lennék bármire képes a másikért, tényleg bármire, ha a másiknak ez semmit sem számít , sőt , csak önmagamat tenném tönkre vele. És itt mondtam azt, hogy oké van szeretet, de olyan, hogy egy férfi miatt magamat is taccsra vágjam... Ezt nem engedhetem meg magamnak, akármennyire is szeretem.
Hidd el, én is azt hittem önzetlen, de ebben a pillanatban bevillant ám, nem. Addig önzetlen csak, amíg ez mindkettőnknek jó.[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Hahó Lányok - húzzátok vissza körmöket
Nem kell, hogy egyetértsetek - Mindketten a saját értékrendetek és tapasztalataitok alapján szemlélitek a kérdést és ez így van jól
Nyilván nem Vagytok egyformák, nem lehet egyforma tehát az sem, ahogyan megélitek, átlátjátok egy-egy kapcsolat milyenségét és persze másképpen érzitek teljesnek azt.
Ez nem baj. A baj ott kezdődik, ha nem sikerül megtalálni azt az embert, azt a Partnert, aki hasonlóan szemléli a világot, ahogyan Ti. Ez a legnehezebb dolog...
Van önzetlen szeretet... Van úgy, hogy az ember úgy érzi bármire képes lenne a másikért...
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Tudod nekem sem volt/van mintacsaládom, de ugyanúgy szeretem a szüliemet mintha nem történtek volna rossz dolgok. De erről ennyit is.
"De ha már itt tartunk: te tudnál önzetlenül szeretni olyan embert, aki rád sem figyel, rád sem hederít, netalán (meg)bánt, nem szeret , satöbbi?
Ha igen, na akkor tényleg valóban önzetlen a szereteted. Addig egy pillanatig sem."
Azért Veled se szaladjon el az a bizonyos ló. Egy szóval sem mondtam hogy emellett szenvedni is kell. Látod ez a baj, kiemelsz részleteket, nem az egészet önmagában."Azt amit leírtam azt pedig a szavaidból szúrtem le. Persze tévedhetek , de ez jött le nekem."
Másnak meg érdekes, hogy teljesen más jött le. Kicsir azt hiszem kritikusan állsz hozzám. Ez tagadhatatlan. Mondjuk nem is kicsit. Bár az okával csak következtetések szintjén vagyok tisztába. Az hogy a Te fejedben mi játszódik le, csak sejthetem.
mod: De tudod örök hiba az embereknél az, hogy úgy alkotnak véleményt a másikról hogy az esélyt sem adják meg arra, hogy megismerjék...
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Béke. Szeretkezzetek, ne háborúzzatok.
Juj, tök jó kis flame olyan dolgokról, amiben úgysem lehet meggyőzni a másikat.
Bubu: igyekszem
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Verus
senior tag
Ez már rég nem a topic témájáról szól.
És most itt ezzel legalább én kimondtam az igazságot.....#9784: Úgy érzem teljesen felesleges akkor, ha a másik szándékosan nem akarja megérti amit írsz...
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Éppen ezért flame.
Van ennek más módja is.
Vagy csinálok Nektek egy iszapbirkózós topikot - belépés kötelezően feszülősfelsőben!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
Persze , hogy nem a topic témájáról szól, hanem elvekről és véleményekről társas kapcsolatokkal kapcsolatban. A részletekbe meg szeretek belekapaszkodni , márpedig az a szeretet nem önzetlen , amelyben valamit is "várunk" (pl. hasonlóképp szeretetet) .
Midnegy valóban flame, meg már úgyis kimondtad az igazságot."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Verus
senior tag
Az hiszem inkább nem fejtem ki az erről alkotott véleményem. Az önzetlen szeretetet nem innen kell szemlélni, de mindegy nem magyarázom tényleg.
Köszönöm a cinikus zárást és ezzel azt hiszem zárom is a vitát.
Mi normális beszélgetésre egymással valószínűleg az életbe nem leszünk képesek. Nem kell kifejteni, hogy miért.mod: Azért majd egyszer közöld miért piszkálom ennyire a csőrödet.....
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Loretto #9787 üzenetére
Nem ezzel van a baj, hidd el nekem. Azzal van a baj, ha valaki szándékosan néz negatívan. Akkor mi más is lenne a kialakult kép, mint negatív? Nekem csak ez a problémám.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
állítólag azért nem alkalmaznak nőket a katonaságban, mert 2 perc után kikaparnák egymás szemét...
what do you think about this?
(elnézést)jajj, mod-olni kell, mert a világ fejlődik: többnyire azért nem...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Troy.
addikt
Nem vagyunk egyformák. Annyira én sem vagyok érte, de ha a környezetem dohányzik, elfogadom. Rossz passzban még én is elnyomok egyet-kettőt. Kizárni szerintem nem lehet, ezt egyszerűen lehetetlen elkerülni. Korábbi postomban említett nő életéből kaptam "morzsákat", és az nem egészen hasonlítható az általad hozott "egyszerű' példához. (Csoda, hogy csak a cigarettához nyúlt.)
Sokan nem bírnák amit ő nap mint nap végig csinál, s emiatt tisztelem és becsülöm.
[ Szerkesztve ]
.
-
nagyúr
keziccsókolom, vagyon-e itten valakinek nőügye?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #9793 üzenetére
Kérdezted vént a román benzinárakról. Bizots összeszedtél valami talpas erdélyi parasztjányt
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Blu-ray lejátszók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest