Aktív témák
-
Kokkantas
senior tag
válasz fokukac #9250 üzenetére
Olyan, mint egyik ismerősöm, aki szintén képes nagyon helytelenül írni. Amikor megemlítem neki, hogy tanuljon már meg normálisan írni az válaszolja, hogy: "Nem lesz szükségem az életben a hejesírásra,abból nem lesz pénzem." (Tudom, hogy helyesírás és nem hejesírás.)
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #9250 üzenetére
egy felmérés szerint Magyarországon minden negyedik ember funkcionális analfabéta. egyesek még fórumoznak is, ennek vagyunk tanúi.
Kócoska: jó, ha tudod, az idézett beszólás Maksa Zoltán-poén, a tűrhetőbbek közül. csak úgy gy. k. írom.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
frame>24
addikt
válasz elmoraan (r) #9253 üzenetére
én (is?) írtam hasonlót a 'zaranyköpésekben...
amúgy: (~összekapartam magam a náthából)
utóbbi hétvégén cseh lányok (Praha) voltak a "menü" (pfff... ) Mármint, volt egy kis kóter buli, jajj! Naaaaagyon aranyosak, mondjuk nemigen tudnak angolul, de ollyan szépek, és kedvesek, hogy teljesen odáig voltunk, meg vissza! Nagyon szeretnek táncolni (melyik nő nem?! ). És úúh, azok a pajkos, szendének álcázott tekintetek, tipikus csendes tóba' lakik a béka-dolog. Már csak ~kb. 3 hét és mennek, mert addig szól az Erasmus ösztöndíjuk, de megdumáltuk, hogy rendezünk náluk egy főzős partit. Olyan "na shledanou" gyanánt (=viszlát). Jólesz az. Már alig várom. Neeeeem. Nem kell semmi rosszra gondolni! Egyszerűen csak jó társaság jött össze, és remek időtöltés volt. Nem igazán nőzés ez, nem tartom annak, de szimplán nem tudom megunni ezt az "Világ diákjai egyesüljetek" kikapcsolódást! (egyelőre). Az a baj, hogy állandóan külföldiekkel lógok, ebből nem nagyon lesz termés, de hát most ezeket a kártyákat osztja az élet. Mint sokszor elsírtam itt: az itthoniaknak már nem vagyunk téma[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
lorcsi
veterán
most hallottam egy filmben:
"gépelni mindenki meg tud tanulni, de csöcse nem mindenkinek van "eladó: vadi új soundcore motion+
-
adalbert1
veterán
válasz frame>24 #9254 üzenetére
Ezt már én is említettem, miszerinte a külföldi csajok nagy része sokkal nyiltabb és kedvesebb lenne, sőt lehet hogy naivabb is egy kicsit (persze itt a szó előnyősebb értelmében)...
A szombati találka elég érdekesen sikerült az előző héten megismert lánnyal... Délután beszélünk hogy mi legyen, mivel ő még ment valamelyik barátnőjéhez én meg az otthoni adóbevallások kinyomtatásával és egyebekkel szívtam, így arra jutottunk hogy megint szórakozóhelyen találkozunk...
Ami elég kiábrándító volt... Semmi negatívat nem mondott, viszont végig úgy éreztem hogy zavaró tényező vagyok + a barátnői barátai se voltak túl jó véleménnyel róla, így inkább hagytam a fenébe az egészet egy idő után (azt már csak halkan teszem hozzá, hogy tipikus derék fölötti picsás tetkója volt, ami nagyon nem gyere be kategória)...Elkezdek beszélgetni egy másik lánnyal, eljutunk a ki mit csinál részig, mire megmondja, hogy középiskolába jár, és amúgy 16 éves... Ennek ellenére aranyos + stb., de ilyeneket minek engednek be egy szórakozóhelyre?
A következő hölgynek már egyből a korát kérdeztem , mint kiderült vele már beszélgettem egy túlságosan is illuminált állapotomban, ő volt az aki 18-nak nézett engem...
Viszont ami jó volt, hogy dumáltam pár szót egy lánnyal, akit irtózatos parasztnak könyveltem el egy félreértés kapcsán, és kiderült hogy nem is az... Viszont az unokahúga annál inkább (ill. talán az álnok jelzőt használtam rá legutóbb...)
-
-
nagyúr
Minden ötödik ember kínai.
Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu.
Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.Ui. az eredetileg úgy van, hogy ismét jót merítettünk vidéki kisdobos pajtásunk vicckulacsából - és nem Maksaé a kopirájt : )
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #9260 üzenetére
izébigyó, csak nem szegény elhunyt Antal Imréé? mindig kevertem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
dragonfx
veterán
vajon meddig jutott tegnap a szex topik hány hsz.ig? pedig lett volna ott normális téma is..mennyi az egészséges szex hetente?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tekeyagd
aktív tag
hm,jó régen jártam erre,de látom azért az élet nem állt meg. remélem egy jó ideig most nem is jövök még!
-
Tim82
félisten
rosszul emlékszel, Retekegér fórumtársnak volt ez az aláírása.
teke: tartsd meg ezt a jó szokásodat!
-
frame>24
addikt
-
Kkocos
tag
-
Kokkantas
senior tag
E némmá, páran nemet váltottak.
-
Tim82
félisten
válasz Kokkantas #9273 üzenetére
itt az idő neked is, szexuális szokásaid úgysem változnak.
fRÉM: kukacnál a pont.
-
Esmein
nagyúr
Miért lett mindenkinek hirtelen női avatarja? Ez nem ér, én nem tudok váltani
Na mindegy. Még mindig vadászok a nagy Ő-re(bár igazán nem ártana néha egy kis őőő... sem, azt hiszem )."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #9277 üzenetére
én? sose hallottam még ezt a szöveget
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz fokukac #9278 üzenetére
Ja, tényleg. Elfelejtettem, hogy Te vagy az, akit folyton meg akarnak erőszakolni a nők.
Most oda a szimmetria-nyalásom is....Integra: Az egész PH-n túlteng az ösztrogénszint ma. Biztosan megtudták, hogy bedölglött a gépem, és egy darabig nem leszek - naná, mert egy tucat embernek írtam sms-ben -, erre úgy vélték, csak ennyien képesek pótolni a női lényemet e helyről...
[ Szerkesztve ]
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Integra
titán
válasz Cs.Orsolya #9280 üzenetére
igazi férfiállat
nézd meg az avatarját...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
frame>24
addikt
válasz proof88 #9286 üzenetére
A drunk(en) orgiákon történtekre valszeg senki sem emlékszik pontosan, így azt mesélnek, amit akarnak
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #9284 üzenetére
Önmagadban nem vagy ám szimmetrikus, akármit is csinálsz !
de csak Neked, hamár szimmetriára vágytál
Tényleg, rózsás lovag, mesélj már a nőügyeidről? Hogy is volt a múltkor a Zitával? : sikerült megerőszakolnia végül?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #9287 üzenetére
az mindegy, csak vér folyjon!
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz fokukac #9289 üzenetére
Elvittem vacsizni, vettem neki virágot, haza kocsikáztam vele, az ajtóban kedvesen megsimítottam az arcát, aztán le akartam lépni. Erre megfogta a kezemet, berántott a lakásba, letépte a ruháimat, a vadi új Hugo Boss ingemet kiszakította - erős a csaj, huh! - gerincre vágott az ágyon, aztán valami egetverő csípőtechnikával majdnem az egekig emelt, de aztán előkapta a bilincseket, meg a bőrszerkót, de amikor előhúzta a kardot is, bejelzett a vészharang, derékra kaptam, és lehajítottam a sarokba, majd egyszál pöcsben, meg fél zokniban kapkodtam össze a cuccaimat, és bevágódtam a kocsiba. Padlógázzal indítottam, meg sem álltam hazáig. A Zorrós álarcomat elhagytam út közben. Be kell szereznem egy másikat.... Valahogy vonzom ezeket a vadállat nőket.
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
frame>24
addikt
válasz Wolverine #9292 üzenetére
Arpinonak (kollega, az atomerő-mikroszkóp zsonglőre) annyi hasonló beszólása van, hogy évekig idézgethetek tőle
-
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #9291 üzenetére
Dehát mondtam Neked, hogy ezek a mai csajok nem bírják a virágot, a fuvart, a török kaját meg az érintést. Csak óvatosan, mert nagyon könnyen kijön belőlük a domina, aztán már esélyed sincs menekülni!
Ui. láttad a Californication első részét? Az első két jelenetet most belinkelném, de nem találtam meg a kettőt egymás után... majd feltöltöm
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Cs.Orsolya #9295 üzenetére
A Californication sorozat, magyarul az HBO-n lehetne elcsípni Kaliforgia címen (szerk: off)
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Aktív témák
- Blu-ray lejátszók
- Windows Insider Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest