Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    Közben már végére értem a DLC-knek is, egy sub mission maradt normálon (Everlasting Duty), ott egyszerűen ötletem sincs mi a fenét kellene csinálnom (annyi biztos, hogy a rókával kell kezdeni, mert 2k-s tűzgolyókat dobál). Egyelőre hagytam a fenébe, majd hétvégén, kipihenten megnézem megint.
    Egyébként tényleg "finom" volt, az első küldetésnél már egy huszassal az ajánlott szint fölött voltam, de a rovarkezű szamuráj felmosta velem párszor az arénát mire sikerült kiismerni. Mondjuk a következő két találkozásnál már könnyen lecsaptam, de elsőre anyáztam nagyokat, nekem ő volt a legnehezebb a három DLC-ben.
    Mellé NG+-on is kész az alapjáték és a mellékküldetések nagyobb része (talán 5 hiányzik) és már három régió ki van maxolva WotD-on is. Elvileg már mehetnék Queens Eye-re, de szeretek végigmenni a küldetéseken. A szint is jön és szórakoztat (többnyire).

    Hétvégén kezdtem egy új karaktert is, Kusa-Katana párossal, csak a poén kedvéért. Nem rossz az a láncos kasza, de nálam a lándzsa a favorit (csak a bossok egy részére nem az igazi). Bár eredetileg Dual Katanát akartam mellé, de olyan buildet nem találtam. Szóval lehet lesz még egy harmadik karakter is.

Új hozzászólás Aktív témák