- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
válasz draco31 #36850 üzenetére
Mindkettő egyszerre. Mára lett időm a másikat is megnézni. Más töltőt próbáltak bele mint kiderült. De a régi nem is fér be a lukon.
Olyanra gondolok hogy ezmiatt erőből beljebb nyomták a portot annyira hogy a tövig bedugott töltő nem tölti. Csak tipp de mindkettő csak pár hetes. Klín tiszták(fogkefével is kicsit megtisztogattam)[ Szerkesztve ]
-
Quinine911
aktív tag
Horkovy forumtársunkról tudtok bármit, eltünt egy ideje?
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
Bazsi1987
őstag
Azért itt kérdezem mert nem tudom hogy a konzol beárazos topicba tudnak-e rá válaszolni, hogy a lovas zelda amiibo mennyit érhet most?
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Ori ból két fajta van, melyik az újabb, tartalmazhatja a teljes játékot?
Vagy kell mind a kettő? Ajándék lenne.
Kerestem, de nagyon találtam róla infót!
Köszi!Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
pkaresz
őstag
válasz MasterMark #36855 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Bazsi1987 #36853 üzenetére
Most (tavaly nyáron) nyomták újra, szóval nem ezzel fogsz bankot robbantani. Az új ára bolttól függően 6-7 ezer Ft között mozog, szóval ha neked magánszemélyként van bontatlanod, az olyan 5 ezer körül érhet, bontottan meg 3,5-4 ezer Ft magassága.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Micsurin
nagyúr
válasz scyllafren #36843 üzenetére
Köszönöm!
Akkor már csak azt kell lejátsszam, hogy végül is animal crossing vagy pokemon.
Évek óta valahogy mindig periférián kívül esett a switch most meg nem akarom elhinni, hogy többet pörög mint az Xbox.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ldave
félisten
A Slime draws near! Command?
-
Micsurin
nagyúr
Köszi, akkor előbb AC:NH lesz aztán következőre Pokemon.
edit.:
Még a Rise-nak sem értem a végére pedig lassan 50 óra bele bele szaladt kényelmesen. Nincs rohanás ezért is nem akarok betárazni játékkal mert értelmetlen.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ldave
félisten
Azt jól tudom, hogy a hamarosan megjelenő Famicom Detective Club nálunk csak digitálisan lesz elérhető? Japánban lesz valami collector kiadás, de nem találtam annak angol megfelelőjét.
-
Micsurin
nagyúr
Szimmetrikus a két analóg?
Vettem egy balos Horit a D-pad miatt, agyaltam rajta megérné-e még egy mert ha szimmetrikusak az analógok akkor lehet egy esetleges driftet megoldhatnának, a Horira még nem írták sehol, hogy az is elkezdené legalábbis jóval ritkább kell legyen.A garancia, hogy van? Külön egység a két con és a Switch ugye? Ergo a conokat nyugodtan buzerálhatom gép garancia vesztés nélkül ha esetleg előjönne valami?
Gyorsabban megoldanám mint mire a Gamepark rendezi, X One kontiban is cseréltem már ha kell csatlakozó forrasztás se lesz garin túl ismeretlen szvsz nem para művelet csak a gép garija érdekelne.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #36875 üzenetére
...jó hosszú volt a nap.
Köszönöm legalább értettél.Akkor lehet veszek egy tartalékot és elteszem ha a conokat szétszedhetem nyugodtan.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
taki01
őstag
Jött trailer a Snowrunner-hez.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Fall Guys-t eltolták hatàrozatlan időpontra.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ldave
félisten
A Ni No Kuni 2 Revenant Kingdom felbukkant egy korhatár besorolás oldalon, szóval hamarosan érkezik a gépre.
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Régóta izgatja a fantáziám a switch (főleg az asszony miatt aki mario buzi) érdemes várni vmi next gen kiadásra vagy nyugodtan lehet venni a v2-t egy ideig? (Én addig nyugodtabban ellennék a series x-el)
Üdv.
-
MODERÁTOR
válasz ggbuffon1897 #36882 üzenetére
Sokan erre az évre jósolják a "next gen"-t, ami Nintendoéknál mostanában a prev.gen.-t jelenti az aktuális PS/XB modellekkel összevetve... de semmi hivatalos info nem áll rendelkezésre. Én nem merek tanácsot adni, a magam részéről azért nem vettem a mostanában megjelent spéci V2-kből, mert reménykedem a "Pro" Switch megjelenésében (igaz PS-ben is csak a 4 Pro-nál tartok, XB esetében meg 360 Kinect (elcsomagolva) )
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
Norb79
őstag
válasz ggbuffon1897 #36882 üzenetére
A switchre most van értelmezhető mennyiségű és minőségű cucc, amivel évekig el tudna lenni a párod, szóval ilyen szempontból akár most is lehet venni.
Az hogy mi lehetne, meg hogy lehetne, meg ilyesmi az teljes tenyérjóslás. Ami biztos, hogy ha most vesz egy v2-t, akkor sok tucatnyi olyan cím van, amivel jól tud szórakozni, míg kiderül mi lesz vagy nem lesz. -
draco31
veterán
Ilyene van valakinek esetleg? Kényelmesebb lehet vele a lite?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
mg1992mg
senior tag
válasz rakkimcer #36891 üzenetére
Amúgy nem tudom, más konzoloknál ez hogy működik, de valahogy zavar, ha én offline szeretnék valamit játszani, akkor is matatnom kell fél percig azon, hogy ráerőszakoljam, hogy nem, nincs Internet, ne is keress, annyival egyszerűbb lenne kikapcsolni, és ami hajlandó akkor is elindulni, akkor induljon..
-
pkaresz
őstag
Csak annyi infó az Ori ajándékról, nagyon jó játék.
-
cactuar
aktív tag
Új Baldo gameplay.
Sajnos dátum továbbra sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest