Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz fiATHaLON #13743 üzenetére

    Sajnos nincs backward compatibility, a Wii U jó first partyjait adják ki rá sorra, de külön kiadásként meg kell venni, ott sincs backward compatibility. Én is nagyon örülnék egy Galaxy 1-2 újrakiadásnak. Ebben amúgy az a kegyetlen, hogy Kínában Nvidia Shieldre (ami lényegét tekintve ugyan az a vas, mint a Switch) ki lett adva a Super Mario Galaxy. Szóval egy a Switch-el egyező nem Nintendo platformon hivatalosan ki lett adva a Galaxy, de Switchre nem. Elképesztő és szomorú. :(

    A gép brutál jól működik családban, társaságban, gyerkőcökkel pedig pláne és erre a Nintendo is rámegy a felhozatalával, Mario Kart, Arms, Mario Tennis Aces, Super Mario Party és persze a Labo, hogy csak néhányat említsek a kapcsolódó kínálatból. Ilyen körülmények közé szerintem no-brainer választás a Switch.

    Monumentális single player kínálat egyelőre nem olyan hatalmas és a first party AAA support elég apránként csepeg, de a mennyiséget kárpótolja a minőség, a Breath of the Wild és a Super Mario Odyssey az előző év legtöbb goty-t nyert játékai, sokak szerint csak ezért a két játékért megéri beruházni a platformra.

Új hozzászólás Aktív témák