Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz gzbotii #12178 üzenetére
Azért az ugye megvan, hogy USA-ba ami árakat hirdetnek, az mind nettó, ugyanis ott államonként más az adózás, és számlázási helytől függően kerül rá az ÁFA. EU-ban meg bruttók az árak.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Hát azért az El Captainal is voltak problémáink - na meg előtte a Yosemitevel is... Logic Proval elég sűrűn bedobálta a Disk is too slow or System Overloaded hibaüzeneteket, főleg seekelés/lejátszás közben... Egy Late 2013 Mac Proról van szó, 512GB-os SSD-vel, 12 maggal... Sehogy se jöttünk rá a megoldásra
Az lett a vége, hogy felment egy Win10, és most azzal használja a volt kollega...."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Én holnapra már lefoglaltam a jegyem a Deadpool első vetítésére Debrecenbe. Ma olvastam már reggel róla kritikákat, fúú, de várom már
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Van most egy CinemaCity akció itt: [link]
A lényeg, hogy ha elküldöd valakinek (lehetőleg ellenkező nemű legyen ), és kitöltitek a kérdőívet, akkor kaphattok ajándék jegyre jogosító kupont
A lényeg, hogy minél több kérdésre válaszoljátok ugyanaztA hozzászólásod elején lévő számsort pedig éppen morzézom, máshogy nem sikerült megfejtenem eddig
-
LógaGéza
veterán
válasz gzbotii #12308 üzenetére
Áhááááá! Le nem esett volna, köszi a dekódolást
Amúgy te most ON hozzászólást írtál akkor? Ugyanis egy OFF topikban az OFF hozzászólás, az már ON, nem?
-
LógaGéza
veterán
válasz gzbotii #12344 üzenetére
Nekem már 2 H8 Mini is jött ingyé' onnan. Fun amúgy, jó vele hülyéskedni, de nyomába se ér egy nagyobbnak (mondjuk nekem csak egy Syma X5C-m van, de próbálgattam már másokat is).
-
LógaGéza
veterán
Powerlineolnál? Nagyon sokmindentől függ ám... Pl ha más körön van a házban, akkor nem az igazi (egyszerűen fogalmazva: más kismegszakítón).
Akkor már szerezz egy egyszerű Range Extendert egy olyan helyről ahova vissza is tudod vinni ha nem jó. Ha jó, akkor öröm, ha meg nem, akkor viszed vissza.Autóstartó: [link]
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz GrooveHero #12568 üzenetére
-
LógaGéza
veterán
válasz GrooveHero #12570 üzenetére
Érdekes, mert ezt meg a hivatalos FB oldalra rakták ki
Mindegy, nekem elég lenne a 32-es is, viszont azt nem tudom, hogy ott azért gyengébb a CPU órajel, hogy gyengébb minőségű SoC kerül bele, vagy csak kernelkorlátozás...
-
LógaGéza
veterán
válasz horvathkrisz #12638 üzenetére
'Reggelt! Ami a legjobb ebben, hogy péntek van!
Ja, és nem eszik azért olyan forrón a kását kedves rokon
-
LógaGéza
veterán
Ha csak ilyen kevés a futás, akkor vegyél olyat, amiben vigyorogsz végig ennyi idő alatt
Amúgy ja, mikor én vettem a kocsit, azt mondtam, hogy évi 5 ezret se éri el majd a futás, most két év távlatából közelebb van az évi 15ezer, mint az 5... Megnyílt a világ
Ibiza tényleg felejtős, kemény a futóműve, mint a vaskorlát a kocsma előtt... Nem ilyen utakra való...
Focus jó lehet, ha meg tudsz barátkozni ezzel a gyönyörű látvánnyal"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz randras_83 #12687 üzenetére
500-ért nagyon az alja van szvsz... Ráadásul papír még mindig (bárki bármit mond)... Én ha asszonynak kéne autó, nem ültetném egy Suziba... Aztán felcsavarodik egy fára, vagy valami gyökér belemegy (autóval ), és b*szhatom a megspórolt párszázezrem a totálra tört fél családot és autót nézegetve, miközben egy Jazzből sértetlenül szállt volna ki...
Ráadásul csak a 2005 utáni Swiftben van ISOFIX (mondjuk az megint más tészta, azok teljesen jók), Jazzben meg van.[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz randras_83 #12692 üzenetére
Fúú a Twingó is Édesanyámnak volt egy ilyen 0,9-es szörnyeteg, mikor nevelőfater beleült, a maga 120 kilójával, ellen kellett kormányozni, annyira dőlt arra az irányba ahol ült
Idén kellett volna műszakiztatni, de inkább leadták a MÉHbe"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
LógaGéza
veterán
Szóval akkor mégegyszer... 1.6VTi a legkelendőbb hülyegyerekautó, ennyiért csak olyat kapsz, aminek lóg a bele, még a szomszéd városba se mernék nyugodtan elindulni vele... Mindig visszatér FB-n is, itt is a Hondás topikban, hogy pl 5genből tuti nem lehet olyat kapni, ami nem volt törött, és/vagy széthajtva - és ahogy telik az idő, ugyanez igaz lesz a többi VTi-re is
Ránéztem HaHu-ra, 1m alatt nincs olyan, ami megéri, hogy elfordítsam a kulcsot, és megnézzem...Scooter74
2-es Punto miért nem? 1.2/1.4 16V motorral elég jó kis gép azFkris
B Corsa?[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Bocs, ezt tényleg benéztem, úgy értelmeztem, hogy 1.6VTi-t ajánlasz, és nem 1.4iS-t. Az még oké is lehet.
Puntora meg egy minta nem releváns. Ennyi idősen minden autót szépen át kell nézni, mielőtt megveszi az ember, és ha vizes papírral volt javítva, akkor otthagyja... Sajnos ezt nem lehet kizárni, hogy tuti nem rohad...
Vagy vegyen 80-as Audit"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Csak nagyon jól nézze át, mert igaz sose kopnak el - mert hamarabb szétrohadnak...
Amúgy ennyi futásra évente én se vennék autót... Csak számolj a járulékos költségekkel, mint súlyadó, biztosítás (főleg ha első autó a neveden), éventi kötelező szervizek, stbstb...
-
LógaGéza
veterán
Valami ilyen körül értünk haza Debrecenből - besz*rás, hogy ott sincs szinte semmi élet szombat éjszaka... Elszabadulok faluról, és se Csabán, se ott semmi
Én most valami könnyebbet ajánlok:
The Proclaimers - I'm Gonna Be (500 Miles)"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
'Reggelt!
K**va jól indul a mai nap, nem elég lefejeltem egymás után két ajtófélfát is, le akartam cserélni az edzett üveget a telómon, erre látom, hogy nem csak az tört, hanem a digitizer is...
Nagyon töröm a fejem (szó szerint is...), hogy megcsináltassam, vagy vegyek egy másikat külföldről, vagy nézzek új készülék után...
Mennyiből jönne ki a az előlapi panelcsere? Tudom kicsit lutri, mert mi van ha sz*rt kapok, de szerintem eBayes rendelés lesz, ha megcsinálom - bár ártól is függ..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
De látszik, függőlegesen középen van végig egy repedés, meg bal alsó sarokból alul is a jobb oldaláig egy...
Nem akartam rárakni az üveget, mondván ennek úgy is mindegy már, meg akkor rádobnák +3ezret feleslegesen...Mundobácsi
Jaja, én is úgy tudom, erre még pluszba jön a posta (4ezer). Ha eBayről olcsóbban ki tudnám hozni akkor oké, de ennyit nem akarok rászánni, főleg, hogy 40-45 körül már újat lehet kintről kapni.
Gondoltam arra is, hogy kihozok T-től egy S7-et, az legalább védett valamennyire, hátha nem töröm ennyire össze
-
LógaGéza
veterán
Cserével, szerszámokkal nincs baj, csak a megbízhatósággal, tuti szart kapnék... Van bevált helyed, ahonnan tuti jó jön?
gzbotii
Meh, én már akkor vigyorgok, ha átülök kollegám 150lovas Bravo T-Jetjébe, és elkezd tölteni a turbó
Ezek szerint kicsivel is beérem"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz randras_83 #12866 üzenetére
Most néztem, fater számlájával kevesebb mint 150 alatt ki lehet hozni az S7-et GearVR-al T-nél
-
LógaGéza
veterán
válasz horvathkrisz #12886 üzenetére
Kell a nagyobb szekrény, vagy sem? Édesanyáméknál egyben van, hasonló megoldással, és teljesen jól néz ki
-
LógaGéza
veterán
Nem ismersz véletlen valakit, aki rendelt már eBayről kijelzőt? Kellene nekem is rendelnem, de ismeretlenül nem akarok...
-
LógaGéza
veterán
Egyáltalán nem várom el azt, hogy felelősséget vállalj, tudom, hogy lutri az ilyen, de ha legalább tudom, hogy te neked jót küldött, akkor már 55%, hogy én is jót kapok. Ha nem, akkor PayPal Refund, és ennyi.
-
LógaGéza
veterán
Köszi! Haver úgy is akar iPhone6 tokot, itt van egy pár jó, majd összeülünk, és felezzük a postát
Semmi probléma, én tisztában vagyok vele, hogy ez mennyire lutri, ha meg tutit akarok, akkor irány fagyalllo, fizetek dupla árat, és ennyi.bigrock
Neked is köszi[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Szerintem is jó sorozat a Legends of Tomorrow, néha kicsit lassú, és logikátlan, a sztori nem olyan érdekfeszítő, de nyugisnak elmegy
Vagy nem ez volt a kérdés?
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
!!!SPOILER ALERT!!!
Arrow folyamatosan gyengül (bár azzal, hogy felállt Felicity, hogy elsétáljon azzal nagyot dobtak ), nagyon látszik mostanában, hogy a bunyók mesterkéltek, anno azért jóval szebben meg voltak csinálva.
Flashnek a sztorija nagyon jó, és a karakterek is fejlődnek (Zoom hangjától a mai napig kiráz a hideg, bár így hogy tudjuk, hogy ki van a maszk alatt azért kicsit csökkent az "izgalom"), eddig pl nem nagyon volt értelme úgy konkrétan Iris karakterének, Patty legalább jó eyecandy volt néha"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Én meg hogy örülnék ilyen melónak... Mondjuk nálunk is volt tavaly nyáron a 3 városnapon szívás nagyon a melóval... Riportokat készítettem, közbe kevertem élőben a kivetítőre, közben instruáltam az operatőröket, közben intrót és riportfilmeket vágtam, és közben még kellett összefoglalót csinálni az előző napokról, na meg figyelni a felszerelésre, mert más nem értett hozzá... Mindezt közalkalmazotti bérért... Fel is mondtam utánna nem sokkal...
Szívesen csináltam, mert szeretem az ilyen melókat, látok benne kihívást, de ennyi pénzért én nem vállalok ennyi felelősséget...[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Itt ha beesett plusz meló, akkor azt egyből átvette a főnök, hogy majd ő intézi. Fillért nem láttunk belőle, de meg kellett csinálni.
Jók az EVOk, ráadásul elég sok a gari is rájuk Mondjuk árban van egy Intel 530-assal, én inkább azt venném.
-
LógaGéza
veterán
válasz horvathkrisz #13065 üzenetére
RasPi torrentezésre? Mehet 0/24 és ló***rt se eszik... Ráadásul KODIval filmezni is tökéletes alap.
-
LógaGéza
veterán
válasz horvathkrisz #13068 üzenetére
Ettől függetlenül lehet, csak akkor ha nem arra mész, hogy full passzív legyen, akkor nagyobb teljesítményt is elérhetsz töredék áron. Itt van pl a mostani gépem, itt megpróbáltam arra törekedni, hogy csendes legyen. VGA-mon 56fok felett nem indul el a venti, a procihűtőröl le fogom venni a ventit, bár annak se sok hangja van, és nagyon minimális zajt gerjeszt. Az új Skylake procik ráadásul alig fogyasztanak/melegszenek.
Amikor meg nem nagy teljesítményű igénybevétel kell, akkor mehet a Pi, filmezni, Youtubeozni, seedelni tökéletes.
Nem akarok beleszólni, csak szerintem logikusabb megoldás több céleszközt használni, mint egy mindenre, ám de igazán semmire se jó rendszert összerakni..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
válasz horvathkrisz #13150 üzenetére
Az mondjuk egy olyan hely, ami fenn van a bakancslistámon, hogy meg kell nézni... Bár úgy, hogy asszony fél, a repüléstől, lehet egyedül kell majd mennem... Szomorú is vagyok miatta...
Nem akarsz hozni nekem egy Mi5-öt?
-
LógaGéza
veterán
válasz horvathkrisz #13159 üzenetére
Ugyanúgy, ahogy ha megrendelem bármely másik kínai webáruháztól - reménykednék, hogy nem lesz baja
-
LógaGéza
veterán
válasz horvathkrisz #13163 üzenetére
Nagyon jó kérdés, ugyanis nem tudom kint mennyiért kapható - ha kapható egyáltalán, ugyanis mindenhol csak előrendelhető státuszt találtam Majd szétnézek jobban, csak most dolgozni is kéne...
Képek nekem is jöhetnek majd ettől függetlenül
-
LógaGéza
veterán
Pedig a Swift teljesen jó lenne erre a célra amit felvázoltál. Még ha ropira is töröd, 40ezerből teljes kasztni kapsz hozzá, alkatrészek filléres és.
Esetleg még egy bakancs Micra talán ennyiért."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz randras_83 #13281 üzenetére
... vagy mindkettő
-
LógaGéza
veterán
Az is megvan, hogy miért?
Nem is tudom, hogy miért hagytam abba ezt a sorozatot[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz gzbotii #13435 üzenetére
Én ilyenre ezt a FastStone Photo Resizer-t szoktam használni. Egyszerű, kicsi, és működik
-
LógaGéza
veterán
Szerintetek G4 vagy 5X?
-
LógaGéza
veterán
válasz Scooter74 #13464 üzenetére
Köszi mindenkinek, G4 lesz - bár nem nekem kell, én egyelőre élvezem azt, hogy nem törött az érintőm
Fkris
Milyen képet?[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Egyébként nem tudom te hogy vagy vele, de mi asszonnyal megszoktuk dumálni az ilyet. Ha pl látok egy csajt, akinek tetszik a... bármije, akkor mondom neki, és megdumáljuk, hogy mi/miért/hogy/merre. Ő is tudja, hogy hűséget fogadtam nem vakságot
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest