-
IT café
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
Van egy új nota a classfm-én. Kalkbrenner-es alap rajta nő énekel. Sajna nem tudtam megnézni mert uton voltam 11ora körül
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #15553 üzenetére
Tudom mar neztem ott, de sajna nem találtam. Épp ezrt fordultam ide hatha tudja valaki.
amugy nem ez a szám sajnaNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
-
FRENK1988
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #15557 üzenetére
Külföldi. Angol volt a szöveg és a szerelemről Szólt
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz FRENK1988 #15558 üzenetére
Asaf Avidan - One day / Reckoning Song (Wankelmut Remix)
Még ez volt a legközelebb 11 órához ami külföldi és csaj énekel.
Vagy lehet más rádiófrekvencián hallottad.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
TomWexX
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #15559 üzenetére
Az tény hogy buzis a hangja, de Asaf Avidan férfi. ...legalábbis annak született.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Davidof92
senior tag
Sziasztok!
[link] Az első szám címe érdekelne, a másodikat megmondtaa Youtube -
_Aquila_
csendes tag
Nagyon sok infót nem tudok szolgáltatni, csak annyi jut eszembe róla hogy egy női hang mindig ezt énekelte a refrénben:
"The morning star; tell me why" + a végén nagyon magas hangon elkezd szólózni. (aztán újra elkezdi ezt az idézőjeles szöveget) - a hangról elsőre Sarah McLachlan ugrott be (Delerium - Silence c számáról emlékeztem mivel hasonló a hangszín/-magasság) de nem vagyok 100%-ig biztos ebben
Évek óta próbálok rájönni de dunsztom sincs mi lehet a címe vagy az előadója (ha valaki megleli ezer hála érte )
[ Szerkesztve ]
"A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." - Shigeru Miyamoto +++++ "The human body is supposed to be 70 percent water. I consider myself 70 percent film." - Hideo Kojima
-
ETOM
addikt
Valaki ennek a címét tudná? 13:30 környékén. Nem ugrik be. Köszi
-
csabi94
őstag
Sziasztok, ennek a számnak a címe kellene, angol keringőt táncolnánk rá, és nincs meg az egész szám: [link]
Köszönöm ha próbáltok segíteni!
-
Cranium
tag
Üdv!
E videóban használt zenének a címét keresném.
-
PaleeGy
tag
Sziasztok!
Pánsípos minimal techno vagy hasonló müfajú zenét keresek nem emlékszem a címére csak annyira , hogy 3-4 éve hallottam talán a Justmusicon. Igazi menetelös mintha erdöbe játszódna vagy valami ilyesmi..
-
pakfong
tag
válasz PaleeGy #15571 üzenetére
The Prodigy - voodoo people
Végülis az erdő megvan meg vmi furulya szerű hangszert is hallani.Valamelyik zenéhez esetleg tudnád hasonlítani, amit keresel.
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Melyik az a szám, amelyikben "nanana" van a refrén végén és mostanában sokat játszák a rádióban?
-
Davidof92
senior tag
válasz enginev3.0 #15563 üzenetére
Köszönöm!
-
zoltanz
nagyúr
Mostanában hallottam új lehet, a Class és a Petőfi rádióban is.
Annyira emlékszem a szövegből szerelmes lett a nap, vagy ilyesmi szerelmes a nap, lassabb ütemű zene.
Nem mulatós és nem is a szerelmes lett a nap a holdba. Kösz. -
djkacor
tag
Sziasztok ennyiből valaki megtudná mondni hogy mi lehet ez a zene?
előre is köszönöm
[link][ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
-
AsusBoy
senior tag
Melyik az a zene amiben Martin Luther King beszél illetve szakszofonos részek is vannak benne .
( apumnak keresem ezt a zenét, mivel ő hallotta rádióban d.u de ő csak ennyit tudott elmondani róla )
Köszi -
freaghill
őstag
-
Xencore22
újonc
Valaki tudja a szám címét 5:30-tól? [link]
-
qdak
addikt
hy melyik dj andi mix megy most ???
music channel en... nm irjak ki. kb 16:15 ota hallgatom.ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Buster17
addikt
[9:53]nál mi a szám eredeti címe? Illetve tudtok még hasonló stíousút?
-
qdak
addikt
válasz Buster17 #15591 üzenetére
AntiTek - Oompa Loompa {HardCore}
ebben benn az eredi cim is sztem, meg az avatarod alapjan ennek örülni fogolஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
TazLeacher
nagyúr
Keresnék egy régebbi számot, sajna nem jut eszembe a címe. Nem túl régi, olyan 90-es évek vége, 2000-es évek közepe környéki, viszonylag lassú, talán filmzene is volt. Férfi az előadója, és csak annyira emlékszem belőle, hogy a klipben a fickó egy tetőn áll és onnan énekel, és ha jól rémlik lent az emberek ilyen mintákba állnak össze (ami föntről nézve ad ki valamit).
Remélem azért valamennyire érthető volt, aki ez alapján megmondja, az nem sámli...
-
freaghill
őstag
válasz Buster17 #15594 üzenetére
Kis keresés után gondolom már rájöttél, hogy Willy Wonka
-
freaghill
őstag
válasz TazLeacher #15593 üzenetére
Ha az tetszett, akkor ezt is hallgasd meg. Kalkbrenner is odatett.
-
Csoffadalom
tag
Hali. Egy mostani slágerről szeretném megtudni az előadóját és címét. A refrén valami ilyesmi: My bodys burning with desire. Előre is köszönöm.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
Csoffadalom
tag
Lényegtelen, már megvan.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest