-
IT café
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
sziasztok
úgy 10 perc körül megy 1 zene, valaki a címét meg tudná adni?
az előadó szerintem Lupe Fiasco lehet
[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
L4rs
tag
-
qdak
addikt
van ez a video, de nekem amit a video vegen kidob bal also sarokba (happy birthday) havas video zeneje erdekelne. (vagy nyomj 1 next >> re)
[link]
köszi[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
djkacor
tag
Sziasztok valaki megtudná mondani a címét ennek a zenénk?
[link]
Nagyon szépen köszönöm előre is -
Benji24
csendes tag
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni bár sok infóm nincs a számról. Annyit tudok hogy egy férfi énekli és valami ilyesmit hogy It's a no men, vagy women valami ilyesmi.
-
L_YKing
addikt
Dead Island nevü játék kezdetén van egy videó. Ott van egy zene mi annak a számnak a címe?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szőröscica
addikt
Női előadó, nem túl régi szám. Mintha valami olyasmi lenne benne, hogy fool as i am, de nem találom így. Van benne ilyen uuuúuúuúúuúúúú-zós rész is. Kis vidám, pörgős dalocska, de az a baj, hogy pont nem volt nálam a telefonom, a szövegből meg amit akkor megjegyeztem, mostanra elfelejtettem.
-
akela91
addikt
Nem egészen zene de, ma a rádióban volt egy reklám, amiben talán valami táborról volt szó, hogy menjen oda a gyereke ha nem akarja ezt hallani: Sub Zero, FINISH HIM! (mortal kombat hangon) XD
Pizzériában hallottam, és jót röhögtem. Na szóval, hátha megtalálja valaki...
-
törölt tag
Üdv.
[link]
Ez érdekelne. Megtaláltam a kommentekben a kérdést, válasz is jött rá csak épp kitörölték. A midomi meg hasonlók nem működnek nálam, TrackID meg azóta nincs amióta SE telefonom se.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
Dobok egy nehezet amire itt se fog tudni senki válaszolni, pedig még a címe meg az előadója is ismert:
Kincs ami nincs. Pontosan ezt a zenét keresem, szigorúan az ének nélküli (ha úgy tetszik karaoke/instrumental) változat kellene nekem Évek óta keresem eredménytelenül
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
piqla
őstag
válasz Dr. Romano #15072 üzenetére
Ez kicsit kulonbozo, de talan megteszi... De gondolom nem
Szereted az állatokat?
-
Peterson_
addikt
válasz Dr. Romano #15078 üzenetére
Az eredetit Ők csinálták, szóval annyi, hogy van belőle instrumental.
The Oceans - Movin Cruisin[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
MODERÁTOR
válasz Dr. Romano #15080 üzenetére
Előfordul néha, hogy nem adnak ki ilyen számokat. Nagy valószínűséggel itt is ez történhetett, a Movin' Cruisin' című dalt nem adták ki hivatalosan instrumentális verzióban. A lemezeken is csak a szöveges változat hallható ([link], [link]).
A korábban linkelt instrumental hallhatóan nem a La Bionda testvérektől származik, hanem valaki lemásolta (megpróbálta leutánozni).
Van néhány program, amivel kiszűrhető a vokál, de ezek a programok vagy rosszul dolgoznak vagy nagyon drágák (és még ez sem garantálja a sikert).
Harrrr!!!!
-
kobe24
tag
válasz Dr. Romano #15082 üzenetére
Nem tudom ez mennyire lesz még segítség, de a filmben is a szöveges verzió van, csak később kezdődik el. Minden esetre a lényeg ugyan az marad, valószínűleg nincs belőle instrumental.
-
BaGeBrain
tag
Sziasztok!
Betudná nekem valaki linkelni nagyon jó minőségben Vastag Tamás és Vastag Csaba : Őrizd az álmod! című számát???
Előre is köszi. -
miri.95
csendes tag
Sziasztok!
Melyik az a nem magyar, illetve mostani szám, aminek az elején és a végén kisgyerekek beszélnek? -
pakfong
tag
válasz szőröscica #15069 üzenetére
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
EczkE
veterán
Asszem mindenféleképpen!
-
kobe24
tag
válasz szőröscica #15069 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, de erre is van egy tippem, sonique - sky, nő is, ú-zik is, meg pörgős is, bár a szöveg nem stimmel.
-
miri.95
csendes tag
Segítene valaki? Fontos lenne!
Nem tudom sem a szám címét, sem az előadóját. Annyit tudok, hogy férfi énekelte, eléggé tuctuc szám volt, kisgyerekek beszéltek a zene elején és a végén, és nem magyar! -
L_YKing
addikt
A Samsung galaxy s4 reklámba megy a zene amit a kosarasok hallgatnak. Mi annak a számnak címe? előre is köszi!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Zaja2
senior tag
Szevasztok!
Nem tudom ki látta a Lost című filmet,de van benne egy jelenet,amikor Michael öngyilkos akar lenni és belerohan egy autóval falba,vagy nem tudom mibe.
Akkor szól az autórádión talán Nancy Sinatra egyik száma. Előre is bocsi,ha rossz helyre írtam,de nem tudom a szám címét,de lehet az előadó sem az,akit írtam.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
Bocsi,már nem tudom szerkeszteni.
Megvan a jelenet,és alatta szól a zene 10:42-től!
[link]Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Fáraó
őstag
Semmi, megvan...
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest