Új hozzászólás Aktív témák

  • --ka

    senior tag

    válasz Rido #44937 üzenetére

    Az a baj, hogy ez a platform, már csak hobbistáknak javasolt, akik tudják, mit csinálnak. Sajnos szinte teljesen elavult. A korszerű internetezés messze túlnőtt ennek képességein.

    A leírtakból sajnos nem derül ki, hogy a géped alaplapja támogatja-e a Core 2 Quad processzorokat (lehet a lap BIOS-ában korlátozás a gyengébb komponensek miatt, ez brand gépeknél sajnos előfordul, lehet alkalmatlan a CPU hűtő és a tápegység is). Igazán látványos gyorsulást csak ettől lehetne várni.
    Így - ha nincs korlátozva - max. egy E8200, E8400, E8500 Core 2 Duo-t tehetsz bele, ez kb. 30%-ot javít a CPU helyzeten.
    A memóriát feltornázhatod 8GB-ra, ha 4 slot van a lapon, 4×2GB formában, jó lenne minél egyformábbakat keresni, hátha összejön a dual channel; nem tudjuk DDR2 vagy DDR3?

    A legnagyobb gond a Youtube, az 1440p-s igénnyel.
    Ehhez vagy új gép kell, egy sokkal korszerűbb platformmal, vagy a géped értékét elérő, sőt bőven meghaladó VGA kártya; ha mikro torony, akkor jó a normál slotos, de ha alacsony profilú kell, akkor eléggé meg vagy lőve. Minimum nVidia GT1030-ban gondolkodj.

    ...egyébként egy fillért nem költenék erre.

    [ Szerkesztve ]

    "... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."

Új hozzászólás Aktív témák