Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
Na ide is idetaláltam bár ahogy nézem nem egy aktiv topik de hátha egy két fanatikussal sikerül fellenditeni legalább heti szinten kitárgyalni a meccseket, aktuális tabellát, a trade szezonokban a játékosmozgást ilyesmit, már ha van itt a ph! lapcsaládon olyan aki ezt ilyen mélyebben figyeli és érdekli. Héten Boston-Houston, elvileg papírforma, én azért várom.
-
Kickass
őstag
igen de Cleveland egyelőre kevesebb meccsel van az élen, Bostonnak meg már nem kell figyelni a 72-10-re sem.
érdekes h mennyire megerősödött Kelet, bár várjuk még ki a végét, de jelen állás szerint nyugatról talán csak a Lakers-t lehet tekinteni bajnokesélyesnek legalábbis az én olvasatomban
míg pár évvel ezelőtt boritkolva volt valamelyik nyugati csapatnak a bajnoki cím mostanra mintha fordulna a helyzet. -
Kickass
őstag
a 25-2 vagy mennyi után buktak 6-ot sorba, de mondjuk egy fél meccs alapján leírni egy csapatot nem kis hozzá nem értésre utal már megbocsáss főleg h ezen a meccsen elfelejtettek védekezni
kicsit elszakadt náluk a cérna, meg talán kezdik kiismerni őket de Doc Rivers-t nem féltem majd kiagyal vmit és ujra beindul a szekér bár ezt a 29-8at a Cavs és Lakers-en kivül sztem bárki szivesen elcserélné velük
ma egyébként Cavs Celtics meccs kár h a sport tv csak a Clips Spurs meccset kapta meg.....nem baj hátha vmi torrenten fent lesz -
Kickass
őstag
nyilvánvalóan nem fogok ilyen gyerekes vitába belemenni ki ért hozzá jobban, lehet te, mindenesetre azzal a bizonyos hozzászólásoddal nem a fúúú de magas szakértelmedet árultad el, ez ha jobban belegondolsz sztem számodra is tiszta, mindenesetre ha ezzel megsértettelek akkor én kérek elnézést
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
nekem még mindig csak annyi a gondom h hosszu távú jóslatokba bocsátkozol holott még a szezon felénél se járunk. egyrészt lehet megtalálták a Celts védekezése ellen a legjobb ellenszert na de kérem a Spurs vagy a pitsons nem ugyanazt védekezi lényegében évek óta csak kisebb nagyobb változtatásokkal? dehogynem....másrészről elég profi szakmai stáb van a csapat mögött szerintem ezzel ők is ugyanugy tisztában vannak. másrészről az alapszakasz agyonismételt frázis de 82 meccsből áll. majd ugy a 70. meccs környékén már lehet playoffra esetleg döntöre vonatkozó találgatásokba folyni addig szerintem teljesen fölösleges, ennek legfőbb oka mint te is tudod az NBA-ben a sérülés hiába menetel mondjuk a Lakers vagy az általad emlitett Cavs vagy Orlando, ha pl James (hiába mondogatják h néha ha padon jobban megy mint vele a lényeg h ott van és a társai számithatnak rá ha csak öltönyben üldögélne ott körmöt rágva a társak se lennének ugy felspanolva) sérül akkor temethetik is a szezont kalap kabát mehetnek nyaralni (lásd Washingtoni példa Agent Zero nélkül nincs élet). Persze ez igaz a Bostonra is bár ott attól is függ ki sérül és tud e a helyébe lépni vki.
Másrészről mélypontok minden csapat teljesitményében vannak, az a kérdés h ki tud e jönni a csapat ebből a gödörből. É bevallottan Boston drukker vagyok (Miami mellett) de nem csak a tavalyi szezon óta, hanem az Antoine Walker, Ricky Davis Paul Pierce éra óta, és Garnettnek kifejezetten örülök nem sok olyan küzdő van az NBA-ben mint ő. -
Kickass
őstag
a magasember problémájuk ismeretes, de nem értem miért ragaszkodnak az ezer éves PJ Brown-hoz, igaz lehet h magasemberekből nincs akkora választék
Starbury-től meg isten óvjon minden csapatot, kb már ilyen Iverson szinten van (aki egyébként az én személyes kedvencem volt egy időben még egy mez is lóg a szekrényemben ) ahol megjelenik annak a csapatnak annyi -
Kickass
őstag
van egy bizonyos határ ahol már egy játékos kora és lassulása többet árt a csapatnak mint használ egy 5-6 percre jó amig piheg kettőt Garnett vagy Perkins, habár a Boston nem azt a tipikus up-tempo-t játszó csapat de azért csak kell futni, ennyi erővel ugyannyira vagy talán még többre mennének mondjuk Zo-val
-
Kickass
őstag
Lakers Vs SA, vélemények? elég jó kis meccs volt, teljes átéléssel néztem végig pedig számomra a Spurs egyik legunszimpatikusabb alakulata, mindig is az volt
-
Kickass
őstag
Boston ismét 10. sorozatban megszerzett győzelmére készül, a keleti 3-as látszólag nagyon erős nyugaton csak a Lakers tartja a tempót elég könnyedén, arra leszek kiváncsi lesz-e a tavalyi Gasol trade-hez hasonló nagyobb névmozgás a trade dead line-ig, ja és jön az all star
csak mert ujra beállt a topik
jah és jöv héten Lakers - Boston ujabb felvonás uhhhhúúú
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
nekem ez az egész All-Star hétvége olyan lapos volt, egyébként az egész mezőnyre ez volt a jellemző volt aki sztem egyáltalán nem is odavaló és volt aki annak ellenére h nagy showman le se szarta.....tavalyi meccsen milyen showtime volt már most meg pár zsákon meg alley-n kivül semmi, az a shooting starz egy nagy ganaj, a zsákolóverseny szintén lapos volt, könyörgök Nate Robinson hagyjuk már......rookie vs másodéves meccset nem láttam bár lehet ez volt ahogy hallom a hétvége fénypontja
ha állja a szavát jövőre LeBron talán visszaállhat a zsákolóbajnokság régi fényes nimbusza
-
Kickass
őstag
ejjjh a Cavs szenvedését a Rockets ellen rossz volt nézni, felfogom annak h rossz napjuk volt....
-
Kickass
őstag
James szépen asszisztált ahhoz h ha egy meccs erejéig de Artest a mennybe menjen, a 0 asszisztot sztem csakis a mentális állapot magyarázza, egyszerűen eldurrant az agya
Wallace lábfejében a csontot meg ha jól láttam Yao törte el, egyszerűen rálépett
EZEN a passzon másfél hete ámulok
-
Kickass
őstag
Talán a Garden közönsége fogadta állva ki fog derülni pár meccsen belül h illik bele a csapatba, egyenlőre én is arra tippelek h bajnok akar lenni és talán felülemelkedik az egóján....ha nem akkor a Boston rajta veszít.
A másik amire kíváncsi leszek a Starbury Garnett páros ujra egy csapatban, igaz Garnett most sérült de ha hinni lehet a pletykáknak max 2 héten belül pályára lép, akkor kiderül mit is ér a Bostonnak Starbury, bár egy jó csereembernek mindenképp jó lenne de ő inkább ball-warmer mint bench-warmer
-
Kickass
őstag
Játékosi kvalitását nem is vonom kétségbe, viszont mentális felkészültségét és hozzáállását annál inkább (Iverson effektus, nagy játékos ahova megy mindenhol lenyilatkozza mennyire alárendeli majd magát a csapatnak aztán egy idő után mégis róla szól minden), a kétkedők nagy része köztük én is inkább azzal foglalkoznak h a személye nem biztos h jót tesz a csapat moráljának, ezáltal többet árthat mint amennyit játéktudásával segít.....de hamarosan kiderül h jó döntés volt-e Bostonba hozni.
-
Kickass
őstag
mostanában a kedvenc TÉMÁM
érdekes dolgok ezek:
"I told them to convince me," Rivers said. So Garnett, Pierce and Allen made a strong argument about the team's needs and their willingness to welcome Marbury with open arms.
és amiben mindenki egyet ért:
It's hard to believe that Marbury, a pretty sharp guy, doesn't get that this is a gift from the rafters, his last, best chance to resurrect his career. If Boston wins another championship, a James Posey-type payday will surely await him, his reputation will get a Sprewell circa 1999 rebuffing and most past sins will be forgiven by most people. If the C's go out early, though, Marbury will get the blame.
-
Kickass
őstag
na ez az NCAA feeling engem vhogy nem fogott meg, próbáltam egy ideig erőltetni h nézem meg jó az stb. de egyszerűen nem vhogy annyira más a tempója struktúrája az egésznek (jó tudom annyira mégse lehet mer kosárlabda az kosárlabda ) ami nekem nem tetszik
nade már nem kell sokat aludni és ápr 16-tól playoff
-
Kickass
őstag
De nem esett ki teljesen vagy tévedek? legalábbis CBS Sports-on ezt irják (16-án volt updatelve) 'Knee - Doubtful for first round of NBA Playoffs', tehát első körben biztos nem azután lehetséges, a Chicago-n ennek ellenére tul kell lépniük, az Orlando ellen viszont már kellene legalább 20 perceket játszogatnia főleg a védekezés megerősítése miatt. Ha hamar gyógyul könnyne lehet Boston Cleveland döntő ott meg már sokmindentől függ a dolog.
-
Kickass
őstag
Na a 2. negyedbeli fantörpikus játékkal csak tulverekedte magát a Chicagona Boston, kiváncsian várjuk a folytatást.
-
Kickass
őstag
megérdemelte, bár ennyi erővel Wade is lehetett volna, ő a tavaly abszolut ligautolsó miami-t hozta ismét vissza a playoff-ba
az orlando bostont megint nem látom, a vasárnapi meccsek legalább emberi időpontban vannak, viszont a 'reggeli' LA-Houston párharc végét lehet megsasolom, 4:30tól kezdődik
-
Kickass
őstag
atyaisten mit művel a Cavs, James meg tuti valamelyik másik bolygóról jött Pár Sziporka
-
Kickass
őstag
atyagatya, Davis vmit szedhetett meccs előtt érdekes h igy csak Dramatc Fashion-nek irják a győzelmet, bezzeg ha Pierce vagy Allen dobja akkor vmi epikus, heroikus vagy hasonló jelzőt kapott volna
Rockets is jól elpicsázta a Lakers-t, nagyon nagy blama lenne ha kiesne a Lakers, bár ebben nem vagyok biztos, a Boston Orlando Párharcában viszont tippelnék, szerintem a Boston viszi a párharcot 4-3al
-
Kickass
őstag
Részben szív, másik részben tapasztalat, az Orlando ilyen szempontból zöldfülű, nem sok Playoff tapasztalatuk van, első körnél mostanában nem nagyon jutottak tovább. Nincs KG meg Powe, de az Orlandonak is van hiányzója Jameer Nelson személyében, Alstonra meg Courtney Lee-re azért nem lehet alapozni egy playoff menetelést mert elég hullámzó a teljesitményük tehát marad Howard meg Turkoglu, míg a másik oldalon olyan harcedzett rókák vannak mint Perkins vagy House, Rondo is felnőtt a feladathoz és ne feledkezzünk meg Pierce-ről vagy Allenről, és ha nekik nem megy akkor eddig szinte mindig felnőtt valaki a feladathoz (2. meccs House, talán élete meccse volt, 4. meccs Glen Davis), lehet h az 5. meccsen épp majd Marbury szedi össze magát, és ha védekezés is összeáll akkor az Orlandonak nem sok jövőt jósolok.
Illetve amit a 2. meccs után Török Péter mondott h az Orlando nem az a csapat ami nem verhető meg otthon.
Lakersnél meg Koben múlik minden ha azt fogja csinálni amit az előző meccsen (a régi Kobe) akkor elég nagy pofára esés lehet a vége, bár Yaoval nem tudni mi van, én olyan cimszalagot láttam az NBA oldalán h megint ilyen hajszáltörése van a térdében vagy hol, aztán irták itt h az csak a fantasy game, de akkor előző meccsen mért nem játszott?
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
ma eldől kik lesznek a főcsoport döntők másik két részvevői, ITT nyomon lehet követni az eseményeket élőben hajnalban szerintem a Lakers és a Boston is behúzza a hazait így keleten Boston-Cleveland nyugaton Lakers-Nuggets páros lesz, máról holnapra virradóra minden kiderül ahogy a tv-ben mondanák
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
hát a Bostonnal kapcsolatos jóslatom sajnos nem jött be de amondó vagyok James-éknek édesmindegy h ki jön
-
Kickass
őstag
na azért Barkley papa is tud néha össze vissza beszélni a levegőbe
sztem az Orlando max 2 mecset fog hozni, ez most legfőképp attól függ h mennyire esnek esetleg ki a ritmusból, James biztos nem ő nagyon fel van most spanolva, inkább a többi játékos kérdéses mennyire tudják követni a tempót -
Kickass
őstag
egyrészről ugye nem csak a szupersztár vihet a csúcsra egy csapatot, ott volt erre a régi és a nem is olyan régi detroit példának, jó azért volt egy Isaiah Thomasuk meg Dennis Rodmanük meg Joe Dumarsük (ejj asszittem ez a névsor rosszabbul fog hangzani ) vagy az ujabb korból a 2 Wallace, Prince vagy Hamilton akik azért nem abban a klasszikus értelemben vett sztárok de tették a dolgukat, hihetetlen csapatszellemmel, és meglett az eredménye
én most a Clevelandben valami hasonlót látok csak James vezetésével, egyszerűen annyi energiát ad a többieknek a playoffban egyértelműen látszik a játékokun h nem csak győzni akarnak de közben élvezik a játékot, hát Ilgauskas no look passokat ad meg ilyenek? szóval ott egyenlőre meg van táltosodva a bagázs
egyébként ha magát a keretet nézzük tényleg felemás, Gibson most nem nyujt annyit de ha magára találna már végre akkor egy Rondo szintet hozva nem nagyon kellene jobb irányító mellesleg néha James is elirányít, Ilgauskas is hozzá tudja tenni bármennyire is öreg csataló Wallace szintén, azért a Joe Smith meg a Mo Williams se akárki, és még ott van West, Pavlovic meg Wally főlg Pavlovic elég vajkezű
meglátjuk ha Cleveland lesz a nagydöntőben (sztem nagy meglepetés lenne ha az Orlando megverné őket) mit alkotnak, szerény véleményem szerint a Denverrel jobban járnának, de nyugaton nem merek jósolni csak titokban szurkolok a Denvernek (meg Martinnak )
na ez jó hosszú 'szakértés' lett
-
Kickass
őstag
98 óta nem is maradtál le sokmindenről , én 2003-as 'nagydraft' óta követem ujra figyelemmel az eseményeket és örülök h mostanában változik az NBA és már nem a detroit/spurs féle védekező mentalitás a nyerő hanem ujra fontos a védekezés mellett a látványos támadás is
rendszeresen a 2006-os idény óta követem ujra az eseményeket, anno 96-ban kezdtem az akkori másodvirágzását élő Bulls-alstevve: a Knicks-nél például már mióta reménykednek
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
ájjjh micsoda meccs volt, a Cavs nem tudom mit csinált, pontosabban h Jamesen kivül mindenki mit csinált 1,5 negyeden keresztül, illetve h Brown mért nem rotált mikor látta h a többiek leültek
James nagyon fájdalmas arcot vágott a végén, én nagyon remélem h nem sérült meg mert akkor ez a párharc el is dőlt
-
Kickass
őstag
totálisan szubjektiv rangsorom
1. Wade, Payton burn Mavs
2. Iverson (a videón pont az nem látszik h fektette el a védőt csak az mikor a kosár után átlép rajta)
3. Big Baby Davis (tőle buzzer beater az már maga csoda de ahogy utána az örömben ellöki a kisgyereket azon besírtam az anyja utána állítólag nyilvános bocsánat kérést követelt )
4. Prince blocks Reggie (nagyon alázó)
5. LeBron dunks over Boston
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJi Mini 3 Pro + Rc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest