- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
neko18
senior tag
Én is azt ajánlom. Nekem Artic c. twin turbo van fent és 50fok fölé még nem ment a hőmérséklet. Nagyon jó kis hűtő és szerintem nem túl hangos.
kdxsv
-
neko18
senior tag
válasz Shepherdke #7255 üzenetére
"HIS 6970 IceQ modell, a gyártó állítása szerint, így 23 fokkal alacsonyabb hőmérsékleten üzemel, mint a gyári referencia-hűtővel." KLIKK
kdxsv
-
neko18
senior tag
válasz scarbantia #7262 üzenetére
Ha hűtőt vadászol vga-ra legtöbbször oda szokták írni hogy mivel kompaktibilis ahogy cpu hűtőknél is hogy pl AM3+. Vga-nál ugyan így van pl HD 6k szériára jó...
kdxsv
-
neko18
senior tag
válasz scarbantia #7266 üzenetére
Nekem Twin turbo van a karimon és nagyon halk szerintem Szerintem nem zavarna téged sem a hangja. Szerintem nem fog ütközni mert picit magas a hűtő, arra figyelj hogy van-e a kari alatt elég hely, mert elég vastag a hűtő. Nekem pl majdnem belelóg az USB, reset, power gomb bekötési helyekre. Meg nem árt megnézni a hosszát sem.
kdxsv
-
neko18
senior tag
válasz Kingaxxx #7272 üzenetére
Esélytelen hogy normális lenne az ilyen hőfok szerintem. Nekem eddig max 66 fok a kari de akkor nagyon durva beállításokkal mentem. Az hogy a hűtő olyan mint egy porszívó hát az ilyen Valami bibi lehet az tuti. 80 foknak nem nagyon kéne lennie még 100% alatt sem. Tuningolod, húzod a karit?
kdxsv
-
neko18
senior tag
vga karit tudtommal lehet szabályozni alapból. Bár lehet hogy tévedek, de pl ati ccc-n belül nekem lehet %-osan szabályozni a ventit De például Gigybyte szoftveren keresztül is lehet már nem emlékszem a nevére. Miért kell autómata szabályzós venti?
Szerintem a legjobb ha csinál az ember egy OC profilt CCC-n belül ha lehet és kész, bár nekem maxon megy az AC twin turbo és nem hangoskdxsv
-
neko18
senior tag
Ne barátkozz vele, vedd meg rakd rá mert megéri Sokunknak van ilyen VGA hűtője és eszméletlen mit tud. E hűtő miatt szerettem meg a márkát Nagyon halk, szinte észre sem veszed hogy forog, néha alá kell néznem hogy biztos hogy forog...Mellesleg olyan hűtése van hogy 35-38 fok idle, terhelve 58 fölött még nem nagyon járt
kdxsv
-
neko18
senior tag
Attól még tudja látni a gpu hőfokot ezért nem értettem a dolgot
Minden esetre én tuti hogy gpura álíltanám a beállításokat mert a gpu szerintem jobban melegszik mint a cpu. Legalább is nálam mindig így volt Ami meg lehűti a gput az a cput is lefogja ugyan olyan beállításonkdxsv
-
-
neko18
senior tag
válasz fbeni91 #7441 üzenetére
Teljesen normális hogy 40%on megy a gép leginkább melegedő alkatrésze Nem értem, olyan elvárásaid lenne hogy tényleg azt tudom javasolni hogy modolj/mókolj/barkácsolj egy óriás passzív hűtőt Jobbat én sem tudok már ha ennyire zavar a hang. Egyébként egy nem gyári hűtés jóval halkabb ám. Nekem az AC twin turbo 100%on is alig van hangja...60%on néha már benézek alá hogy egyáltalán megy-e olyan halk. Bár lehet én vagyok süket és te észrevennéd de mindenképpen csinálj valamit A lényeg szerintem hogy első szempont ne a füled legyen hanem a hűtési teljesítmény. Ez a dolga...Régen olyan gépek voltak hogy akkor meg azért kelett fülhallgatót venni hogy elnyomja a nagy zajt
Vagy nem tudom hangszigeteld teljesen mint egy próbatermetkdxsv
-
neko18
senior tag
válasz fbeni91 #7443 üzenetére
Okés hogy halkabb volt, de fejlődik a világ. Gyorsabbak a hardverek ezáltal jobban is melegednek Sajnos ezt el kell fogadni. Régen nem kelettek ilyen komoly hűtések semmire sem, elég volt egy nagyjából kiviszi a levegőt a proci alól féle venti meg pár aluborda és meg is volt oldva a dolog. Vízhűtést is előbb kitalálták jóval a tervezés előtt Csak nem volt rá szükség
Szóval ha tényleg nagyon fontos a hang és tényleg komoly a szándékod úgy is a passzív hűtő/esetleg vízhűtésen gondolkodsz majd el.
A venti meg majd mondja vagy megszoksz vagy megszöksz
EZ van ezt kell szeretnikdxsv
-
neko18
senior tag
Elvileg ilyen vagy esetleg nem gyártanak hozzá gyári hűtőt? Biztos van valakinek az aprón is aki lecserélte. Ha nem szeretnéd húzni akkor simán a gyári is megfelel. Egyébként aki azt tanácsolta hogy ragaszd vissza a lapátokat nagy hülyeséget mondott szerintem. Tört lapátokkal nagyon sokat csökkenhet a hűtési teljesítmény ami túlzott kártyamelegedést okozhat. Szerintem vadászhatsz apródon is használt darabokat, főleg ha jó a tagnak a megbízhatósága is
kdxsv
-
neko18
senior tag
-
neko18
senior tag
válasz csabyka666 #7923 üzenetére
Be van kenve hűtőpasztával?Mikor volt utoljára kenve? Én mindenképpen raknék rá 1-2 alacsonyabb fordulatú ventit a passzív hűtőre, lehet akár fix is szerintem Nagyon sokat számít.
Esetleg nincs húzva vagy ilyesmi? Pl húzva hagytad aztán azért melegszik
Más ötletem nincsNekem a VTX HD 6850 2-3 óra bf3 multi után fullosan 1080p-be van olyan 60-65 fokon, szóval nem hiszem hogy normális
[ Szerkesztve ]
kdxsv
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elfelejtettem a film címét
- Call of Duty: Black Ops 6
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG