- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz Overlocker #15 üzenetére
mi az, hogy ''symbianos frissítés''?
-
bitmad
aktív tag
válasz Overlocker #40 üzenetére
Váltsd át a telót angol nyelvre, majd a Napló beállításoknál a Napló időtartamát állítsd Nincs naplózás-ra és aztán visszaállíthatod magyarra a telót. Ekkor az összes naplózás törlődik, ami tekintélyes méretűvé válhat a sok használat során.
Ha ez még mindig kevés esetleg, egy file managerrel a C:\system\install könyvtár tartalmát másold át az e:\-re valahova, ami akkor hasznos, ha sok a telepített program, mert itt tárolja az uninstall-hoz szükséges adatokat. Természetesen ha törölni akarsz valamilyen programot akkor a könyvtár tartalmát vissza kell másolni. -
bitmad
aktív tag
válasz Overlocker #42 üzenetére
Erről nem tudok semmit, hol olvastad?
-
bitmad
aktív tag
válasz Overlocker #44 üzenetére
Menü gomb -> Napló -> Opciók -> Beállítások -> Napló időtartama: Nincs napló
Ez csak angol nyelvnél működik helyesen, ezért kell átállítani előtte a nyelvet. -
bitmad
aktív tag
válasz Overlocker #47 üzenetére
Átváltottad előtte angolra a telót? Mert csak úgy működik helyesen.
-
bitmad
aktív tag
válasz Overlocker #49 üzenetére
De van c:\system könyvtár, csak nem látod.
Én a Psiloc Efile Manager-t használom, de bármilyen filemanager megteszi, csak be kell állítani benne hogy mindent jelenítsen meg (rendszer mappákat is). Itt találsz ilyeneket: Bővebben: link
Csak ne törölj olyan filet, amiről nem tudod mire való, mert tönkre is vághatod a telót (nem bootol be). -
bitmad
aktív tag
válasz Overlocker #51 üzenetére
Szerintem inkább ne bántsd, abból baj nem lehet. Mindent én se tudhatok.
-
bitmad
aktív tag
válasz Overlocker #54 üzenetére
Most néztem, nekem nem a c:\-n van az a mail könyvtár, hanem itt e:\system\mail.
Nézd meg nálad, hogy az Üzenetek -> Opciók -> Beállítások -> Egyebek -> Felhasznált memória:MMC legyen, mert ha nem akkor az összes SMS,meg üzenet a telómemóriát foglalja. -
Overlocker
veterán
válasz Overlocker #56 üzenetére
Már 2976kb-nál járok..
-
Overlocker
veterán
válasz Overlocker #57 üzenetére
3053kb,itt abbahagyom,mert annak további törlésnek szvsz már komolyabb következménye lehet...
-
bitmad
aktív tag
válasz Overlocker #54 üzenetére
Nekem a 6.x -el sincs semmi bajom, viszont ami probléma tényleg már az a memória. Nézd meg a 6600-át fut rajta szinte az összes N-Gage játék, ezen meg csak a sonic.
Meg látod nekem is az a bajom, hogy egy csomó proginak kevés ez a 3.x Mbyte memória, és én se tudom hogy csináljam már, hogy minél több memóriát szabadítsak fel. Lassan le kell cserélni, sajnálom de előbb-utóbb ez lesz... -
cikasz
őstag
válasz Overlocker #65 üzenetére
Szabad memória függvénye.. De hát ez természetes...
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
bitmad
aktív tag
válasz Overlocker #64 üzenetére
Ja én sem most akarom lecserélni a telót, mert én is megszerettem, de ha kijön valami húdejóésmégsokatistud teló, akkor lesz a csere egy éven belül.
A 6630 is jónak néz ki, de láttad már a Motorola A1000-et, bár ez baromi drága lesz szerintem.Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest