-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz AmigaFan #167 üzenetére
Vicces is lenne, ha másfél hónapon keresztül osztogatnák az 1 éves előfizetéseket, végén még csődbe mennének. Ezek a promók rendszerint 1-3 napig tartanak, persze kivétel mindig is volt, van és lesz. Érdemes gyakrabban látogatni a topikot, vagy elmenteni a kedvencek közé.
-
dbius
veterán
válasz AmigaFan #1080 üzenetére
AVG-nek sem, de ettől függetlenül ha alaposan megnézed, szerintem elég gyanús az oldal. Pont a másik - vírusírtós - topicba is most írtam erről.
Pontosan olyannak tűnik, mint az ilyen cdkulcsos játék odalak. Sehol egy elérhetőség, vagy telefon, email, a kapcsolatfelvétel is csak webes felületen, stb...
Személy szerint én elkerülném...
-
-
válasz AmigaFan #1779 üzenetére
Nem, mert van windows alatt futó verziója is.
A macx is ugyanahoz a kiadóhoz(Digiarty) tartozik, mint a WinX.Juteszembe: A WinX HD Video Converter Halloween Edition október 29-én lesz ingyenesen elérhető:[link]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ko9
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest